יופי פנימי

shirlove

New member
יופי פנימי

הוא לא הכי יפה,היו יותר יפים ממנו בחיים שלי,הוא לא הכי שרירי,הכרתי יותר שריריים ממנו ...אבל יש לו יופי פנימי. הוא בחור שיכבוש כל בחורה ,המאצ'ו,אולי הוא משחק אותה גבר ואולי הוא באמת כזה-הכל כאתגר,וזה מה שיפה... הוא נשבר כשרואה אותי,הוא יודע שאני לא אאמין למשחק שהוא הכי הכי,הוא יודע שהוא חמוד בעייני בגלל החן הפנימי ולא בגלל שהוא "מאצ'ו",הוא יודע שעליי לא עובדות הפוזות,ושאותי לא יכבוש במילים אלא במעשים. הוא השתגע לא פעם אחת בגללי,התעצבן ואמר לי:"לכי!",שמתי פס,הלכתי בלי לחשוב פעמיים, ופגש בי כך באמצע הרחוב ואמר:"אף אחת לא הצליחה לבלבל אותי כמוך" שתמיד הוא שלט והכל הלך לפי הקצב שלו,והפעם הכל לפי הקצב שלי,כששאלתי אותו מה קרה שהוא מבקש שוב לראות אותי. הוא הפכפך,לא צפוי,ינחות אצלי בלי לשאול!הוא רציני אבל עם פתיל קצר מאוד...שרק אני יודעת להחזיק ולשמור. הוא אמר לי לחשוב על זה טוב,שהוא רוצה קשר רציני,שאני אפסיק עם הפוזות שלי והוא יוריד מהאגו שלו כשהוא איתי,ואולי ככה יצא בינינו משהו מטורף...ידבר יותר בעדינות לידי,שאני אשאל חברות שלי שמכירות אותו,שהוא לא מחפש משחקים. ומהצד השני יש בחור-כ"כ צפוי,כ"כ מובן, גבר,בלי משחקים,בלי פוזות ,בלי מסכות על הפנים. בחור גברי שרירי,יפה מבט,אך אין את ההתרגשות שלא מובנת איתו... במי לבחור?!....בבחור שאני יודעת שהוא יהיה שלי אם רק אומר,או בבחור השני שגם רוצה אותי-אבל כ"כ הרבה אתגר כדי לתלוש את המסכות מפניו ולמצוא את הבנאדם האמיתי והרגיש והשביר עם בחורה... מה נראה לכם...

שנה שעברה פגשתי זקנה חמודה באוטובוס

וברגע שהיא ירדה ממנו היא זרקה לי את המשפט : "תזכרי,כשאת בוחרת גבר , תדאגי שההחלטה תיעשה מתוך 25% אהבה ו-75% שכל " האמת באותו הזמן באמת חשבתי עם השכל, אם זה שאותו הזמן השכל אמר שהוא טוב בשבילי, אבל ברגע שמתחילות בעיות האהבה כבר מתערערת מכדי לרצות להחזיק את הקשר , והשכל אומר - טוב צריך לעבור הלאה . עשי מה שאת מרגישה הרי .. ת'כלס בתוך תוכך את יודעת את התשובה , מי עושה לך את זה או את מי את רוצה .. כאילו ... מה , אם נבחור בשבילך, את תלכי על זה שבחרנו ? יאללה , אל תפחדי להתנסות ואל תתרגשי מכל משפט שהמאצ'ו אומר לך, זו הערה באופן כללי חשוב שתהיי יציבה בתוך תוכך על מנת שלא תיפגעי גם אל תקחי את היציבות של השני כמובן מאליו כי ברגע שלוקחים דברים כמובן מאליו , מאבדים את המובן מאליו הזה מהר מאוד בהצלחה

shirlove

New member
נכון....

מצד אחד אני יודעת שאם אני אלך עם הבחור ההוא הצפוי-הקשר יהיה יציב ,אין לו אגו בשמיים והוא לא משחק אותה-אבל למרות הכל רואים שהוא גבר! מצד שני אני יודעת שאם אני אלך ל"מאצ'ו" זה יהיה קשר מדהים,כי הוא כ"כ ספונטני כ"כ חברמן ,חי את הרגע,נהנה מהדקה וזה מה שכבש אותי בו! אני מכירה את הבחור השני ה"מאצ'ו " לא מעט זמן-ונהניתי איתו מכל דקה.... אני את הבחירה שלי עשיתי עוד למחרת אחרי שפגשתי את שניהם באותו יום. כל הזמן כשחשבתי על שניהם המוח שלי נסחף אליו...אל ה"מאצ'ו" גם אם רציתי וגם אם לא,חשבתי עליו-על איך הפגישה הייתה איתו,מה הרגשתי איתו,ולא יצא לי לחשוב באותה מידה על הבחור היציב-כן אני לא מאמינה ביציבות,אני יודעת שגם מה שנראה כיציב הוא לא יציב,ואם נזלזל הוא ילך,ולכן צריך לשמור עליו שלא ילך כדי שלא נתחרט אחרי כן,אבל משהו היה חסר לי איתו-החיבור....הכמיה,ההתרגשות! כשאני יוצאת עם מישהו אני רוצה להתרגש,לחוות,גם אם זה תלוי בסוף בפרידה ....ככה אני וכזו אני ואין מה לעשות,אני לא יכולה להכנס לקשר בלי אותם הפרפרים בבטן והכיף. בנוגע ללב ולשכל נכון-עם האקס למרות שהייתה אהבה זה כבר לא שיחק וההגיון התחיל לפעול... על כל מקרה תודה

