יועצת הנקה

צביה פ

New member
יועצת הנקה

בהמשך לשאלתי על גמילה מפטמות סיליקון (אני לא מצליחה שביתי תתפוס את ההילה,כי היא השד קשה, והיא התרגלה למציצת הסיליקון. רק שהשד ממש רך היא מצליחה לתפוס.. אבל זה קורה לעיתים נדירות ובד"כ היא רק מוצצת את הפטמה שלי.. ): אני בצפון אצל הורי, (ראש פינה) תוכלי להמליץ לי על יועצת הנקה באיזור זה? סביר לחכות עד שאחזור למרכז(עוד שבועיים)כדי להפגש עם דוריס, או שזה יהיה כבר מאוחר מידיי??? ביתי בת 10 ימים.

1טלטלים

New member
יועצות בצפון

כמובן,כמה שיותר מוקדם יותר טוב.אפשר לנסות לסחוט מעט לפני כל הנקה וכך לרכך מעט את השד וכמובן,להשתדל שתינוקת לא תפתח במרווחים גדולים מדי ואת בינתיים צוברת חלב,בשלב זה של הנקה גופך עדיין לא התאזן מבחינת הכמויות,לכן נוטה לייצר "יותר"ממה שצריכים. לגבי יועצות בצפון,ממליצה על גבי פוסברי,לפרטים לחצי פה. בהצלחה!

צביה פ

New member
היום ניסיתי בעצמי

עוד פעם ועוד פעם והיא ינקה רק ממני! (עוד לא הלכתי ליועצת) כלפי חוץ זה נראה "לפי הכללים" כלומר,אני לא רואה את ההילה,והיניקות נראות עמוקות,ולא מציצות שטחיות- הבעיה שמשום מה כואב לי שהיא יונקת... מה זה אומר? עם הפטמת סיליקון לא כואב לא בכלל.. היא גם פחות רגועה, אולי זה כי היא לא רגילה לשד שלי? אולי זה סימן שהיא לא אוכלת?

למעלה