יופי

יופי

סוף סוף אני לא לומדת ביום שישי, אז מעירים אותי ב- 6:40 ולא יכולתי לחזור לישון, כי אמא שלי החליטה להכניס את הכלבה לחדר, וכמובן שהיא יללה ורצתה לצאת. ואז אני גם שומעת איזה רעש של פצצה/קטיושקה/רעם שהלך לאיבוד ?

אצלי זה סבל

אני צריך לשמוע את אמא שלי רוטנת על החיים ומעירה אותי מוקדם לנקות את הבית לסדר את החצר ועוד. מזל שאני לומד בפנימיה וחוזר פעם בשבועיים.

Mister Matrix

New member
ואני לעומתכן.... ../images/Emo9.gif

לומד כל שישי מ 8:45 עד 14:00! אבל היום באופן יוצא דופן ומפתיע התבטלו לי 3 שעות רצופות! כך שאני עכשיו בבית אחרי יום קצר לאללה ואחרי מבחן במתמטיקה שטוב שאנחנו כבר מאחוריו
סופ"ש נעים!

בד"כ אני לומדת רק שעה וחצי ../images/Emo3.gif

ביום שישי שעה וחצי סוציולוגיה (8:00-9:30) והבייתה!

אוי אני מעדיפה ללמוד יום שישי

מאשר להשאר בבית ולשמוע את אמא "נו, יום שישי היום" זה אומר: לנקות לסדר מגירות חבויות לעשות אבק לסדר את הארון ועוד כמה דברים שעושים כל ראש חודש

miki barrr

New member
אני גם לומדת...

אבל רק עד סוף החודש הזה...יששששש! זה בגלל הקורס חורף הזה..במתמטיקה. בבקשה שילך לי טוב בזה.... הרגע הכי מבאס בזה שאני לומדת בשישי זה לדעת שכל החברים יוצאים בחמישי..ואני מונעת את זה מעצמי בגלל שאני לא קמה אח"כ...

מיקה86

New member
חיים טובים יש פה לכולם

אני לומדת ביום שישי שלוש שעות ביולוגיה ופעם בשלושה שבועות יש גם שלוש שעות מתמטיקה לפני. היום במקרה לא היה לי מתמטיקה ולמדנו רק שעה אחת ביולוגיה,אז עליתי על אוטבוס לתל אביב ,נפגשתי עם אמא שכבר הייתה שם וישבנו לשתות קפה,או יותר נכון שוקו עם קצפת... יאמי. זה היה כיף.

2תאל

New member
בדר"כ יום שישי

אני לומדת ארבע שעות כימיה
אבל היום לא למדתי כי נתנו לנו יום חופש כדי ללמוד למתכונת בספרות. אני לא יודעת מה עדיף

Superchen

New member
יום שישי...

יום חופש מקודש... 5 ימי לימוד זה דבר גאוני
קמתי ב10 היום כדי לשמוע את הרדיו שלנו שסוף סוף עלה לאוויר. מי שרוצה לשמוע בשישי הבא את התוכנית שאני משתתפת בה בתור טכנאית [
], הנה האתר, הקישור 106 FM יפעיל את הרדיו. שישי, 10:00 עד 12:00 בבוקר, רדיו קול באר טוביה...
אולי תהיו נחמדים ותרחיבו את מעגל המאזינים שלנו מ-2 ל-3

למעלה