יוצאים מהארון

יוצאים מהארון ../images/Emo148.gif

הערב בשעה 21:30, יתארח בפורום זהות מינית הפסיכולוג דן פרידלנדר, השייך לצוות מטפלים ידידותיים לגייז, במסגרת האירוח השלישי בסדרה. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות בנושא יציאה מהארון, זהות מינית וקבלה עצמית בשרשור האירוח. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אני מזפזפת לי בערוצי הטלווזיה...

ואז נתקלת בשם "אנג'לינה" אבל לצערי זוהי לא אנג'לינה שלנו...אלא "אנג'לינה בלרינה" - עכברה מצויירת בערוץ 1 מאכזב ): עברה לי עכשיו פנטזיה בראש... הייתי שמחה אם אנג'לינה הייתה מורה שלי בבית-ספר.. אתם יודעים, המורה המגניבה הזאת שכולם מפנטזים אליה... ואז היא מענישה אותי בריתוק... ואני "נאלצת" להישאר איתה אחרי שעות הלימודים... אתשאר העלילה אני כבר לא אפרט... אבל תהיו בטוחים שהייתי הבחורה הכי מאושרת בעולם! :)

תקווה4

New member
חחח זה כל הזמן קורה לי!!!

חח אני שונאת את זה אני כזה מעבירה ערוצים פתאום אני רואה אנגליה ואני כזה יאא ואז כזה בלרינהה ח זה כזה מבאס וזה קרה לי כבר כמה פעמיים אז כל פעם שאני רואה את זה אני יודעת שזה כבר הבלרינה הזאת ח

בעקבות גל התגובות הרשעי...

שקיבלתי לאחר פרסום התמונות שלי בתור "אנג'לינה" [מה שהצריך המון אומץ], החלטתי לעזוב את הפורום. אני לא מתכוונת לכתוב פה יותר, בטח שלא לקרוא, אולי להכנס מידי פעם, אבל לא מעבר לזה. זה לא התגובות של "את לא דומה לאנג'לינה" שפגעו בי, זה איך שהן נאמרו. הבהמיות והגסות שהכותבים השתמשו בהם כשהגיבו הן אלו שפגעו בי והראו לי שלא משנה מה, בפורום תמיד יהיו אלה שיחפשו להרוס את החגיגה ולשפוך עוד קצת ארס. אז להתראות, פורום אנג'לינה... מקווה שלכם היה כיף.

Ma E

New member
מההההה?!?!?!

שלייייייייי את לא עוזבת את הפורוםםםםם
מי אמר לך דברים כאלה?!!? אני לא מוכנה שתעזבי

מי שאמר יודע שאמר...

וממילא השרשור נמצא בדף הזה כך שאת יכולה לראות בעצמך. אני החלטתי לעזוב, תכבדי את ההחלטה שלי. כשלא נעים לי ב"בית" אני עוזבת.

Ma E

New member
שלי אבל..

זה אנשים שלא מכירים אותך ולא יודעים מי את בכלל... ונכון החוות דעת שלהם היתה ממש מגעילה אני מודה [רק עכשיו ראיתי את זה נשבעת] אבל בכל זאת זה לא שווה לעזוב את הפורום בגלל שני ילדים..

תביני...

אני לא רוצה להעכיר את האווירה, ואני כל כך אכנס בהם בכל הזדמנות שתקרה בדרכי... אז עדיף שאני אעזוב, במקום שלאט לאט אני אסלק אותם, ואגרום לקרע בפורום. את מכירה אותי... את יודעת שאני נלחמת על הכבוד שלי...

Im The Sun

New member
לא אל תעזבי

אל תקחי ללב מה שאמרו, רוב רובו של הפורום איתך למרות שלא הרבה הגיבו בעדך! אני מכיר את האנשים פה ותאמיני לי שאנחנו לא קיבלנו את מה שנאמר ובגסות שהדברים נאמרו בעין יפה. אם את עוזבת יהיה ממש חבל כי חבל לנו להפסיד אותך. אני חושב שאני מדבר בשם כל הפורום, גם אלה שדיברו לא יפה: אל תעזבי

החלטתי כבר...

[אני כותבת בקצרה כי תפוז עיצבן אותי ולא שלח את ההודעה הארוכה שניסיתי לשלוח לפני שניה. תפוזונה!] החלטתי כבר, ואני עוזבת. אני לא משערת שאני אחזור גם... לפחות לא עד שאנשים יתחילו לחשוב על מי שיושב מאחורי המסך וצריך לספוג את העלבונות שהם מטיחים בו. מה גם שעדיף שאני אעזוב, אם אני לא רוצה להעכיר את האווירה פה... אתה מבין? אני בנאדם לוחמני ואם אני "אאלץ" להיות בפורום [מה שיהיה מאד צבוע מצידי] אני אלחם באלה שפגעו בי, וזה יעכיר את האווירה. אז אמרתי כבר... אני עוזבת, פחות בשבילי, יותר בשבילכם.