את מי שאת יכולה לדמיין כאבא לילדים שלך

אם את בוחרת חבר לעכשיו.. השיקול הוא אכן.. מי יותר מושך. אבל נסי לדמיין אותך עם כל אחד מהם בעוד 5 שנים. עם ילד או שניים. איך כל אחד מהם יתנהג. מה כל אחד יקרין לילדים. ותחשבי.. את רוצה אבא יציב או אבא "מאצ'ו"? אומרים שהדבר שהכי נמשכים אצלו בבן זוג, הופך להיות לדבר הבעייתי ביותר והמעצבן ביותר כשמערכת היחסים מתמסדת. תזכרי גם את זה. בכל אופן, כל מה שכתבתי מתייחס לשיקולים שכליים. אני מאמינה בשיקול נוסף: להסתכל עמוק בעיניים לכל אחד מהם. מי מהם יותר אמיתי עבורך? מי מהם יותר דומה לך? ועם מי מהם את יכולה להיות את.. כמו שאת, באמת, בלי משחקים?

נ ט ע 9 1

New member
ואואו... כתבת יפה..

וממש אהבתי את המשפט שציטטה צינגול... כ"כ חכם.. אני מקווה גם לאמץ אותו..

shirlove

New member
אני אגיד לך...

מצד אחד יש בחור בן 19 שתאכלס הוא עוד יעבור הרבה ועוד ישתנה-לבנתיים הוא נער שמשחק אותה "מאצ'ו" שמחפש אתגרים,שמכיר חברים על ימין ועל שמאל, מהצד השני יש את הבחור הבן 24 שעבר כבר הרבה,שיודע מה הוא רוצה מעצמו. ויש אותי...כולה נערה בת 17,לא רוצה את הבחור הרציני הזה ,ולא רוצה את ה"מאצ'ו" ההוא שחושב שכל העולם שלו,אבל דווקא למאצ'ו הזה אני נמשכת,לפעמים....בדיוק לפני עשר דקות חזרתי מעוד פגישה איתו וואלה התחלתי לחשוב,ואולי הוא לא בשבילי?! אני מרגישה שאני מאתגרת אותו,שהוא רוצה לגלות מי אני באמת,שהוא רוצה ל"פצח" את ה"קשיחות" המעודנת שלי,ופשוט גם שאני מוצאת חן בעיניו.הוא מלך הפוזות-הוא חושב שיקנה אותי במילים-מספר לי סיפורים שבתאכלס לא מעניינים אותי בגרוש!לא מעניין אותי הרכב שלו,שכל הזמן רק דואג לדבר איתי עליו כשאנחנו נוסעים בו,לא מעניין אותי הפלאפון שלו,לא מעניין אותי עם כמה בחורות הוא יצא...וואלה מוזר-אבל אני לא רוכשנית. כל החברות שלי מכירות אותו,ולא אני לא רוצה שהחברות יהיו מעורבות בחיים שלי גם! אבל מה אז?!מה אז כשבאמת אני אתחיל להתרכך,כשאתחיל באמת להתאהב...מה אז יהיה. אהבתי רק מישהו אחד באמת,בלי משחקים,בלי אתגרים...אהבתי רק אחד ורק לו יכולתי להראות את כל החום שבי ,את ...האהבה בלי לחשוב שאולי יש לו רק משיכה פיזית אליי ואתגר...אהבתי אותו באמת,זה היה האקס,אבל זה כבר נגמר,אפילו שאתמול הוא התקשר אליי ,כשהייתי באותו זמן עם ה"מאצ'ו",זה נגמר ואני לא יחזור אליו לעולם.....כי זו החלטה שלי! בנוגע למי מכל אחד מהם יכולתי להיות אני-אני זו אני בכל מקום ועם כל אחד,אני זו הנערה העדינה,המקסימה,החייכנית, ,לא משחקת אותה,קשוחה במובן של לא מוותרת מהר על העקרונות שלי -ואני לא משנה את זה בשביל אף אחד,יהיה מה שיהיה...כל זה זו אני-ולא משנה עם מי....

למעלה