יופי ביבי!!

avivi25

New member
יופי ביבי!!

שמעתי עכשיו בחדשות ערוץ 10 שנתניהו הבהיר לשרון: לא אתן יד לכל מהלך עוקף מישאל. האינטרס של ביבי ברור: להיחשב פופולרי בקרב רוב מצביעי הליכוד וגם כמובן לחסל את הקריירה הפוליטית של שרון כבר עכשיו כדי שיוכל להתמנות לראש ממשלה עוד השנה. אבל האינטרס שלו מתאים לנו עכשיו... כמו כן, נמסר שרוב חברי הכנסת והשרים של הליכוד לא יהיו מוכנים ללכת לבחירות תחת מצע שרוב חברי הליכוד שללו אותו. יש תקווה לגוש קטיף!!!

ראליסט

New member
האינטרס של ביבי הוא אחד:

להיות ר"מ. בשביל זה הוא היה מוכן למכור את התנגדותו לתכנית ההתנתקות,ולהכריז קבל עם,שהוא בעדה. הוא יודע איך יתקבל מועמד לראשות הממשלה,שמתעקש על סרטן עזה,בקרב הציבור הרחב. ביבי הכריז על תמיכתו בתכנית ההתנתקות. אז או שהוא לא תומך בדעתך,או שהוא שקרן-חסר חוליות וימכור גם את אמא שלו בשביל להיות ר"מ. זה ביבי? זה אחד שהוא חסר חוט שדרה ועלוב נפש!

avivi25

New member
לא אמרתי שהוא צדיק הדור...

תראה לאן הצדיקים כמו בני בגין מגיעים בפוליטיקה... זאת המציאות. העיקר שיחליט שהאינטרס שלו הפעם הוא להכשיל את ההתנתקות. עלוב נפש או לא, ייתכן מאד שבקרוב הוא יהיה ראש הממשלה שלך. הלוואי.

ראליסט

New member
הוא גרוע מכל ראשי הממשלה שהיו

לנו.כי הוא נטול כל אידאולוגיה,איש ללא חוט שדרה שמחרתיים יחזיר לפלסטינים גם את ירושליים,אם זה יתרום לסלילת דרכו להיות ר"מ.

avivi25

New member
ביבי- הטוב בראשי הממשלות מאז שמיר

בתקופת נתניהו היה פיגוע פעם בשנה וגם המצב הכלכלי השתפר מאד -כך מעידים פרשנים כלכליים שמאלנים כמו סבר פלוצקר מ"ידיעות אחרונות". גם לא ניתן לומר שהוא נטול אידיאולוגיה. אביו היה עוזרו של ז'בוטינסקי ויש להניח שהוא ספג משהו מהאידיאולוגיה של אביו. לא הרבה, אבל לפחות משהו. ביבי גם כתב ספרים מצויינים על המלחמה בטרור. אם רק יישם את דבריו, אני משוכנע שהוא ראש ממשלה נפלא. בנוסף, הוא ישמור על עקרון ההדדיות ביחסינו עם הפלסטינים, בניגוד לשרון.

רונאל1

New member
פחחחח......./images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

1. שמיר היה ראש ממשלה אימפוטנט מהגרועים שהיו לישראל מהסיבה הפשוטה שהוא לא עשה כלום בשום תחום. 2. ביבי היה ראש ממשלה הגרוע ביותר בתולדות ישראל, שחירב לנו את הבטחון והכלכלה והיה שקרן עלוב ששילם על ההסתה (כלפי התקשורת) והשקרים שלו, בבעיטה גדולה בתחת מעם ישראל ותבוסה צורבת. אתם פשוט משעשעים שם באגף הימני ההזוי של הליכוד - מטפחים להם אלילים, סוגדים להם וברגע שהם מוכרים אותכם (וזה תמיד קורה - כולל עם ביבי שמסר את חברון והודיע על תמיכתו בהתנתקות) פתאום הם הופכים לאויבי העם. ואז אחרי כמה שנים, אתם מעלים מהאוב את אותם אלה שסרחו בעבר ועושים ביניהם רוטציה - שרון שסיבך אותנו בלבנון נהיה ראש ממשלה ועכשיו נזרק, ביבי היה ראש ממשלה שהודח בבעיטה ועכשיו פתאום הוא כשיר לחזור. זכרון קצר. ליצנות לשמה.

