יופי, פספסתי אותה!!!

אורי_ח

New member
משתתף בצערך, נון.

ואולי אין לך מה להצטער. אני, אילו הייתי כאן בשעת מפגש הייתי מתפוצץ מכעס, ויש לי מספיק פיצוצים גם בלי זה
, You know. אלף.

BooBee

New member
אולי תסביר לי אחת ולתמיד

מה הבעיה עם האישה המקסימה הזו, מנואלה דבירי. וכן, מי שלא השתתף כאן בשיחה, ממש הפסיד. היום פגשתי אותה בפעם הראשונה בחיי והוקסמתי ממנה. אישה שובת לב, חכמה, מצחיקה ולבבית. אני הודעתי על האירוח הזה כבר לפני שבועיים, אם אני לא טועה ואני לא זוכרת שמישהו כאן הגיב, העיר או שלח לי מייל או מסר בעניין. אם זה כל כך היה מפריע לכם שהיא תתארח כאן, הייתי יכולה לארח אותה בפורום אחר בתפוז. אבל כמו שכתבתי, אף אחד לא אמר דבר, מלבד אקי, אתמול בלילה, כשזה היה מאוחר מידי. לילה טוב, רויטל.

אורי_ח

New member
בעניין מנואלה

אני 1000 אחוז בצד שלך ושלה, וההפסד כולו שלי, כולל הנאצות המכוערות שהשפיעו על ראשה, בעיקר אנשים שלא שייכים לפורום הזה. זה במלים אחרות מה שאמרתי ל"נ". אולי את תסבירי לי מה זה "אחת ולתמיד"? כאילו, מה אני עושה (תמיד) או אומר (תמיד) שאני צריך להסביר לך?

BooBee

New member
אורי, אני מתנצלת

חשבתי שגם אתה בצד של הכועסים על שהבאתי אותה להתארח אצלנו. מתנצלת אלפי התנצלויות. סליחה.

BooBee

New member
סיפרתי לה עלייך ../images/Emo13.gif

בין שאלה לשאלה הצצנו קצת בשרשור השאלות שהיה עם רוביק רוזנטל והשווצתי בך. באמת חסרת לי כאן. אם יש לך שאלות שאת רוצה לשאול אותה, תעבירי לי ואני אשלח לה, טוב? נשיקות המון המון התגעגעתי אלייך
רויטל.

נ.תהילה

New member
אני חייבת להגיד...

כשקראתי את כל השאלות והתשובות מאתמול- מכשמנואלה הייתה פה, היה לי ממש חבל. היה נראה שאנשים שכחו מה כדאי לשאול, ומה סתם יהיה חבל ולא מתאים. גם יש צורה לכל שאלה, ועצוב מאוד לראות שגם כאלו שלא קבועים פה, וגם כמה כאלו שכן, לא ידעו איך לדבר ולשאול. בסך הכל, כמה שזה נשמע אולי רגשני מדי- כולנו משפחה אחת, משפחת השכול. כולנו חווים יום יום, או שבוע שבוע, את אותם תחושות ורגשות. אז מה העניין? סתם ככה לפגוע בבן אדם, ועוד "משלנו"? לפחות, אני שמחתי (ככה זה נראה לפחות) שמנואלה יודעת לקחת כל דבר בפרופורציות ולא לשים לב לטפל. מאחלת לכולנו ערב טוב תהילה

neoM

New member
אני לא פספסתי אותה בכלל

כלומר, לא באתי בכוונת תחילה. רויטל, אסביר לך מדוע אני נגד אירוח של "דמויות מפורסמות" בפורום של שכול ואובדן. דבירי היא אישיות פוליטית. דמותה הפוליטית נוצרה עקב נפילת בנה, ונפילת בנה משמשת לה כבסיס מוסרי לדיעותיה הפוליטיות. דבירי לא תייצג אותי לעולם מהכיוון הזה, היא לא פרטנר לשיחה מבחינתי גם מכיוון השכול האישי שלי. להזמין את דבירי לכאן היה בבחינת "העצמת הרייטינג" של הפורום, ולא סוג של דיון תרפויטי או עוזר מסוג אחר. תפוז הוא לא בדיוק פורטל של נדבנים, אלא פורטל מסחרי לגמרי, ועל כן גם אירוח דבירי נחשב שכפעולה מסחרית לגמרי, וכמות הכניסות לפורום בזמן האירוח תעיד על "ההצלחה הרייטינגית". צר לי מאוד על כך ש"ספגה" ביקורת אישית-פוליטית, אבל זה היה צפוי לגמרי. לא כתבתי דבר "בעד או נגד", וגם לא הייתי כותב עכשיו אילולא תגובת אורי, שמשקפת בעיקרון את התגובה שלי, על אף העובדה שאני חושב שהוא לא חושב כמוני, ואולי כן?! אינני מתכוון להציג את עמדותיי הפוליטיות כי הן לא רלוונטיות.

neoM

New member
ועוד אחת קטנה

כמה בדיוק מהמבקרים החדשים כאן בכלל שמו לב לאכסניה שאירחה אותם? מעניין כמה מהם יחזרו, אם בכלל?

BooBee

New member
תגובה אחרונה שלי בעניין

מנואלה דבירי לא רק אם שכולה, עם כל הכבוד. בדיוק כמו שהורים גאים וכואבים כתבו לפני כמה ימים בעניין. היא אשה מדהימה, בעיניי, חכמה ומעניינת. היא כתבה כאן כמה דברים שלנצח יחקקו בזכרוני. במהלך האירוח שלה דיברנו והתודעתי לאישה בלתי רגילה. לגמרי. האירוח שלה לא נעשה משיקולי רייטינג. מי שמכיר אותי יודע שזה ממש לא הקטע שלי. אני אוהבת את הפורום שלנו, בואו נוותר קצת על הביקורת. אני הודעתי על האירוח שלה שבועיים לפני שהיא הגיעה, אחר כך ליאת שאלה מי זו מנואלה דבירי וסיפרתי בקצרה והוספתי לינק. במשך כל הזמן לפני האירוח שלה לא קיבלתי ולא בקשה אחת שלא לארח אותה בפורום. אם מי מכם/ן הפריע לו שהיא מתארחת אצלנו, מן הראוי שהיה מבקש ממני לארח אותה בפורום אחר. זו ממש לא בעיה. כשראיתי שאין התנגדויות, פרסמתי יום לפני הגעתה את עניין האירוח ורק כשהיה מאוחר מידי אקי כתב מה שכתב. אבל, שוב, זה היה מאוחר מידי. ובנימה אישית, אני מבקשת לסגור את הסיפור הזה ולהותיר אותו מאחור. אני מתכוונת להביא אורחים נוספים בהמשך, וכמובן שאודיע עליהם מראש ואם למישהו יהיה בעיה עם אורח זה או אחר, תודיעו לי. תודה, המשך יום נעים, רויטל.

neoM

New member
אני מקווה ששמת לב

שטענתי שתפוז הוא פורטל מסחרי המניעים שלך היו לא מסחריים, אני בטוח, אבל את חלק מהפורטל. וד"ל כן, סגור נסגר הענין גם מבחינתי. אם אי אפשר לקבל ביקורת, גם בדיעבד, אז אין סיבה לכתוב אותה בכלל, לא?!

למעלה