יופי לכם

Crossface

New member
ניקולי

מה זה ריגשות הנחיתות האלה היום? מה קרה? חוץ מזה, חשבתי שתהיה בעבודה החדשה שלך (מזל טוב) אז מה קורה? מה חדש? איך את המרגישה?

ניקולי

New member
הלכתי ובאתי

יצאתי לאיזה שעה מהבית והלכתי לראות את הדבר הכי יפה שיש בעולם הזה בת דודתי ילדה בת.. והיא כ"כ מתוקה פשושה קטנה אך אך מתי תבוא לי אחת כזאת? חבל"ז היא מה זה בובה אדמדמה כזאת וכזאת קטנה.....

Crossface

New member
WOW

איזה יופי
יש לה כבר שם?

ניקולי

New member
כן שם בחרו

היליי קצת קשה לזכור אבל היליי ואביחי היא כ"כ בובתית

Crossface

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

הכרתי מישהי בשם היא-לי, אבל ככה כותבים את השם שלה היא-לי ולא כמו המותק החדשה שנולדה
אני יכול להגיד שבאמת החולשה שלי זה תינוקות, אני לא יכול לעמוד בפניהם זה כל כך יפה

ניקולי

New member
תודה אמסור לה בשמכם

אגב תינוקות גורמים לי לחולשה כן הם שובים כל
אתה יודע אומרים שתינוק רך שצוחק בשינה זה שהמלאכים מצחיקים אותו מה דעתך?

Crossface

New member
אני יכול להגיד לך מה זה גרם לי

לחשוב, וזה לא כל כך טוב, אז את לא חייבת להמשיך לקרוא. אני מעדיף לא לחשוב על זה, כי אז מה אפשר להגיד על מוות בעריסה? אחד הדברים הכי נוראים שקיימים

קנגורית

New member
למה הכל בשלילי נסה מחשבה חיובית

כמו למשל שהיא תגדל ותהיה ילדה יפיפיה וחכמה ואליי אפילו אישה חזקה וטובה ככה צריך לחשוב לא על דברים רעים צריך להתבונן דרך המשקפיים הורודים מדי פעם... זה עוזר

ניקולי

New member
אבל..

לא דיברתי על מוות בעריסה חלילה שלא נדע דיברתי על כך שילדים מחייכים תוך כדי שינה אומרים שילדים עד גיל שנה כביכול שייכים למלאכים והמלאכים מצחיקים אותם

Crossface

New member
אני יודע

וזה יכול להיות מחשבה נהדרת אבל קשה לי לחשוב על המצב ההפוך המוות בשינה, מה המלאכים הרגו אותו? אני מעדיף לחשוב שהם חולמים חלום טוב

angel151

New member
נכנסתי עכשיו להגיב מיד תגידו לי

תראו ישר למה הגעתם? לשיחה על מוות בעריסה. אביחי איזה מחשבות יש לך שתהיה בריא התינוקת הרכה הזאת אוהבת ליצחוק בתוך שינה אומרים שהם חולמים על משהוא טוב.. ניקולי שרק יהנו ממנה שיהיה בא לב של מלאך כן בנות זה משהוא משהוא .. תחשבו רק חיובי שלא תעיזו לדבר על מוות בעריסה זה לא לעניין בחייכם ניקולי ראית ששמתי לך מסר?

Crossface

New member
טוב, אני רואה שאני צריך להסביר את

עצמי אז ככה תינוק צוחק, זה אחד הדברים הכי יפים שקיימים ושהוא צוחק מתוך שינה זה נפלא, אני מעדיף לחשוב שהוא חלם על משהו טוב ואם הוא בוכה אז הוא חלם משהו רע אני לא כל כך אהבתי את הרעיון עם המלאכים בגלל שאם קורה משהו לתינוק שהוא ישן, אז למה הם לא עוזרים לו? זה הכל

angel151

New member
../images/Emo127.gifאביחי אני עצמית מלאכית ולכן לא

יכולה להגיב על הדברים. זה שם משתמש אהוב שנתן לי חבר טוב שלי מארה"ב כך הוא החליט לקרא לי ומאז אני עם השם הזה.

ניקולי

New member
לידע כללי אביחי

אני לא יודעת אם תראה את ההודעה הזאת או לא אבל.... אומרים שתינוק עד גיל שנה שייך למלאכים וזה אומר לשימחה ולעצב.. מוות בעריסה הינו מקרה מיני רבים שתינוקות מתים תוך כדי שינה וגם כאן המלאכים מעורבים יש מקרים בהם התינוק צוחק תוך כדי שינה ואז.. נאמר שהמלאכים מצחיקים אותו. כמו שאומרים שאסור לתלות בגדים של תינוק בחוץ אחרי השקיעה.. אבל מה אני אגיד לך כל אחד ואמונתו יחיה

קנגורית

New member
ניקולי מתוקה...../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שהוא התכוון להבהיל אותך זה פשוט יצא לו קצת עקום, הוא פשוט חושב שזה יפה שתינוקות צוחקים מתוך שינה וכואב לו שלפעמים יש תינוקות שמתים ב"מוות בעריסה" אבל הוא לא התכוון שזה מה שיקרה לקטנה הרי אביחי אוהב תינוקות, מאוד מאוד והם אוהבים אותו מאוד ונשכים אליו מאוד.

למעלה