avivi25

New member
אני לא מעריץ עיוור של ביבי

אם זה היה תלוי בי, עוזי לנדאו או בני בגין היו ממלאים את תפקיד ראש הממשלה כי בהם אני יכול לבטוח שלא "ימכרו" אותי. נכון שביבי מזייף לפעמים, אך אני מחובר למציאות ויודע שהוא המועמד הוודאי ליום שאחרי שרון. נותר רק לקוות שימכור אותנו כמה שפחות... אבל אני עומד מאחורי עמדתי שביבי היה ראש ממשלה סביר, בטח יחסית לאלה שלכם - רבין, פרס וברק.

רונאל1

New member
הזכרון שלך פשוט קצר מאוד.

בוא נגיד שאם הוא הועף ברוב מוחץ מתפקידו ע"י העם (או ליתר דיוק הובס בנסיונו לחזור ולכהן כרה"מ), כולל חלק גדול מאוד מתומכי הליכוד, זה כנראה אומר שהעם חשב שביבי הוא ממש לא ראש ממשלה סביר. רק שכנראה כפי שתיארתי, אצלכם יש זכרון קצר, ורוטציה של מנהיגים גרועים ולוזרים. הם מוכרים אותכם, מרמים אותכם, ואתם מוכנים להחזיר אותם לשלטון כל פעם מחדש.

avivi25

New member
מנהיג גרוע ולוזר? מזכיר לי מישהו...

השם הפרטי שלו מתחיל ב-ש' והוא בן 80, עוד מעט 81. אתם ממחזרים אותו ללא הפסקה על חשבון הדור הצעיר העלוב שלכם.

התסריט הבא אפשרי ומצחיק

1) חברי הליכוד מצביעים נגד ההתנתקות. 2) שרון מנסה לאשר את התכנית ב"צעד עוקף משאל" ע"י הצבעה בממשלה. 3) שרי הליכוד, בראשות נתניהו, מכשילים את ניסיונו זה של שרון. 4) שרון נמצא במבוי סתום ומחליט ללכת לבחירות חדשות. 5) שרון מתמודד בפריימריס על ראשות הליכוד כאשר תכנית ההתנתקות בתעמולה שלו. 6) מעולם לא הודח ראש ממשלה מכהן בליכוד. ספק אם זה יקרה כעת. אותם בוחרים שהצביעו נגד שרון מחליטים לתמוך בו לתפקיד יו"ר הליכוד. 7) הליכוד זוכה לניצחון בבחירות ומקים ממשלה. 8) שרון מביא את תכנית ההתנתקות להצבעה בממשלה וזוכה לרוב. 9) התכנית יוצאת לדרך. אז בשביל מה כל הבלאגן??

resh0

New member
"מעולם לא"...

