יוצאים מהארון

יוצאים מהארון ../images/Emo148.gif

הערב בשעה 21:30, יתארח בפורום זהות מינית הפסיכולוג דן פרידלנדר, השייך לצוות מטפלים ידידותיים לגייז, במסגרת האירוח השלישי בסדרה. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות בנושא יציאה מהארון, זהות מינית וקבלה עצמית בשרשור האירוח. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

AlanisJunkie

New member
אנשים, יש לכם כבר תיכנונים לפורים?

אתם הולכים להתחפש? אצלנו בבסיס כמו כל שנה יהיה הפנינג פורים שכזה. בטח יהיה נחמד, אני אוהב את פורים בבסיס...:) איך זה יעבור אצלכם?

Kill Bernard

New member
אוו, כן. ברור. ../images/Emo13.gif

שנה אחרונה בבי"ס, זה חייב להיות טוב
(ז"א כמעט בבי"ס. נהיה באילת בטיול שנתי באותו זמן). אני עם עוד שתי חברות שלי הארי רון והרמיוני [אני הארי! אני הארי!
), ואנחנו לוקחים את זה עד הסוף.
גלימות שחורות (
), הכל. ולא, לא בצורה הטיפשית. גם לי קצת נמאס מהילד המכוער הזה ומהסבל הבלתי פוסק שלו, אבל הביצוע של זה יהיה שווה מספיק בשביל לפצות על זה.
חוץ מהעובדה שאני הולכת להיות הארי מאוד מאגניב.

Rוית

New member
../images/Emo6.gif נשמע מאגניב!

בבסיס לפני שנה היתה לנו איזה תהלוכה (שלא זכיתי לראות כי עבדתי
אבל היי, שמעתי אותה, זה גם משהו), אבל השנה הבנתי שזה יוצא בשבת אז לא יודעת אם יהיה משהו.. לי אישית אין תכנון מיוחד, יבשה שכזו

פורים בבי"ס .. זאת התוכנית

ולא, זה לא כזה רקוב כמו שזה נשמע
. זה הפנינג שעובדים עליו בערך שלושה חודשים, כל שנה, כבר במשך 50 ומשהו שנה (כגיל הבי"ס שלי..זקן משהו) יש הפנינג בהתחלה ואז ערב מופע. מערכונים בסימן הווי הבי"ס (ירידות על מורים, תלמידים, תופעות וכו'..) לרוב מאוד מאוד מצחיק. ואחרי זה (בד"כ עד 0:00 בלילה) דיסקו בחדר האכול של הבי"ס משהו מטורף..עם מורים שעושים רונדלים לראות שהכל בסדר (איך שהם תמיד מפספסים את אלה ששותים זה משהו!) טוב, נגמרה ההודעה, אפשר להתעורר
סתם..מקווה שלא שיעממתי, חג שמח ותשמרו על עצמכם!!

../images/Emo148.gifתחרויות ופרסים בתפוז אנשים

פורום פורים בתפוז אנשים מכריז על תחרות תחפושות וכולם מוזמנים להשתתף! העלו לשרשור המתאים בפורום תמונה שלכם או של ילדכם מחופשים לכבוד החג על מנת להיכנס לתחרות ותוכלו לזכות בכרטיס כניסה חינם לסרט - ביחד עם כל המשפחה!
לא צריך כלי, בשביל להיות כלי! תחרות "אקזיט אייר גיטאר" בעיצומה. מה זה אייר גיטאר אתם שואלים? אתם עולים לבמה ומנגנים "בכאילו" סולו של גיטרה לרקע של שיר אותו בחרתם. אתם לא צריכים לדעת לנגן, אתם לא צריכים לקנות גיטרה ומעבר לזה - אתם בכלל לא צריכים להחזיק גיטרה - רק לדעת לעשות ב"כאילו" בצורה הכי שווה שיש, להביא אותה בשואו ולהראות שיש לכם ביטחון עצמי של כרישים. לפרטים נוספים לחצו כאן: http://www.tapuz.co.il/exit/item.asp?catid=2§ionid=2&articleid=380 מעוניינים להשתתף בתחרות? הירשמו עכשיו ותוכלו לזכות בפרסים שווים בטירוף! ניתן לפנות במייל לכתובת: [email protected] או בטלפון לקו של אקזיט 054-4001010 ענף מס´ 6 (אייר גיטאר) אנא השאירו שם , גיל , מס´ טלפון, וספרו לנו למה כדאי לנו להזמין אתכם לאולפן שלנו. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים וסופשבוע נעים

שלום

מסיבת רוק מטורפת לכבוד פורים בכפר ויתקין באזור נתניה יום רביעי רק 40 ש"ח + אוכל, שתיה, כיבודים ואלכוהול חופשי. אפשרות להסעות מכל מיני מקומות בארץ. לכרטיסים - שלחו מסר וקבלו מספר.

למעלה