יופי-יש לנו הפסקת אש...

יופי-יש לנו הפסקת אש...

ואילו הכללים: א. מותר להרוג יהודי אחד ליום לא יותר. ב. אסור לצבא לירות בתגובה. רק קפצונים-מותרים ופצצות צחוק. ב. מותר לפצוע 10 יהודים ליום מזה-שניים קשה..אבל לא יותר שמעתם? ג. כל יום בו יהרגו יותר משני יהודים לא יכלל בספירת העומר..שמעתם..??? ד. מותר לפלשתינאים להפר את הפסקת האש אבל לא יותר מירי של 20,000 כדורים ליום. על החתום: אריאל שרון,ראש-ממשלה וממלא מקום עצמו. יאלה אריק יאלה.. מרק.

בת-עמי

New member
חבל מאוד

חבל שזה כ``כ נכון חבל שאי אפשר לקרוא את זה בתור בדיחה ההפסקת אש הזאת היא כ``כ דבילית וכ``כ לא עובדת אולי פיגועים בנתניה ות``א נפסקו אבל אצלנו עסקים כרגיל יריות מטענים אבנים בקבוקי תבערה על פצועים קל אתם בכלל לא שומעים בחדשות או שאתם שומעים את זה שעה אחת ביום על יריות בלי נפגעים זה בכלל לא נשמע סתם אולי אני יתאר לכם את ההפסקת אש אני חוזרת הביתה הכביש חסום עקב מטען צד שהתגלה וכשאני סוף סוף מגיעה ליישוב מקבלים את פני שמונה טנקים חדשים אולי מישהו הבין שהפסקת האש הזאת לא בדיוק פועלת כי הפצמ``ר לפעמים מהדהד חזק לפעמים גורם לאנשים להבין אולי אנשים מבינים את זה שפצמ``ר הורג שפצמ``ר זה טרור שמטען הורג ומטען זה טרור שיריה הורגת ויריה זה טרור שאבן הורגת ואבן זה טרור כנראה בגלל שהפסקת האש כ``כ נשמרת מוסיפים עוד שמונה טנקים וכמה חיילים (את החיילים לא הייתי מסוגלת לספור(

קלייר

New member
קטוס שלחת את זה לאריק/חשב בטח

הצגה חדשה בהבימה ,קקטוס תאמין לי זה לא מצחיק אך גם מעציב לראות את הזלזול שלך בחיי אדם ובמדינה ,תתבגר כבר

למעלה