יוסף? איפה נמצאת חנות בשם הזה? תודה על העזרה
א אודליה מממ New member 10/12/03 #2 אין לי שמץ של מושג אבל נראה לי שהתוכנית הזאת דופקת לאנשים את המוח
ש שרקייה New member 10/12/03 #3 צפון תל אביב רח' דיזינגוף בין ארלוזרוב לזבוטנסקי במספרים הזוגיים. יש לו רעיונות מפתיעים אבל... צריך חשבון בנק מאד מאד יציב היות והמחירים הם ביחס הפוך לכמות הבד... גליה
צפון תל אביב רח' דיזינגוף בין ארלוזרוב לזבוטנסקי במספרים הזוגיים. יש לו רעיונות מפתיעים אבל... צריך חשבון בנק מאד מאד יציב היות והמחירים הם ביחס הפוך לכמות הבד... גליה
M madam pompadour New member 10/12/03 #4 ברח' דיזינגופה פינת ....../images/Emo122.gif ברצינות, ברח' דיזינגוף. לא זוכרת המס' המדויק אבל זו חנות קרובה ל"עונות" ו"לפיצה האט" = מס' 180/200. נסי ב- 144.
ברח' דיזינגופה פינת ....../images/Emo122.gif ברצינות, ברח' דיזינגוף. לא זוכרת המס' המדויק אבל זו חנות קרובה ל"עונות" ו"לפיצה האט" = מס' 180/200. נסי ב- 144.
S silvey New member 10/12/03 #5 החנות נמצאת, למיטב ידיעתי, ברחוב דיזנגוף 170 הבית השני מפינת שדרות בן-גוריון לכוון ארלזורוב
A angel of love2 New member 11/12/03 #7 אני בן ראיתי באקזיט את המעיל הורוד ווואללה בא לי לקנות לחברה שלי אחד כזה :] תודה על העזרה אנשים יקרים
אני בן ראיתי באקזיט את המעיל הורוד ווואללה בא לי לקנות לחברה שלי אחד כזה :] תודה על העזרה אנשים יקרים
A angel of love2 New member 11/12/03 #8 אני בן ראיתי באקזיט את המעיל הורוד ווואללה בא לי לקנות לחברה שלי אחד כזה :] תודה על העזרה אנשים יקרים
אני בן ראיתי באקזיט את המעיל הורוד ווואללה בא לי לקנות לחברה שלי אחד כזה :] תודה על העזרה אנשים יקרים
S silvey New member 11/12/03 #9 לטעמי, חנות מאוד צעירה ולרזות וקצת משוגעת בצבעים ובדגמים ובמחשופיםםםםםםםםםם.
S silvey New member 13/12/03 #10 מי שראה את מהפך בערב שבת.... השמלה החושפנית עם הטבעת סביב ה"פופיק" והגב החשוף שלבשה סיון, היתה של יוסף. זה בערך הסטייל בחנותו.
מי שראה את מהפך בערב שבת.... השמלה החושפנית עם הטבעת סביב ה"פופיק" והגב החשוף שלבשה סיון, היתה של יוסף. זה בערך הסטייל בחנותו.