יופפפפפפפפפפפפפפפ

יופפפפפפפפפפפפפפפ

שאני אומר שאת צבועה שקרנית מגעילה ורמאית כנראה שאני צודק.... אין בעיה אני השלמתי איתך מתוך עניין של שקט הלכת וליכלכת סבבה... מותק ניפגש בסיבוב....

רוצה לראות ריבועים שלי!?

יחיחיחתגיד באיזה סיבוב אתה מתכוון? יעני סיבוב פרסה עם האונו

מה קרה אלדדי? עוד אחת לא רוצה אותך?

יאללה תוותר חמוד תפרוש לבנים אולי שם יהיה לך הצלחה אז מה קרה היא לא רוצה לפגוש אותך אז אתה מלכלך עליה ומאיים? והיא לא הראשונה שאתה עושה לה כאלו סרטים מה קרה מתוקי שלי? לא פעם ולא פעמיים אמרת שפגעו בך בנות פה ואתה פורש אז אתה לא חושב שלמען הבריאות שלך הגיע הזמן שתממש את זה כבר? הרי אמרת פה כבר לכמה בנות (כמובן שלכל אחת בנפרד) שאתה אוהב אותן ורוצה אותן וכשהן סירבו פשוט רצת לפורום בכית שפגעו בך ושקשה לך ושאתה פורש בגלל זה בכית גם לאותן בנות שאם הן לא יהיו איתך בקשר אתה תפרוש כי אין לך טעם להיות פה כי זה כואב לך ואם אתה מנסה לדעת מאיפה אני יודעת את כל זה אז זה פשוט מאוד כי אני הייתי אחת מהבנות שסבלו מזה ואפילו עוד יותר מזה כי היו לי פה 2 ניקים ובשניהם ניסיתי להתחיל איתי במקביל ובאמת היינו חברים טובים אבל אתה לא הסתפקת בזה ורצית עוד ובזה הרסת הכל ולא הפריע לך לפנות אליי בשני הניקים שלי במקביל מבלי שאתה יודע שזאת אותה בחורה בעצם ולספר לכל אחד מהניקים שלי בנפרד ובמקביל כמה שאתה אוהב אותי ורוצה אותי וכמה שאני האחת והיחידה שלך וכשלא רציתי פשוט התחלת עם העצבים תבין מאמי אף אחת כאן ולא משנה כמה חברים טובים תהיו לא חייבת להיפגש איתך, או לתת לך את הטלפון שלה, או מסנג'ר, או לפתוח לך מצלמה, או לא משנה מה תתבגררררררררררררררררררררררררררררר ולמרות כל זה מצטערת שאני פוגעת עדיין אוהבת

בחיאת רבאק יא נעל

תבואי בניק האמיתי אם את רוצה שיתייחסו אלייך ברצינות.

אלדד, גם לסיוון אמרתי את זה-

תשמרו את העניין שלכם ביניכם, אל תנסו להשפיל אחד את השניה בפומבי, ואל תנסו לגרום לאף אחד להתערב, זו ילדותיות מגעילה מצידכם. אני מקווה שהמנהלים יעשו בשכל וימחקו את זה כמו שהם מחקו לסיוון.

אורית כנסי... יוני לקחתי לשומת ליבי

אורית אני לא ידוע מי את... ואת בטח עם ניק אחר... לא זוכר לי שזה היה.. ושוב אתם שמעתי רק משהו שאתם רציתם לשמוע... ונראה לך באמת שאני יעשה את כל מה שעשיתי בישבל לפגוש אותה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתכירי את הסיפור מקרוב... תדברי אני לא יודע מי את.. ואני לא מכיר אותך ובנות שאהבתי... אהבתי אותם...יכול להיות שהייתי דלוק.. על שני בנות בו זמנית אני לא אומר שלא.. יש לי אהבה לכולם... סיוון היא ממש מקרה אאחר... מקרה של בנות שאני לא סובל... ואני לא חושב שאני חייב דין וחשבון אחריי הכל רשמתי את מה שרשמתי כי הייתי חסום... אז את יכולה ללכת להקישב לה.. ולהאמין...שאני עושה את כל זה בגלל שאני רוצה לראות אותה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רוצה לראות את הזבלה הזאת... לא סובל אותה בדם... ואני מכיר אותה יותר טוב מכולם.. אז תפסיקו ללכת אחריי אחת שמחפשת להיות המסכנה ואני הזבל...

singlelove

New member
עברית שפה קשה ?

כל כך הרבה שגיאות שחבל על הזמן לנסות ולתקן כיתה א לא גמרת ?

yoppp

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה אתה מכיר אותי??? כן כן שמענו עלייך ותודע שכל האיומים שלך וכל הליכלוכים שלך נגדי זה רק בגלל שלא רציתי לפגוש איתך ואני המסכנה?????? מי רשם תהודעה הזו אניי?? לא! אתה!!! אז אתה המסכן :) שמחפש צומי :p יום נעים:)

כל הכבוד YOPPP

גם אני לא מתכוונת לשתוק לילד המגודל הזה שידע להתנהג להבא ויכבד בנות מדהימות שכמונו יום נפלא

למעלה