יופי לי ,נחסמתי

האחד

New member
יופי לי ,נחסמתי

אריאלה והפורום האטום שלה חסמו אותי לדעתי לאחרונה הם בפארנוריה כל אחד שבפרטים שלו יש זכר ליציאה בשאלה נחסם אפילו אם ידבר על מזג האויר נסו ותהנו

יופי מגיע לך !

מה מחפש בכלל בפורום חוזרים בתשובה ? אם היה לי הכלים (מפתחות) חסמתי אותך גם מפורום יוצאים בשאלה חוצפן כמוך כופר כמוך

האחד

New member
../images/Emo46.gif זה הדיבור ?

חכה לי ב 3 בבוקר בסאבוואי נסגור חשבון

מי שמדבר!../images/Emo6.gif

לא יפה! אני חושבת שג'ינג'ית מאוהבת בך!!! מה לעשות....אין כמוך! >חופשייה מצטרפת להערצתו של נועם לדער משכיל ומוכנה לפגוש אותו בקרון בודד בסבווי גם בשלוש בבוקר ולדבר איתו באנגלית של תיירים<

גם אני חושבת ככה

מצד שני היא "מאוהבת" גם בגל נעים (אלא שהיא יודעת שהוא נשוי) והעיקר - היא מאוהבת בעצמה. ב"ידע" שלכאורה יש לה , בחיים הכאילו "צנועים " שלה (אחחחחח , חםםםם שם מתחת לחצאית הצנועה) , בכאילו קרבה שלה לכל מיני "חשובים" שם בבני ברק אני מקווה שהיא לא תפיל ברשת את משכיל היקר שלנו.

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אם איכפס לכם על חסימות בפורום חוזרים בתשובה אפתח לכם פורום חדש בתפוז כמובן אם יהיה ביקוש גדול לזה הם אחלה אנשים גינגית,אריאלה , וכל החוזרים , חיה ותן לחיות , תודה על המחמאות בלונד פלטינה , חופשיה מאושרת

מני3 מה יש לך עם

היוצאים בשאלה ? או עם החוזרים בתשובה ? מה איכפס לך כל זה ? צא מהסרט

סימן שאתה קיים.

כן גם אני נחסמתי, אם בא לך אני ילמד אותך קומבינה לכתוב עלך אף החסימה.

שבתאי מה עם ולפני עיוור לא

תתן מכשון ? האאאאאאא ???? יפה שנחסמת משם לא מקומך שם פורום חוזרים בתשובה זה לא פורום נטעים-חופש-יהדות מדורנית !

למעלה