יועץ נישואים

יועץ נישואים

מישהו מכיר יועץ/ת נשואים מעולה שלא ממהר רק לעשות שלום בית אלא בודק באמת האם יש סיכוי לקשר? חייב להיות מאזור הצפון (קריות וצפונה) זה ממש דחוף. תודה

n o g a1

New member
בסוף המסדרון

. חדר לפני הסוף
, פורום "נשואים במשבר" , שם יתנו לך את האינפורמציה.

n o g a1

New member
תגיד לי...

ממתי אנו (גו"ג) מדוכאים ממשברים? קטן עלינו... זוגיות במשבר הורות במשבר חיים במשבר פרנסה במשבר קניות במשבר שכנות במשבר חברות במשבר משפחה במשבר הכל משברי

t o t a l

New member
תסמונת חמש השנים

כל הודעה שם כמעט מתחילה בתאור מצב שמכיל את העובדה שהמשבר החל לאחר חמש שנים [ובדרך כלל שני ילדים]. צריך לקרוא שם שתים וחצי הודעות על מנת להפנים סופית את מה שרובנו כבר מבינים [גם אם לא תמיד מודים בכך בפה מלא], שלכל מערכת זוגית יש תאריך תפוגה. וכן במוצאי שבת בלי ילדים [שביזות יום א'] זה בהחלט יכול לדכא.

שלי 9

New member
אי אפשר להגיד בצורה גורפת שלכל

מערכת זוגית יש תפוגה..אפשר בהחלט לומר שיש המון מערכות יחסים שמגיעות לסיום אבל ההצהרה שלך גורפת מדי..אבסולוטית מדי ..אתה אומר בפרוש שכל מערכת יחסים סופה להסתיים..הרי קיימים זוגות שמערכות היחסים שלהן לא נסתיימו..אנשים מבוגרים ש"ששרדו" זוגיות ("טובה" אולי רחמנא לצילן) ארוכת שנים והזדקנו יחד..

יערית

New member
אתה לא טועה

במיקרה של זוגות צעירים,אבל אולי טועה כשמדובר על זוגות עם ותק שעברו את ה-20 +שנה יחד. וחוץ מזה,יש זוגיות טובה בחוץ,יש הצלחות,יש זיווגים שמצליחים לעבור את השנים הקשות.

שלי 9

New member
אין פה העלבויות..

פשוט משהו בתגובה שלך היה קצת ציני ..זה הכל.. אני ממש לא בעניין של להעלב.. שבוע טוב לך

אוח.....

אסקפיזם בהתגלמותו......... סופו לטוטאליסיות של משברים ואיברים מנופצים.. משהו כמו יצירה אוונגרדית של ס.דאלי... אוהבת לך תנחרצות... שונאת לך תסקפטיות שמגיעה מעומק ה______ {תשלים ת'חסר}

d a n i e l s 5

New member
תגיד....

תסמונת חמש השנים..... זה סקר אישי שלך או שיש לזה סימוכין רישמיים ? סתם תוהה.

d a n i e l s 5

New member
זהו ש...גם אני חשבתי ש...

הכל מבוסס על 7 השנים הרעות ו-7 הטובות . אבל כנראה שזה לא כך לפי התאוריה של טוטאל :)

maof

New member
כפי הניראה...../images/Emo6.gif

זה בגלל כותונת הפסים
מעוף

t o t a l

New member
למה פיל?

כשאני יושב מסדר חיים אז הכל נראה כמו חלום מזדהה עם עצמי על נושא דימיוני ארוך סדר יום, כמו שעון לא נשאר לי מקום בשבילך לישון במקומך לילה לילה בכיוון נכון בכיוון נכון [רטורית - כמו השאלה של דניאלס]

למעלה