יוסף וכתונת הפסים

winter sunshine

New member
זהו נגמר..

תרמתי את חלקי, עכשיו תורכם! תעזרו, תוסיפו ותתקנו טעויות ומילים חסרות.. סימן שאלה (?) בדרך כלל מחליף מילים חסרות שלא הצלחתי להבין, וזהו.. מחכה לתגובות. לילה טוב!

inbal85

New member
תיקון

בשיר כתונת הפסים: זה לא ויוסף לכל אחיו את ההצגה גנב אלא ויוסף בחיוכיו את ההצגה גנב ועוד משהו קטן.... כתוב הוא הרגיש ממש מושלם וזה אמור להיות הוא נראה ממש מושלם....

inbal85

New member
עוד תיקונים

בשיר חלום יוסף: כתבתי את השורה ואת התיקון בסוגריים חלומותיו של אח קטן(יקר) מעוררים פיהוק(פקפוק) אנחנו אחד עשר והוא טיפש חולם(בודד) אם יש אמת בחלומות זה יום אחד יצוף (היא יום אחד תצוץ) זהו.... בנתיים...

inbal85

New member
תיקון אחרון.....

בשיר פוטיפר: כך בלבד ניתן ל?(לשמור) סגנון ובשיר עוד מלאך בגן עדן: התרצו לקנות עבד ישועה ? (משובח וטוב) בשיר לך לך יוסף: לכן(אכן) נקלע לעסק ביש שר האופים אלוף במתוקים(רקיקים)-זה כמו מאפים... וגופו(קולו) הרעיד את האזיקים בשיר חלומות פרעה: יש בבית הסוהר איש ( יש בכלא איש נחמד) עבד שמו יוסף כל חלום פותר(מייד) הוא חיש עלו עוד שבע רזות ?(שלד ועור) תגלה לי מה פשרו אני ?(פרעה המלך) אז יושב פה ?(אז תגלה) לי בשיר מינוי יוסף: עד היום (על היאור) נפלה אימה איזה איזה מוח ?(הוא עולה על נוח) אני מקווה שזהו....

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif כל הכבוד.

על ההשקעה. כתבתי תיקונים לשיר אחד - מהזיכרון - הגיוני שיש עוד שלא שמתי לב. על השאר השירים אני אעבור מחר. כל הכבוד שוב על ההשקעה

דור אנג

New member
כל הכבוד!!! ועזרה..

אנשים אני חייב להגיד כל הכבוד!!! אבל תגידו מאיפו אתם השגתם את כל המילים זה מהשמיעה?? ומאיזה מחזמר (מאיזה שנה ועם מי)?

inbal85

New member
../images/Emo13.gif

כן זה מה מהשמיעה.... המילים שלי יש זה מהשנה עם גלעד שמואלי....

יעל כף

New member
השירים עצמם?.. - (שי זורניצר)

מצטרפת לדור בשאלה החשובה - מאיפה יש לכם את השירים עצמם, כלומר את קבצי המוזיקה? מאוד חשוב לי להשיג אותם, יש לי את הקלטת שהיא באיכות נמוכה, ורציתי לדעת אם במקרה יש לכם את הקבצים על המחשב, או שהשגתם אותם באיכות טובה יותר ממקור כלשהו. בבקשה תענו לי, זה ממש חשוב לי.. פתאום הבנתי שרשמתי את הבקשות שלי בעמוד הישן של הפורום, ואולי בגלל זה לא ראיתם. תודה שוב.

nirnat

New member
יוסף ...שירים...MP3

היתה לי קלטת והעברתי את הכל ל MP3. איך אפשר לחלוק אותם דרך הפורום??

יעל כף

New member
אפשר, קראי כאן

את יכולה להעלות אותם אחד אחד בתוך הודעה, למטה יש אפשרות של "צירוף קובץ" , כמו שהעלו את קבצי הטקסט. אם את לא מסתדרת , אני אשמח אם תשלחי לי אותם למייל, [email protected] ואני אדאג להעלות אותם לכאן. אני מאוד מודה לך.

יעל כף

New member
סליחה, קרא כאן :)

ראיתי עכשיו הודעה אחרת שלך והבנתי שאתה לא אישה :) אז אנא קרא את ההודעה הקודמת בלשון זכר

winter sunshine

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

לילה טוב! קודם כל שתדעו, אני בן ושמי עומר
תודה על התגובות, תיקנתי אצלי את הטעויות, למרות שיש עדיין טעויות ומילים חסרות שלא קיבלתי אליהן תיקונים.. תודה לדירי (הדר) ששלחה לי את המסמך עם התיקונים שראיתי רק הערב. מי מכם שיכול להוסיף עוד תיקונים, אני ממש אשמח. כל המילים שכתבתי הן משמיעה, מהשירים משנת 91 נדמה לי, עם שי משהו וחווה אלברשטיין. אם מישהו רוצה, שיפנה אלי במסרים, יש לי בMP3 שקיבלתי ממורן מהפורום (תודה). זהו לבינתיים.

יעל כף

New member
מילים - מתוקן

לכל המכורים שלום :) אספתי מכולם את ההערות והתיקונים לקבצים של עומר, והוספתי תיקונים משלי, מהשמיעה, ואני שמחה להעלות את הקובץ הסופי (בנתיים) של המילים!! שימו לב- יש כמה שורות שמסומנות באדום- אלו השורות שלא הצלחתי בשום אופן לפענח, ואני צריכה את עזרתכם! אז אנא נסו לעזור, ולרשום כאן את התיקונים. תודה ולילה טוב!

למעלה