יופייה אינו ידוע

יופייה אינו ידוע

כפות ידיך מלטפות את ראשי מחליקות על השיער שמגיע לקצה האוזניים.
כריות אצבעותיך עוברות לתנוכי האוזניים שלי ולקווי המתאר של פניי. מלטפות את קו הפנים ויורדות לצוואר הארוך שלי.
כריות אצבעותיך עוברות על העורף ומשם לכתפיים שלי. המגע המרפרף, ה'נוגע לא נוגע' לאורך הזרוע שלי משגע אותי. לאט לאט אתה מעביר את אצבעותיך ברווח שבמחשוף השמלה ובמורד הבטן שלי.
אני משתדלת להסדיר את הנשימה שלי ולא מצליחה להוציא הגה. ידייך גולשות לצידי גופי במגע איטי ומרפרף מענג ומענה. אתה מפשיל את שולי שמלתי לאט לאט ומרפרף על צידם החיצוני של הירכיים שלי ולאחר מכן, עובר אל פנים הירכיים ומשם אל מורדות שוקיי עד לקרסוליים ולאצבעות כפות רגליי.
המגע הזה, מטריף אותי. ודורך את כל גופי. ממכר ויוצר ציפיה.
הנשימה שלי איטית וכבדה .
אתה מנסה לשלוט ככל יכולתך בתשוקה הבוערת שלך ולהיות קשוב יותר מתמיד. יודע שגבר זר לא ידע את גופי כבר לא מעט זמן. רגיש לכל תנועה, לכל נשימה ותזוזת עיניים.
אוחז את פני בשעה שמנשק את פי. בתנועות איטיות פותח את רוכסן השמלה, מתבונן בפני ורואה את המבוכה . מושיב אותי בעדינות על קצה המיטה בחדר אפוף ניחוחות ואורות שבוקעים מנרות. אתה מודע לגמרי להתרגשות ההדדית ולחשש, מלטף את פני ועוצר מבעדך לממש את תשוקתך שחיכתה כל כך הרבה זמן. מסיר את החזיה מעל גופי ומלטף את השדיים בעיגולים שהולכים וסוגרים על הפטמה. נוגע בהן קלות ובוחן את תגובתי.
יונק כל אחד מהם תחילה בעדינות ולאחר מכן בתאווה שלא משאירה מקום לספק.
אתה לוחש לי 'אני רוצה אותך כל כך' ואני עונה 'גם אני' . אתה שם קונדום על הזין שלך, ומביט בי. לאט ובעדינות אתה מחדיר את קצהו לתוכי ונעצר, תוך שמבטך מרוכז כולו בי, מתרגש אבל גם קשוב . משהה את הרגע. ממשיך להיטמע בתוכי, בפעולה שדורשת ממך שליטה עילאית, עד שכולך בתוכי. הרגע המרטיט הזה, שבו אני מלאה בך מרגש אותי . אתה לא זז בתוכי נותן לי לחוות את הרגע עוד ועוד. בתנועות איטיות שדורשות ממך מאמץ רב, אתה מתחיל לנוע בתוכי. גופי נענה לך, ואני מניעה את האגן לקראתך. גם כאן, ההתאמה הזו מושלמת. אתה מגביר את הקצב ואני איתך, לא מסוגלת להגיד לך 'עוד' למרות שזה בדיוק מה שאני רוצה. אתה רוצה שאגיע לשיא אבל אני יודעת שזה לא יקרה הפעם. לפתע, בוקעת מפיך אנקה שמעידה שהגעת לפורקן. אתה נשאר בתוכי מתקשה להתנתק.
מתהפך על גבך, מנסה להסדיר את נשמתך ואני מניחה את ראשי על חזך. אתה מלטף אותו ואומר 'אני אוהב אותך כל כך".

בנסיעה חזרה, אני משחזרת כל פרט שהיה.
הוא מחכה לי ולא מתקשר לשאול מה שלומי. כמבין, את הזמן הדרוש לי לעיבוד.
אני פותחת את דלת הבית, ובלי מילים הוא לוקח אותי לחדר שינה, מפשיל את תחתוני וחודר אלי באבחה.
בועל אותי בפראות. כמי שרוצה להחזיר לעצמו הבעלות. ללא מילים. הוא גומר במהירות. צונח על גבו ושואל 'איך היה לך איתו?"
אני מוצפית רגשית וכל מה שאני מבקשת שנשכב כך בשקט.
הוא משלב את ידו בידי, ואני נרדמת.

yaron599

New member
תיאור מדהים!!

תיאור מדוייק (כמעט) של משהו שחוויתי..

&nbsp
להתענג עם ה"אחר" ולחזור אל הקבוע במין חדוות עונג מתמשכת....
&nbsp
רבות הבנות אשר בך תקננא....

yaron599

New member

תמיד יש ניואנסים שונים.....
ואצלי החותם נשאר בתוכה....לא נחבט אל הקונדום...