Im The Sun

New member
בחירה שלך../images/Emo42.gif

אני חושב שזאת טעות לעזוב בגלל 2-3 אנשים שדיברו. רוב הפורום איתך ולעזוב בגלל כמה אנשים (חדשים דר"א) יהיה טעות לדעתי. בחירה שלך.
בהמשך

maya8aj

New member
לא לא לא! אל תעזבי...

מי העליב אותך מי? רק תגידי לי תראי מה אני אעשה לווו עכשיו באמת... אל תעזבי... לא שווה שתעזבי בגלל 2 מתוך פורום שלם.. מי שבעד שתישארי פה שישים ת'סימן
תראי שזה הרווווווווב וזה מה שקובע אל תלכייייי תישארי למען אנג'לינה.. פלייייז

מבינה את ההרגשה שלך../images/Emo10.gif

בעיקרון את מהותיקים של הפורום וברגע שפורום מסויים הופך להיות לך כמו "בית" ודווקא במקום שאמור להיות הכי נוח לך להיות בו פתאום את מרגישה מותקפת אז אני יכולה להבין למה את מרגישה צורך לעזוב כמובן שאני גם כמו כולם הייתי רוצה שתשארי וגם בשבילי הפורום הזה הוא כמו בית אבל הכי טוב שתעשי מה שטוב לך ונראה לך נכון ואם תחליטי לעזוב אני מכבדת את ההחלטה שלך ומקווה שאולי בכל זאת תחזרי מתישהו :-\ קבלי
גדול גדול ומי יתן והפורום יהיה המקום החם והביתי שתמיד היה (נשמע קצת פלצני אבל עדיין אני מתכוונת לזה
)

¥EleVatioN¥

New member
האמת כבר אין לי ממש מה..../images/Emo129.gif

לומר. נומי וראם כבר אמרו הכל... מקווה שלא תלכי אחרי הכל

The Lost Girl17

New member
מצטערת אם פגעתי בך..

זו לא הייתה הכוונה. אין לי יותר מה להוסיף - מכאן והלאה זו החלטה שלך אם לעזוב או להשאר, זו סתם לא נראית לי סיבה מספיק מוצדקת שבגלל כמה ילדים טיפשים תעזבי את הפורום.. בכל מקרה, מקווה שתקבלי את סליחתי!

שלי היקרה....

fuck them.... fuck everybody... את יודעת הרי שאנג'לינה לא הייתה רוצה שתעזבי אותנו... :) לא לקחת ללב... ממש לא! אנשים יכולים להיות אכזריים...אבל אין מה לעשות, זאת מדינה דמוקרטית, וכל אחד יכול להגיד מה שבא לו.. אז אנשים אומרים מה שבא להם... וכפי שאנשים כבר ציינו...אנשים זרים שלא מכירים אותך, שלא חלק מהפורום שלנו העירו לגביי התמונות שלך. ואת צריכה גם לקחת בחשבון שאם את מפרסמת תמונה שלך בהקשר לכך שאת דומה לאנג'לינה, מן הסתם אנשים גם יגיבו. ומן הסתם, גם התגובות לא תהיינה תמיד נעימות. ולסיום, תעשי רק מה שטוב לך! ובשם כל חברי הפורום: אוהבים אותך שלי!

Aurum

New member
אם ההכללה שלך כוללת גם אותי,

אז את טועה. א. אמרתי שאת לא נראת דומה לאנג'לינה... האם יש בזה פגיעה בכבודך? מדוע? ב. 99% מהנשים בעולם לא דומות לאנג'לינה בעליל. זה פוגע בכבודם?
ג, לא נאמרו אמירות גנאי ו/או השמצות... בכול אופן אני לא רואה כאלה. ד. כול הנאמר, וכול הנושא בכלל. השייכות שלו הייתה בנושא "דומה או לא דומה לאנג'לינה". אין אף פגיעה בכבודך ואני מאמין שיש כבוד רב גם שאנני מכיר אותך וגם שגילך צעיר ממני במספר שנים. ה. העלת תמונה, זכות כל עובר ואורח להגיב אם את דומה לאנג'לינה או לא דומה, וכול זה בגבול הטעם הטוב. לכן לומר שאת לא דומה לה, אין אני רואה בזה השמצה או פגיעה במשתמש האחר (את). ו. זכותך להחליט לכתוב בפורום או לא, וכמו כן את רשאית להפסיק לכתוב בפורום זה בכול זמן, אין אנו שנעצור בעדך. אך בבקשה קראי שוב את הנאמר בהודעתי, והביני בפן קצת שונה שאין אני פגעתי או רמזתי או ניסיתי לפגוע... ז. אם דברי הובנו על-ידך מסיבה זו או אחרת בנימה של "עקיצה". קבלי ביטול מישום שאין דובים ולא יער. ח. לילה טוב.

למעלה