יוסלס איי די

Chen PunKuki

New member
לא נראה לי, ידידי!

אמנם יוזלס חזרו אבל גיא סורי עדיין בחו"ל נראה לי שהוא במקסיקו או משהו כזה הוא יחזור בערך עוד שבועיים או שלוש יש עוד זמן עד ההופעה הבאה שלהם

chickmagnet

New member
מה אתם צועקים

אמרו לי גם שיש הופעה איתם בברבי אבל למה אתם צועקים עלי

^NB^

New member
יוזלס איידי

חבורה של זקנים מדניה בחיפה יש להם אלפי דולרים מתחת למיטה הם מנגנים פופ פאנק מסריח והם מכוערים אבל יש להם פול כסף והמון מעריצים Oi! Oi! Oi! Oi! useless ID Oi! Oi! Oi! Oi! כוסיות קטינות Oi! Oi! Oi! Oi! Useless ID Oi! Oi! Oi! מזיינים מעריצות כשאני אהיה גדול אני רוצה להתמסחר כדי שיהיה לי כסף ומהר ואז אני אסע במכונית עם בר למשקאות ויחכו לי בבריכה המון ילדות קטנות Oi! Oi! Oi! Oi! useless ID Oi! Oi! Oi! Oi! חבורה של מכוערים Oi! Oi! Oi! Oi! Useless ID Oi! Oi! Oi! נוגעים בחמורים הגיטריסט הוא הומו בן 23 לבן וכולם יודעים שיש לו זין קטן הם כ"כ מגניבים מחליקים על גלגשות ועושים רסטות כדי להשיג עוד בחורות

ShLuMp

New member
איזה אפסים

השיר הזה כל כך דפוק כשתעשו מוזיקה שתגיע לרבע מהרמה שיוזלס עושים אולי תיהיה לכם את הזכות לדבר יא פאנקיסטים מאגניבים לא ממוסחרים! נמאס כבר לשמוע את כל הביקורת הזאת על יוזלס יו

themisfits

New member
עומו...

הא אז יעני אתה חכם כל כך אז קבעת שהם מופיעים שבוע הבא...הבנתי!! בוא נתערב...אם הם מופיעים שבוע הבא אני יורד לכלב ואם הם לא מופיעים שבוע הבא אתה יורד לכלב ובולע לו! בגלל שאתה תפסיד הוספתי לך מתנה חמודה.. הולך אחי?

pikitup

New member
תראה לו נדב!

אוהבים אותך מכל הלב! אל תשים לב למה שישי כתב! אתה עשר פעמים גבר ממנו. יהיו לך צאצאים כחול על שפת הים.

themisfits

New member
יוני אחי..מת עלייך!!!

אתה המלך! ישי סתם מזיין ת´שכל יעבור לו בעתיד.. והבחור שעושה פונטים.. הופעה אכן תהיה חודש הבא בבארבי ...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
הופעה אולי תהיה עוד

חודש וחצי ככה בבארבי בתל אביב, יופיעו יוזלס, ב´צפר ופאנקייק שמעתי כמה שירים מהדיסק החדש, סוף העולם איכות הקלטה שטרם נשמעה בארצנו, יש שיר אחד שהסולן של lagwagon שר גם, גירסא מהירה לatleast i tried, שיר אקוסטי, ועוד הרבה הפתעות ס´יו אין דה שוזס פאנקס

למעלה