יוסף מנהל AIS..

יוסף מנהל AIS..

שמע.. איציק משלכם אתמול תקף אותי כיבוש למרות שהוא לא הצליח כי הוא נוב! הוא תקף ביגלל שהיה לי איתו פעם קטטה. הברית שלי לא בעיניין של מילחמות עם ישראלים. תטפל בעיניין בבקשה רונן.

בונא יבנזונע

ברור שלא הצלחתי כי יש לך מוקשים יהומו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלך נוב ימסכן מה אתה עושה פוזות בפורום=\

חחחחחחחח

יא 0 תקפת כיבוש עם מטוסי תובלה יא טמבל אתה דפוק או שרק עושה תצמך? ומה הקשר פוזות לא הבנתי..

חחח שתוק שתוק

אתה יכול לדבר במסנג'ר לא פה ימעפן זה מה שהתכוונתי יקטין

חח וואלה נכון סליחה אני לא יגיד לך יותר..

בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה ../images/Emo9.gif

>יזהר פעם שניה לא יהיה טובה

ואני לא אומר את זה בתור איום ומה הקשר במסן? יא מעפן אתה עושה יותר מידי רעש ותופס יותר מידי גובה מימטר ו10 סנ"ט תופס 5 מטר וחצי

אני 1.80.. תודה :)

לא יהיה טוב.. סבבה אחי אני כבר מתחיל לפחד ממך... חח ולמה לא בתור איום? תרגיש חופשי לדבר פה =]

תישמע!

אני יכול להיות אחד שעושה רעש ופוזות אבל אני כבר לא! ואם אתה ממשיך אם זה תמשיך זה שאני לא עושה פה רעש ואיומים זה לא אומר שאין לי גב =)

חחח אתה כן ואתה כן..

כבר לפני חודש שמעתי שאתה בא להביא לי מכות.. לא יפה רונן אני מחכה הרבה זמן.. יאלה נו תזדרז אין לי את כל היום בישבלך ומי הגב שלך שני ילדים בני 13 .. תעשה לי טובה=\

A S S A S I N

New member
עקפתי אותך נוב ../images/Emo3.gif

אני 1.8 אולי כבר יותר גדלתי איזה 10 סנט' השנה

למעלה