יופי!

שiש

New member
נו, נו...

רק ברגע שאראה את האולם הזה במו עיני אאמין לזה. שבענו מהבטחות, הגיע הזמן שנראה מעשים. ואז, נראה אותנו מחפשים תירוצים שנה הבאה אחרי שניקח ת'יול"ב.

AmiTutiT14

New member
"זכינו" אעלק..

אני ממש לא בעד זה. אני פשוט שונאת היכלים מפלצתיים כמו "יד אליהו". אין הרגשה ביתית בכלל.

המשך

ויום אחד ניקח בפעם הראשונה בתולדותינו את האליפות ההיסטורית וזה יהיה בגמר סל מול מכבי ואז כולנו נגיד: WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WOOOOOOOOOOOOOOOOOO שוב הגזמתי

AmiTutiT14

New member
יופי למכבי... האווירה של ירושלים

תהרס, ככה מתחיל מסחור. הפועל קבוצה עם פוטנציאל אדיר. ברגע שיבנה ההיכל ויתחילו לשחק בו, אני מהמרת על 3-4 שנים והפועל תהפך להיות כמו מכבי, קבוצה מפוצצת ב"אוהדים" וילדות בנות 7 שחולות על דורון שפר.

שiש

New member
יש בזה משהו

קחו לדג' את ככר ספרא אחרי הזכיה ביול"ב. אני בטוחה שחלק נכבד מאלה שהיו שם מימיהם לא היו בכלל במשחק של הפועל. אבל מצד שני - ככה זה. עם הנצחונות באים האוהדים, ועם כמה שזה מגעיל זה המצב. אז עדיף להשאר קבוצה קטנה ולוזרית עם אוהדים אמיתיים? או להצליח ולהסתכן בקבלת נספחים מעצבנים? אני לא עונה על זה. זו באמת שאלה לדיון, ודעתי בנושא חלוקה.

AmiTutiT14

New member
אני בעד קבוצה קטנה ולוזרית עם

אוהדים אמיתיים. אבל העניין הוא שהקבוצה שלנו לא עד כדי כך לוזרית. אם בעונה הבאה קליין באמת יגדיל את התקציב של הקבוצה באופן משמעותי (למרות שגם עכשיו הוא מאד גבוה ביחס לקבוצות אחרות שהן לא מכבי) וההיכל החדש (פייי "ארינה" איזה שם מעפן) לא יבנה, הקבוצה שלנו תהייה קבוצה שמגיעה לרמת משחק מאד מאד גבוהה (ואני בכוונה לא אומרת מכבי:/) וממש לא לוזרית. לא חייבים להתחרות ביורוליג כדי להיות קבוצה "לא לוזרית". מלא קבוצות פי 10 יותר מעפנות מהפועל מתחרות שם.

AGENT SHESH

New member
אני לא חושב כך.

אם תהיה להפועל קבוצה טובה זה לא אומר שפתאום יתחילו להופיע אוהדי סרק וכל מיני פקצות קטנות שמחליטות שהשחקנים של הפועל הם הכי חתיכים והכי "מאממים".. הפועל צריכה להגיע לזה. המצב של מכבי הוא תוצאה של יהירות ושליטה בכדורסל במהלך עשרות שנים. אם הפועל תגיע להיות קבוצה גדולה באמת תהיה תחרות אמיתית בין הפועל למכבי כל שנה, והמצב ישתנה בליגה. לא עוד ליגה קבועה מראש, כי ברגע שייראו שהפועל עשתה את זה קבוצות אחרות יבינו שגם הן מסוגלות וישקיעו כסף. בעברית: הארינה יעשה רק טוב להפועל, ביחד עם ההשקעה של קליין בקבוצה בעונה הבאה.

AmiTutiT14

New member
מה שהבנתי ממה שכתבת זה שזה טוב

שהפועל הולכת בדרך של להפוך לאימפריה ענקית כמו מכבי. כן? הקבוצה פשוט תהפוך למגעילה וממוסחרת, וגם אם זה יקרה בעוד 7 שנים שזה די הרבה זמן, זה יהיה מאד מאד חבל. מספיק להכנס רק לאתר של מכבי כדי לראות איזה מתלהבים הם. זה פשוט דוחה ומגעיל, אין לי דרך אחרת לתאר את המצב שלהם. ויש תיפוסים ש"יעודדו" רק קבוצות עם הרבה כסף, שליטה, מעמד, כח וניצחונות בלתי פוסקים. אלה הם 75%-80% ש"אוהדים" את מכבי, והם כוללים גם את הפקאצות הקטנות שיחשבו שהשחקנים חתיכים ומהממים. וזאת עובדה בולטת- אם שאראס היה משחק בגבעת שמואל למשל, אף אחד לא היה יורק לכיוון שלו בנוגע ליופי והערצה, כי הוא פשוט לא כזה יפה. אבל כשהוא משחק בקבוצת אימפריה כוחנית, זה מה שקורה בסוף. אני יודעת שיש השלכות אם הארינה לא תיבנה, אבל לפחות הפועל תשמור על מקבץ אוהדים איכותיים ואמיתיים, שהוא גם לא כל כך קטן.. אני יודעת שאם הרבה השקעה הפועל יכולים לנצח את מכבי. אבל אם זה בא על חשבון האווירה, אז מצידי שנפסיד להם, אני עדיין אוהב אותם מכל מחיר, וגם אם הם לא יהיו ביורוליג, באמת לא כזה ביג דיל.

AmiTutiT14

New member
ועוד משהו-

אני חושבת על הפגנה, כמה שזה נשמע דבילי לחלק מכם. אני פשוט ממש נגד זה. בניית הארינה משמעותה להפוך את הפועל למכבי.

AGENT SHESH

New member
בואי לא ניסחף..

האווירה הביתית תישאר, בכל זאת, לא מדובר באולם של 13000 איש כמו יד אליהו, אלא על עולם של 6000 מקומות.. פי שלוש ממלחה. זה מלחה כפול שלוש, מלא באוהדי הפועל. לא עדיף..? אני חושב שעדיף. זה דבר ענק! סוף כל סוף גם אולם נורמלי עם גישה קצת יותר נוחה ממלחה.. וגם עם הארינה - הפועל לא תהפוך למכבי כל כך מהר, מכבי גם לא תוותר על האליפויות שלה בכזאת קלות, אז עדיין יהיה פייט רציני בין הקבוצות גם אם יהיה כסף.. הכסף שיגיע מהארינה יעזור, אבל בהחלט לא יהיה משהו שככה יהפוך אותנו למכבי. פרה פרה, קודם שנצליח בכלל לקחת אליפות.

למעלה