יוצאים לכיכר

יוצאים לכיכר

במוצ"ש ה 15.5 נצא כולנו להשתתף בהפגנה בנושא ההתנתקות. ההפגנה תערך בכיכר רבין בת"א. השתתפות חובה!!! --->>> תהייו שם כשיוצרים היסטוריה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
חושש שזה יהפך להפגנת תומכי ז'נווה!!

מפלגת העבודה לא ממש טובה בארגון ואין לה ממש גם המון פעילים היום ולפםי מה שקראתי יש ויכוח על תוכן ההפגנה כשתומכי ז'נווה רוצים להפוך אותה למפגן תמיכה בהסכם עם הפלשתינים אבל בעיקר בהסכם שלהם ולא בהפרדות...מה עושים בנידון?

אלינו להתחיל בשם

בואו נתן שם כמו "כן לשלום, כן להתנתקות!", כבר אפשר להבין שההפגנה למען התנתקות.

youvall

New member
המממ

אנחנו תומכים בהיפרדות מהפלסטינאים! מעולם לא אמרנו שאנחנו תומכים בהבנות ז'נבה כי יש שם הכרה ב"רצון השיבה" של הפלסטינאים לתוך מדינת ישראל-דבר שמפלגת העבודה מתנגדת לו בכל תוקף!

היוזמה נתונה לשינויים.

בשביל זה יש משא ומתן. אז תודיעו רשמית שאתם תומכים בזה. תכנסו מסיבת עיתונאים ותודיעו: העבודה תומכת בתוכנית ההתנתקות של אריק שרון. יש כ"כ הרבה חילוקי דעות בסיעה שלכם שזה כבר מפלג.

youvall

New member
יש סיבה שלא הכרזנו תמיכה..

כינוס מסיבת עיתונאים כזו הייתה גורמת לשרון להפסד יותר צורם(בגלל חיבוק דוב)... מה גם שאנחנו לא תומכים באופן מלא בתוכנית של שרון... אנחנו רוצים גם יציאה מיו"ש ובניית גדר הפרדה באופן מלא על בסיס הקו הירוק...

החלטתי!

להוציא את שלמה מחוץ לחוק. להפסיק לפטר מורים. לשים דגש על חלוקת שוקולד למעוניינם. וכמובן- שלום. רוצה עוד הבהרה?

Locutus

New member
אם יבואו מספיק לא-תומכי-ז'נווה,

אז זה לא יהיה כנס של תומכי ז'נווה. אני לא תומך ז'נווה, אלא תומך ברק מושבע, ואני מתכוון להגיע לעצרת.

../images/Emo45.gif

וב-20.5 ישיבת ועידה והצבעה בנושא האיחוד עם "עם אחד". בואו לתמוך!!

ש

שלמה איזקסון

Guest
אנחנו תומכים בהפרדות בדחיפות מהפלשת

מהפלשתינים!אנחנו רוצים יציאה מיידית מכל רצועת עזה ומיישובים מבודדים ויש עשרות כאלה בשומרון ואת השלמת גדר ההפרדה סמוך לקו הירוק עםן תיקונים לטובת גושי ההתיישבות!על השאר אנחנו רוצים לדבר במו"מ רציני על בסיס גבולות 67 עם תיקונים כשיהיה פרטנר רציני...אפשר לגשש עם אבו עלא כן אבל לא יצא מזה הראבה אני חושש...אבל זה לא פסול!

ש

שלמה איזקסון

Guest
והעבודה חייבת כבר לבחור מנהיג קבוע

מנהיג נמרץ שמוכן לתקוף את שרון ללא כפפות משילהצהיר בצורה ברורה לחלוטין שאין ולא תהיה ממשלתא חדות!

ש

שלמה איזקסון

Guest
חייבים פריימריז ליו"ר קבוע ודחוףףףף

ואם תכתוב את זה 1,000

אז יהיו פריימריס

ש

שלמה איזקסון

Guest
מה את מציעה לעשות כדי לבחור יו"ר?

תראי הבחירות יכולות להיעות ממש בחודשים הקרובים או תוך שנה ודרוש בינתיים גם יו"ר אופוזיציה שלא מנהל מגעים עם שרון וטלא מדבר לשרון ולליכוד בפייסנות כזאת ונפגש עם ראש הממשלה כל שני וחמישי....איך ומתי נביא לבחירת יו"ר קבוע בהקדם האפשרי?מה הצעדים החוקיים האפשריים? הרי אם הבחירות יערכו בקרוב פרס עדיין יו"ר ולא יתן לקיים פריימריז ויכפה את עצמו עלינו בהצבעה במרכז...אז מה עושים?!

ש

שלמה איזקסון

Guest
אולי אפשר דווקא../images/Emo13.gif

להדיח את פרס?

שמעתם פעם על הפתגם "אל תשליכני לעת זקנה"? (הייתה לי פה טעות כתיב?)

למעלה