יוצאים לטיוללללללל

motin10

New member
יוצאים לטיוללללללל

שלוםםםםםםםם לכולם היום אנחנו יוצאים לטיול בטבע טיול ברגל כל הגןןןןןןןןןןן..נעמדנו בשער והגננת שולה ביקשה שנעמוד בזוגות וניתן יד לבן זוג או לבת זוג הבת זוג שלי זאת ליס ..ובחזרה הבטחתי לאוררררררר ..ילד טוב אני נכון?????הבאתי לטיול מלאן תלפים ממתקים ..כי יוצאים לטיול של שעה וזה המון זמן...מה מה מה?ליס רוצה שאני אכבד לה ואתן לה נחש...טובבבבבב קחי אחד בצבע אדום ואל תבקשי יותר עכשיו ..למה עוד לא אוכלים ..טוב התחלנו ללכת ברגל יוווווווווו 2 ילדים רבים מכות ..סולטנה תפסה את אפרוח קרעה אותו במכות ..למה היא ביקשה לתת לו יד ..והוא לא הסכים ..הוא אמר לה שהוא נותן יד רק לנטלי ..איזה קטעים לראות מרוקאית נותנת מכות לפולני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..שרי אני רואה נותנת יד למנדל מהצפון נוווווווווו מנדל זה שאומר כל הזמן שלום לכולםםםםםםםםםם.. איש מאוד נחמד ..דווקא הם מדברים הרבה ..אבל מי יודע על מה הם מדברים .. שלהלהלהלה הו הו הו ....שלהלהלה לה הו הו הו ..שולה התחילה להסביר לנו על הפרחים על העצים ..ואניייייייי מסתכל רק על ליס ומחייך ..פתאום הגננת התחילה לצעוק על קוב .הוא הכניס חלזון לפה .. שאלה אותו למה?אמר לה בסרטים כותבים שזה טעים ..חחחחחחחחחחחח כל הילדים צחקו ..ורק חן ישבה לה בצד והיתה עצובה..למה חן מה קרה שאלתי בתמימות??גנבו לי את הלחמניה מתיק האוכל ...בשביל זה את בוכה ???? הוצאתי 2 לחמניות אחת עם נקניק ואחת עם שוקולד ונתתי לחן ..היא כל כך שמחוחיבקה אותי ..אבל לא נתנה לי נשיקה כי ליס לא מרשההההההה ... עכשיו אנחנו עומדים כולם במעבר חצייה ..שולה עוצרת את התנועה ואנחנו כולם עוברים ...פתאוםםםםםםםםםם אני רואה את יובל מהשכונה שלי הוא חייב לי 20 פוגים ..יובללללללללל בוא רגע קראתי לו הוא ישר ברח..לא נורא אני אתפוס אותו כבר בשכונה ....אני רוצה לציין את צבעי הפרחים אבל שולה לא הרשתה לנו לקטוף אותם ...עכשיו עשינו הפסקה קטנה וקראתי לאור שתשב לידי ..למה ראיתי זה שפתח פורום על הפועל באר שבע נדלק עליה ..תנחשו מה שתינו בהפסקה?.????.אני חושב שזה הגן היחיד בארץ ששותה קפה ולא שוקו ...כי כל הגן הוא בחסות פורום על כוס קפה אז מה נעשה??יוווווווווווו איזב בעסה מצלצלים בדלת אז אני ימשיך אחר כך להתראות בינתייםםםםםםםםםםםםםםםםם

or1

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםם

טיול בטבע ... איזה כיף והכיף הגדול יותר הוא לשבת ליד מוטי שהחליט לשמור עליי מפני כל רע
מוטי, עכשיו אמא יכולה להיות רגועה אני בידיים טובות. יום מחיוך לכולם or1

שרי 43

New member
יצאנו לטיול גדול...

ישר לערמות החול בנינו שם טירה חפרנו מנהרה ועד היום עוד יש לנו... טיול כמו שהיה לנו אתמול אתמול עוד לא היה לאף אחד בכלל ואם לא תאמין אתה יכול לשאול אותי או את אמיר או את מיכל.............. ******** לנטע ולי יש סוד נחמד שעוד לא גילנו לאף אחד אנחנו זרענו מתחת לפסטיק זרעים של מסטיק זרעים של מסטיק בקיץ הבא בקיץ הבא נרוץ לגינה בכל יום ועל כל גבעול ועל כל ענף יצמח לנו מסטיק ...... אךךךךךך ימי הגן הנפלאים

דודו21

New member
יצאנו לגעגוע../images/Emo23.gif

אל השחר של יום שלישי אל הטעם של פעם זרועותיך צמודות לזרועותיי לילותיך זקוקים ללילי אני עוד זוכר אך עיני עייפות מלראות יום עגום בואי, בואי כמו פעם, אם אינך לצדי יום עצוב עובר

הקשתית*

New member
איך נהניתי../images/Emo6.gif

מהטיול שלנו...זוגות מזכיר לי את תיבת נח...
ואיך אתה יודע לסדר אותנו בזוגות...אבל מה עם סולטנה
כבר לא בת זוג שלך
באמת התורה,שלא רציתי להרביץ לאפרוח,אבל הוא "שרף" לי את הפיוזים... מה זה ,לא רוצה לתת לי יד
אז מה אם נטלי לא פה
וחוץ מזה,ששמעתי ,שהגננת אפרת חזרה לגן....יששששששששש אז קדימה אפרתושששששששש,מחכים לך בגן. אני מבטיחה בשם כולנו,שנהיה ילדים טופיםםםםםם
כמו,שהיינו אצל שרי המחליפה שלך,תשאלי אותה. לא עשינו בכלל,בלאגן.נכון , שרי
חוץ מפה ושם...|
על החתום:סולטנההההההההההההה
?|

motin10

New member
סולטנההההההההההה

סולטנה ערב טוב נשמה טובהההההההההההההה וערב טוב לכולםםםםםםםם היום קשה להיכנס לפורום כנראה תקלה זמנית תגידי סולטנה איפה את אההההההההה????דרך אגב איזה ציון היית נותנת לשרי בתור מנהלת פורום ????אני חושב ששום ציון בעולם יצליח לדגדג את הנחישות האמינות והנאמנות כלפי הגולשים בלי יוצא מהכלל ..לכן אני מצדיע לשרי ..תגידי סולטנה שאת נפגשת עם שרי מי נותן את הנשיקה הראשונה???זה מאוד חשוב לי למחקר בנושא נשיקות זהב ........ערב טוב סולטייייייייייייי

הקשתית*

New member
בנושא המחקר של../images/Emo25.gifות זהב...

אז רציתי לענות לך נץ יקירי.... שכשאנחנו נפגשות ישר מרביצות
דובי| ונותנות מלאנתלפים
ות לכל הזמן ,שלא נפגשנו... אבל אם אתה כל כך רוצה לדעת ,אז בשבוע הבא ,לכשנפגש אני אבדוק מי ראשונה
וחוץ מי זה, מה חדש בגן שלנו
הרבה זמן לא שיתפת אותנו בחוויותיך , ש
נצחק קצת. ואני מבקשת לשתף חברים/ות חדשים/ות,אז עט ציפורן את מוזמנת. ואיפה איריס הגננת ,מאז שחזרה מחו"ל היא בנפקדות
אז מה אם יש לך ג´ט לק
ובקשר לשרי...אין אין כמו שרי (על סגנון השיר של במבה)
מגיע לה
והרבה
ושתהיה לכולנו אחלה של שבת...

למעלה