"כמעט מעולם לא" היה מצב בו ראש ממשלה שנבחר ברוב עצום, מחליט להתנהל במהופך להכרעה הדמוקרטית, היה מצב כזה בטרם חתימת ההסכם מול מצריים, אבל הגדיל בגין לעשות והביא את הצעתו להכרעה בתוך מרכז הליכוד, לפני שהלך לדון עם אחרים. ראש ממשלה שבוחר להתנהל במהופך להכרעה הדמוקרטית, בניגוד לעמדת מרכז המפלגה ובניגוד לעמדת מתפקדיה, מתנהל כמו ביריון!!! מין "תואם ראיס". זה מסוכן מאוד למדינה ואת זה לא נאפשר. 1. מתפקדי הליכוד אכן יצביעו נגד התכנית ובשיעורים שגבוהים מאלו שמתוארים עפ"י סקרים. כל הדיבורים על-כך ששרון ינסה לקדם את תכניתו גם ללא אישור המתפקדים ו/או המרכז, משיג את האפקט ההפוך!!!! יותר ויותר יצביעו נגד, רק בגלל זה... 2. לא נראה לי ששרון יינסה לעקוף, אבל נזרום עם הערכתך. 3. שרי הליכוד בראשות נתניהו אכן יכשילו את המהלך. 4. לא נראה לי ששרון יבחר ללכת לבחירות חדשות, אבל נזרום עם הערכתך. 5. שרון יתמודד עם תכניתו בפריימריס. 6. עד כאן!!!!!! אין סיכוי ששרון יינצח עם תכניתו זאת. ה"מעולם לא", כאן יישבר, כי הליכוד כבר הוכיח שהאידיאולוגיה חשובה לו מכסאולוגיה. מי שייבחר, יהיה זה שיציג תכנית הגיונית שמוסכמת על כמה שיותר חברי מרכז הליכוד ומתפקדיה. 7. הליכוד אכן יזכה לרוב סוחף בבחירות ויקים ממשלה. 8. זאת ורק זאת התכנית שמימושה ייחל!!! ושיהיה בהצלחה.

Robert Peterson

New member
נתניהו לא בגד בימין

עיקרון של הדדיות שנתניהו מציג כתנאי לכל הסדר עם הפלסטינים ימנע כל אפשרות של כניעה חד צדדית וייגן על אינטרס ישראלי.אין לו כרזימה של גיבור לאומי כפי שיש רק לשרון , ואומנם גם אין בו ציניות וזלזול בכל האופיניים לשרון- עכשיו.הוא צריך ללמוד לעבוד עם קבוצות אנטרסים שונות ולהקים צוותים מקצועיים בכל תחום ולא לסמוך על ביורוקרטים ועסקנים.להיות עם העם ואז בעם יהיה אתו. נשמח אם הוא יתפתח כמנהיג כך שנוכל שוב לעמוד בצמתים עם הפוסטרים :"נתניהו טוב ליהודים "

רונאל1

New member
הוא רק מסר את חברון ../images/Emo13.gif

זה לא בגידה, כי זה ביבי. אבל אם פרס היה מוסר את חברון, הו הו איזה בוגד הוא היה. חוץ מזה, מה זה חשוב שביבי בעד עקירת ישובים בגוש קטיף. הוא לא בוגד. כי זה ביבי והוא הרי טוב ליהודים.

MS6

New member
רונאל צודק...

מסירת חברון היא הדבר הגרוע ביותר שניתן לעשות בתחומי יש"ע.. חברון חשובה לעם היהודי הרבה יותר מאשר חבל קטיף...

avivi25

New member
רונאל טועה!

כאשר נמסרה חברון לא פונו יהודים. לעומת זאת, מסירת גוש קטיף כוללת עקירת יישובים והיא עלולה להיות הויתור החמור ביותר שנעשה עד כה בתחומי יש"ע!

רונאל1

New member
איפה הטעות? ביבי לא מסר את חברון?

או שאולי זה היה רבין ז"ל? תעדכן אותנו.

avivi25

New member
ביבי השאיר את קרית ארבע

ואת רובע אברהם אבינו או איך שזה נקרא.

רונאל צודק! ביבי בגד בעם ישראל

ביבי רע למתיישבים! ביבי רע לכולנו כי הוא שקרן ולא אמין והוא מסוגל למכור את אמא שלו בשביל הכיסא צריך להזהר ממנו כמו מאש.לדעתי סילבן שלום הוא המנהיג הבא.

avivi25

New member
וסילבן ממש ישר כמו סרגל...

הצחקת אותי. סילבן הרי מחליף עמדות כמו גרביים. סילבן עלול גם להפסיד את השלטון לשמאל. הוא כריזמטי כמו צנון... ביבי יביס אותו. אז אל תיסחף.

למעלה