יועץ זוגי דתי

adifat

New member
יועץ זוגי דתי

שלום לכם לא ידע אם נתקלתם בבקשה כזו. אני זקוק ליועץ זוגי דתי. אודה על הפניות או/ו המלצות תודה מיקי

1רגיעה

New member
אני הבנתי שבונים לרב שיגשר...

מצא נלך רב שיגשר בינכם מחפשת רגיעה

lilki

New member
לרגיעה

תמוהה בעיניי התגובה שלך... מה זאת אומרת "תפנו לרב שיגשר"??? אדם נכנס לפורום ומבקש סיוע במציאת יועץ נישואין, שהוא איש מקצוע בעל ניסיון בתחום הספציפי הזה, אין לי שום דבר נגד רבנים, אבל בעיניי תשובתך ממש לא קשורה ואפילו קצת גזענית...

seeyou

New member
תמוהה בעיניי התגובה שלך-

קחי בחשבון שאני חילוני 99% . אדם דתי,ממש דתי לא חי על פי הנורמות חברתיות של החילונים. למרות שקיימות גם שם אותם תופעות של בגידה. לא חושב שאישה דתיה,לא סתם אחד ששומרת רק כשרות , תפתח את ליבה בנוכחות של יעוץ מקצועי חילוני. רב אמיתי,בעל שם, יכול לתרום הרבה יותר . הרי הטיפול קשור בנפש האדם ולא במחשבים.

1רגיעה

New member
סליחה לא הבנתי

יש לי חברה חרדית שאמרה לי כשיש משבר בזוגיות אצל חרדים הפ פונים לרב מגשר , אולי לא הבנתי נכון , מכיוון ואנו עסקיננו בנושא , חשבתי שיש בעיה , סליחה לא התכוונתי לפגוע מחפשת רגיעה

דואי

New member
לידיעתכם,

לא בכל דבר ועניין פונים ישר לרב. יש אנשים בציבור שלנו (דתיים לאומיים), שמתייעצים עם אנשי מקצוע שמבינים בדברים הללו. לא כולם ישר רצים לרב, ולדעתי יש דברים שהרב לא יכול לעזור בהם, שצריך מישהו עם הכשרה מקצועית...

דואי

New member
יש 1 שאני מכירה...

קוראים לו משה ברלינר. לא עברתי אצלו בתור פצינטית, הייתי סטודנטית שלו בקורס פסיכולוגיה, והוא פשוט בן אדם מהמם וגאון, והוא כ"כ נעים ומבין שרק מלראות אותו זה כבר פותר חלק מהבעיות, לפי דעתי. הוא גר בירושלים, בשכונת הר-נוף, אז אפשר להסתכל בספר טלפונים....

adifat

New member
תודה לך ותודה לכולכם. הלוואי שתזכו

כולכם לנישואים מאושרים

י ו ע צ ת

New member
ייעוץ זוגי

האם הינך גר באזור ירושלים אוכל להמליץ לך על יועץ דתי טוב בברכה ובהצלחה

למעלה