מה קרה אלדדי? עוד אחת לא רוצה אותך?
יאללה תוותר חמוד תפרוש לבנים אולי שם יהיה לך הצלחה אז מה קרה היא לא רוצה לפגוש אותך אז אתה מלכלך עליה ומאיים? והיא לא הראשונה שאתה עושה לה כאלו סרטים מה קרה מתוקי שלי? לא פעם ולא פעמיים אמרת שפגעו בך בנות פה ואתה פורש אז אתה לא חושב שלמען הבריאות שלך הגיע הזמן שתממש את זה כבר? הרי אמרת פה כבר לכמה בנות (כמובן שלכל אחת בנפרד) שאתה אוהב אותן ורוצה אותן וכשהן סירבו פשוט רצת לפורום בכית שפגעו בך ושקשה לך ושאתה פורש בגלל זה בכית גם לאותן בנות שאם הן לא יהיו איתך בקשר אתה תפרוש כי אין לך טעם להיות פה כי זה כואב לך ואם אתה מנסה לדעת מאיפה אני יודעת את כל זה אז זה פשוט מאוד כי אני הייתי אחת מהבנות שסבלו מזה ואפילו עוד יותר מזה כי היו לי פה 2 ניקים ובשניהם ניסיתי להתחיל איתי במקביל ובאמת היינו חברים טובים אבל אתה לא הסתפקת בזה ורצית עוד ובזה הרסת הכל ולא הפריע לך לפנות אליי בשני הניקים שלי במקביל מבלי שאתה יודע שזאת אותה בחורה בעצם ולספר לכל אחד מהניקים שלי בנפרד ובמקביל כמה שאתה אוהב אותי ורוצה אותי וכמה שאני האחת והיחידה שלך וכשלא רציתי פשוט התחלת עם העצבים תבין מאמי אף אחת כאן ולא משנה כמה חברים טובים תהיו לא חייבת להיפגש איתך, או לתת לך את הטלפון שלה, או מסנג'ר, או לפתוח לך מצלמה, או לא משנה מה תתבגררררררררררררררררררררררררררררר ולמרות כל זה מצטערת שאני פוגעת עדיין אוהבת