&nbsp
לכל אחת יש את הדרכים שלה לעונג וגיוון וזה נפלא בכל דרך..

ferdinand

New member
איזה תיאור

רגיש ועוצמתי.
קשה להתנתק - מהטקסט שלך.

אבל...

יש לי הערה אחת

זו - פנטזיה. הפנטזיה שלך.
את יכולה 'לשלוט' בה, לעצב אותה איך שבא לך.
כמו ב-"מטריקס"
ה-'מורדים' היו יכולים לעצב את ה-"מציאות" (המדומה של המערכת) כראות עינהם.
או - ב-"שושנת קהיר..." הרגע הזה אחרי שהמצלמות כבות.
למה אני מתכוון?
ה-

הוא די מיותר כאן.
אם תשמיטי אותו (מ-"הפנטזיה") זה לא אומר שהוא לא נמצא שם,
רק ש-"המצלמות" לא חייבות להתמקד עליו

תודה

על ההערה, אשקול להשתמש בעצה שלך בפעם הבאה.

אבל,
היות וזו הפנטזיה שלי, הקונדום משמש (גם) לציון ההבדל בין שני הגברים (סינקדוכה).

ferdinand

New member
חוזר בי

אכן - לקונדום כאן יש משמעות סמלית בתוך הסיפור,
הוא לא סתם אלמנט טכני שנכנס במקרה לתוך הפריים.

giligil55

Member
ברוכה הבאה לפורום הכי
י

כיף שבחרת לשתף אותנו בפנטזיה שלך...

אהבתי

את התגובה והמשמעויות שיש בה.

אני לא יודעת אם כשכתבת את המילים 'ידוע ידוע' הגבת מתוך כוונה/מודעות שהכותרת שלי מתייחסת לשיר של נתן זך:"יופייה אינו ידוע" אבל לכך כיוונתי....

אז את מציעה להנפיש את זה

ולהוציא כסרט ילדים לחופשת הכריסמס?

תשמעי, זו תהיה הגשמת משאלה נוספת שלי.
רק אל תבקשי להשתתף ברווחים....

לקראת חנוכה

עדיף, לא? ;)
האמת שהתכוונתי וולט דיסני על הרבה סיפורים כאן בפורום, ולא בגלל שהייתי רוצה שהילדים שלי יצפו בזה לפני השינה, אלא בגלל שלפעמים הסיפורים כאן יותר מדיי מושלמים, לכולם ׳עומד׳, כולם משפריצים גומרים, מגיעים לפסגות ומיד עוד סיבוב...וחסרה כאן (שוב, באופן כללי, לא בטקסט שלך) מן כנות.
בוקר אור! :)

יהדות וסקס

לא שילוב הכי מוצלח.
כל כך הרבה כללים ואיסורים בסקס שיוצא כל החשק.
אני בטוחה ששמת לב שיש עוד משהו 'לא גמור' בסיטואציה...

yaron599

New member
סקס ויהדות

לפעמים מתנגשים ולפעמים הולכים יד ביד....(בלי לעשות ביד..)
תמיד אפשר לדעת להתענג מסקס....ועדיין להיות עם הכיפה

להיות עם הכיפה או אולי מתחת לכיפה...

הכיפה אינה ערובה לאימוץ מצוות הדת.
יש לא מעט דתיים שמפרים חוקים/איסורים כאלו או אחרים בנושא סקס.
מה שהם עושים זה עניינם.
בעיקרון, היהדות יוצרת יותר תסביכים מאשר עינוגים בסקס.
הטענה על 'היהדות המקורית' לעומת מה שעושים ממנה בעייתית. הפרשנות של הדת, על ידי ה'רבנים' ( ה'שליחים' בנצרות) , היא זו שמאפשרת את הפצתה ושימורה לאורך זמן . לכן, העיוותים שכל הרבנים שמו על ענייני סקס, הם חלק בלתי נפרד מהדת.

yaron599

New member
אין בי שמץ

של חיבה לכל אלה שמתחבאים מאחורי/מתחת לכיפה ומתרצים את הכל בדת...אבל ש בי יבה לדת כהוויתה.
&nbsp
נהפוך הוא, כל אלה רחוקים מהדת האמיתית שנות אור והם בוודאי שלא מייצגים את רוח היהדות...
הדת היהודית סובלנית מאוד ורק צריך לעשות מה שנראה בעינינו כנכון ..דיינו
&nbsp
ואידך זיל וגמור (או גמרי)

האמת

שדווקא היהדות הבסיסית, יש בה הרבה יופי, והרבה אכפתיות מהזולת, ודאגה לחלשים. מה שעשו ממנה לאורך השנים, זה כבר סיפור אחר.....וסיפור קצת עצוב.
אני קרויה (בחיים האמיתיים) על שם אשה תנכית מאד מיוחדת ודומיננטית, ומאד גאה להיות בעלת השם שלה, ומזדהה עם הדמות שלה!

למעלה