יופלה

komandatore

New member
יופלה

הרבה צבע אדום-של המוצר עם לשונות ארוכות ,קצב,שילוב של אנגלית בעברית והסך הכל יוצא לא רע בכלל

פרסומת נחמדה...

דווקא די טובה. אבל אם לא היו שמים כתוביות לא הייתי מבין שום דבר. השיר גם לא ממש קליט שאתה יכול ללכת ברחוב ולזמזם "דו ד´ה יופלה"... אבל עדיין זו עוד פרסומת שמקדמת את תנובה לזכות בתואר המותג המוביל לשנת 2002, לא שנראה לי שיש לה בעיה גם ככה.

הילית*

New member
ולמה הם הוציאו את אמי מהשוק

האם זה בגלל מחויבות ליופלה ?! ודרך אגב, לא אהבתי את הפרסומות בשילוט חוצות...

לשון ארוכה זה זול אבל לא כאן!!!

פשוט מקסים, למרות הלשונות, שבדרך כלל לשון זו קונוטציה מינית, אבל כאן הם העבירו את זה בצורה כיפית וחביבה וקלילה. מקסים, באמת עושה חשק למעדן הזה ואפילו עושה חשק לראות עד כמה הלשון שלנו ארוכה (תודו, זה עושה חשק.

בפעם הראשונה שניסיתי יופלה...

הצלחתי ללקק רק 3/4, והשפתיים שלי נפצעו. עכשיו אני כבר מגיע הרבה יותר רחוק. שמתם לב לפרסומת הפלאש של יופלה? היא נחמדה והמשחק די ממכר. השאלה היא האם נכון לכתוב על הגביעים "אפרסק מאוהב", "תפוח תמים", "תות שובב" וכו´...
,,זה טעים וזה קרימי, זה אמייזנלי דרימי!´´

יופלה או לה

צפיה ראשונה - זעזוע מחץ לעומת זאת לאחר שמתרגלים ללשון (בלשון המעטה) הפרסומת תופסת , עושה את העבודה ושמתם לב שלכל מוצר הם נתנו שם כמו: תאנה ביישנית וכ... לא עוד פרסומות עם יפות לבנות שיניים הם נתנו ליוגרט הזה משהו שונה הבליטו אותו וזה חשוב כי אז מצפים גם מהטעם להיות שונה.... ואז קונים ...ובודקים

מי לא מכיר היום את השם יופליי

הכי חשוב בקמפיין כזה הוא כמובן להחדיר את השם והמוצר. תחשבו על הפרסומאים שנאלצו להתמודד עם שם מאוד לא עברי ומאוד לא קליט כמו יופליי ותגיעו למסקנה שבסך הכל כנראה נעשתה פה עבודה טובה כי מי מאיתו לא מסתובב ושר "לטס פליי דה יופליי . . .". ועוד מילה שחייבים להגיד על תופעת הבאנרים המזמרים. לכאורה מדובר בתופעה טובה. היום כל קמפיין גדול שעולה בטלוויזיה מקבל גם ביטוי משמעותי באתרים הגדולים מה שאומר שהאתרים הללו סוף סוף רואים צת כסף. מצד שני רוב הקמפיינים האלה מעצבנים ומנדנדים ולמי שגולש הרבה זו כבר ממש הטרדה. פתרון? אין לי. מירן

הילית*

New member
אני חושבת שהחדרת יופלה נעשית

בצורה מאוד חכמה. קודם כל עיצוב האריזה. מי היה חושב על הצבע האדום. בד"כ מוצרי חלב מקבלים צבע לבן, ירוק וכד´. האדום הזה על המדף עושה עבודה נהדרת. הפרסומת זכירה, קליטה...אני מוצאת את עצמי מזמזמת את השיר שלה. המסר הפרסומי- טעם ורק טעם עובד מצוין. אין שום זכר לנושא הבריאות ואולי זה מה שבאמת חשוב לצרכנים פשוט כל הכבוד לתנובה ולאנשי הפרסום שלה...

למעלה