יועץ לעמיתים

miamia14

New member
ערב טוב, אני בדילמה לגבי מלצרות

אז ככה: אני בת 25 כרגע לא עובדת ובעיקרון מחפשת מקום להשתקע ולהתקדם, אבל הציעו לי עבודה במלצרות במסעדה מעולה בהרצליה (מסעדה של מכרים) והשכר שם מעולה 26 ש"ח לשעה ובנוסף כל הטיפים, אז אני חושבת אולי כדאי לנסות ולעשות כסף? מצד שני אני כבר צריכה עבודה רצינית? דילמה , מה דעתכם??

אלירן19

New member
שרות לקוחות אורנג'

שלום אני מועמד לשירות לקוחות אורנג' בחיפה מישהו יכול לספר לי לגבי התנאים בג'וב הזה ועל התנאי קבלה ? (יש מרכז הערכה עדיין? ) תודההההההההה לכולם :)

miamia14

New member
בהצלחה,, אז ככה: יש להם יום מיונים

שנקרא "יום כתום" ,זה כולל מצגת שהם מראים על החברה, דינמיקה ומבחנים בכתב ,כל זה נכון לגבי ראש העין אני לא יודעת איך זה בחיפה, אם אתה עובד משרה מלאה מקבלים 4000 עבור 186 שעות בהצלחה

Oיון

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל לגבי חיפה

קח בחשבון, שהמיונים מתבצעים בראש העין (אם זה לא השתנה מאז שהייתי שם..)

Black Star

New member
טלפוני או פרונטלי?

בחיפה יש מוקד טלפוני די גדול, אין לי שום פרטים לגביו. אם אתה צריך עצות ופרטים לגבי פרונטלי, אז בשמחה..

אני מאוד שמחה לשמוע

על עוד מסעדה שמשלמת שכר בסיס ולא רק טיפים. כמו קודמי, אני ממליצה לך לעבוד במסעדה בינתיים, עד שתמצאי משהו טוב יותר. הבעיה עם מלצרות זה שאין יותר מדי אפשרויות לקידום... ו-ברוכה הבאה

miamia14

New member
היי, זה באמת מוזר שמשלמים כל כך

הרבה, חשבתי שאפשר לעשות משכורת לא רעה בכלל , עבדת במעדה שגם שילמו כך? זה בטח קיים רק במספר מסעדות בת"א והרצליה , הית הרבה זמן מלצרית? אני מלצרתי שנים רבות בין גילאי 15-20 ונראה לי שאני קצת "זקנה" לחזור לזה בגיל כמעט 26,לא.?

אני מלצרתי לא מעט

עוד לא עברה שנה מאז שעזבתי את המלצרות ודווקא להפתעתי לא הייתי הצעירה בתחום, היו כמה וכמה בגילי ומבוגרים יותר, כאלו שעבדו במקביל ללימודים או שחיפשו השלמת הכנסה לעבודה אחרת. אל תחשבי על זה ככה, תעשי מה שטוב לך ומה שמתאים לך.

deja vu 23

New member
צ'מעי

מלצרות זה באמת לא מקצוע. תיקחי את זה בתור עבודה זמנית עד שתמצאי משהו עם יותר אפשרויות קידום. אולי תהיי מארחת במסעדה במקום מלצרית, או משהו קצת יותר בכיר?

לא כל כך מסכים...

אני עובד במלצרות, בהרצליה. וכן מכיר הרבה שעובדים איתי שהתחילו כמלצרים, והיום הם מנהלי משמרת, או אפילו מנהלי המסעדה. מה שנכון, זה לא מקצוע לחיים לדעתי, למרות שהרבה גדולים בתחום ההסעדה שאני מכיר התחילו רק כמלצרים.

כמו שאמרת

זה לא נקצוע לחיים. מי שרוצה להיות מנהל מסעדה ימצא את הדרך, אבל לא נראה לי שזה המקרה של חברתנו. גם אחמ"ש לדעתי זה לא קידום יותר מדי משתלם, כי לרוב מדובר בירידה בשכר, היות שהטיפים יוצאים מהמשוואה...

תלוי איפה אחמ"ש

אצלנו למשל, האחמ"ש מסודר טוב מאוד וגם הוא מקבל כל משמרת הפרשה מהטיפים של המלצרים <וזה עדיין משאיר את השכר של המלצרים מאוד גבוה>

למעלה