יועצת הנקה- דחוף

יועצת הנקה- דחוף

שלום, אני ילדתי לפני שבוע וחצי ויש לי בעיות עם ההנקה- כאבים בפטמות. ההרגשה היא שהתינוק לא תופס טוב את השד וכך גם לא מוציא את כל החלב, וכך יוצא מצב שאחרי שעה של הנקה הוא ממשיך לבכות ומחפש אוכל כאילו לא אכל כלום. אני גרה ברחובות, האם תוכלו להפנות אותי בבקשה ליועצת הנקה מוסמכת שתוכל לייעץ לי? תודה רבה

1טלטלים

New member
ייעוץ הנקה

נשמע שבאמת את זקוקה לכך,בינתיים הציצ כאן. צירפתי לך קישורים עם רשימה של יועצות הנקה מוסמכות ברחבי הארץ. הרבה הצלחה בהנקה
תעדכני,

../images/Emo7.gifטלטלים-תודה רבה, אבל-../images/Emo122.gif

בינתיים, עד שאני אתקשר אל היועצת שהמלצת( כי עכשיו צהריים..
) יש לי שאלה שנראה לי ששם מסתתר כל הקושי שלי- (קצת קשה לי להסביר אותה, אני מקווה שתביני) אם צריך שרוב ההילה שמתחת לפטמה תהיה בלמטה של הפה של התינוק זה אומר שהתינוק צריך מעין לעמוד! לא...? כי אם הוא שוכב- ההילה התחתונה והפטמה נמצאים בצד של הפה שלו, ואם אני רוצה שיהיה רוב הילה בלמטה של הפה- אז זה לא ההילה התחתונה זה אחד מהצדדים של ההילה!!! אוףףףףף!!מישו יוכל רק לענות לי על השאלה הזאת? שעת ההנקה הבאה מתקרבת.... נ.ב אני יודעת שצריך להכנס גם חלק מעל לפטמה פשוט לא היה לי כוח לכתוב את זה כל פעם..

אושינקה

New member
אוי קצת בילבלו אותך

הכוונה הייתה לחלק ההילה שנמצא בהתאם לאיך שהתינוק ממוקם. למה הכוונה? הכוונה שאם התינוק שוכב מולך מאוזן לרצפה אז החלק "התחתון" הוא בעצם החלק הצדדי של הפטמה. כמו בתמונה
את רואה איך התינוק נמצא בעצם בזוית א-סימטרית כך שחלקו התחתון של פיו מכסה יותר הילה מאשר החצי העליון של פיו - אך אצל האמא זה בעצם הצדדים של ההילה. ועוד נקודה חשובה - אין צורך שהתינוק יכסה את כל ההילה - ישנן אמהות שהעטרה שלהן מאוד גדולה ואין סיכוי שתינוק בן-יומו יצליח להכניס את כולה לפיו - רק חשוב שהוא יכסה חלק ממנה ולא ייתפס רק על הפטמה מקווה שעזרתי וטוב מאוד שאת נפגשת עם יועצת המון מזל טוב ושפע חלב

אבל דרך אגב-

במאמר יש ציורים של ההתחברות לשד ושם זה נראה כאילו צריך להכנס החלק התחתון של ההילה לחלק התחתון של הפה של התינוק...וזה עוד יותר בלבל אותי כשקראתי את המאמר קודם שעניתם לי...

1טלטלים

New member
נראה לי

שבאתר זה תוכלי להעזר יותר...(יש ממש קליפים של חיבור נכון לשד). בהצלחה בפגישה עם היועצת הנקה ! יום טוב,

למעלה