יוסי שריד ראש ממשלה

הצופה.

New member
יוסי שריד ראש ממשלה

ביילין שר החוץ זהבה גלאון שרת הביטחון עוזי אבן שר הדתות שולמית אלוני חוזרת שרת האוצר אחמד טיבי השר לעינייני ערבים ועוד... העובדים מקבלים תוספת יוקר 50 אחוז הגבולות נפתחים לעבודה פלשתינית צהל נסוג מהשטחים ערביי ארץ ישראל מקבלים אוטונומיה החזבאללה מקבלים את חוות שבעה כל הקצבאות לדתיים נמחקות מי שלא תורם למדינה לא מקבל עזרה המתנחלים מטרונספרים לישראל מוקמים מעברות בשבילם ואזז.. יהיה כסף לתוספת יוקר 50 אחוז? ערפאת יקבל תמיכה בקרב הפלשתינים? המתאבדים הסיבה לפעולתם תעלם? הדמוקרטיה תפרוץ במדינות ערב טנקים יחולקו לראשות הפלשתינית יהיה להם מרחב אוירי <אפשר להתאבד גם עם מטוסים מלאים כימי> ואזז.. החמאס יאמר שהוא לא מסכים להסכמים החדשים אוטובוסים יחזרו להתפוצץ השמאל יהיה חייב להגן על המדינה ינתנו גם נצרת וגם עכו אולי חיפה ואז.. ערפאת יקבל תמיכה בקרב הפלשתינים? המתאבדים הסיבה לפעולתם תעלם? הדמוקרטיה תפרוץ במדינות ערב טנקים יחולקו לראשות הפלשתינית יהיה להם מרחב אוירי <אפשר להתאבד גם עם מטוסים מלאים כימי> ואזז ואז.. נעלה על אוניות נודה בטעות נסע לאוגנדה את הגלגל הזה התחיל רכין ...ברק קורבנות השלום "האמיצים" היו הקלישאה בכל זאת הגלגל נעצר בגללם? אפשר להמשיך בהאשמות זה קל המציאות תופחת על הפנים מי ישלם את תוספת היוקר...למה בכלל צריך תוספת יוקר? האם תוספת יוקר אינו מתכון לאינפלציה? למבינים? חביות של רעל שופכים כאן בשם חופש הדיבור מותר ללכלך על כל מה שזז

דעתי, לפי הסדר

הרכב הממשלה שתארת, בשינויים קלים, הינו הרבה יותר טוב מההרכב הנוכחי עם רבלין, אפי איתם, אנשי החושך של שס; ובראש כולם - מי שנפסל מזמן למלא תפקידים ציבוריים ע"י ועדה ממלכתית. אף אחד לא צריך 50% תוספת יוקר. מה שצריך זה התפלגות הכנסות יותר סבירה. אני לא בטוח שצריך לפתוח את הגבולות לעבודה פלסטינית, בוודאי לא בתנאים של טרור. צה"ל אכן צריך לסגת מהשטחים. השטחים האלה נכבשו בעת מלחמה, ומיושבים ברובם ע"י ערבים. אין לצה"ל מה לחפש שם. הפלסטינאים יקימו מדינה עבור עצמם בכל מקרה. לא יעזור כלום לאף אחד, ומוטב להשלים עם הדבר הזה. לא הבנתי את עניין החזבאללה. הדוסים צריכם לקבל קצבאות כמו כולם. לא יותר ולא פחות. לא הבנתי את עניין התרומה למדינה. המתנחלים לא צריכים להיות "מטרונספרים". הם פשוט צריכים לגור בתוך מדינת ישראל ולא בתוך פלסטין. ואם מישהו רוצה להשאר בפלסטין, שיבושם לו. ויש להם מספיק כסף לקנות לעצמם דירה מכובדת באשקלון, בערד או במגדל העמק. מספיק שנים חיו על חשבון משלם המיסים. שוב - לא צריך 50% תוספת יוקר. ערפאת ייעלם מהמפה מתישהו. והוא לא קובע כלום. כמו ששרון לא קובע כלום. אם נפנה את השטחים הכבושים, סביר להניח שהטרור ייפחת. כדאי לנסות. אני מניח שמטורפים עדיין יהיו, כמו בכל מקום, אבל... אמרתי. שווה לנסות. לא מעניין אותי הדמוקרטיה במדינות ערב. מעניין אותי יותר הדמוקרטיה (שאין) פה. וחוץ מזה, אתה סתם אומר ומעורר פרובוקציות. אז חבל על הזמן שלי. כולם יודעים שאתה שמאלני בנשמה. מה שלא יהיה... מה יכול להיות רע באוגנדה? ג´נין וקלקיליה יותר טוב? סקסופון

אם ההתנחלויות הגדולות יפונו

הטריטוריה תצטמצם במדינתנו יותר, ואז תראו את בירות בהופעה חיה.

הצופה.

New member
טוב

בוא נתחיל עם זה שאף אחד לא צריך לקבל תוספת יוקר זה כמו כדור שלג והצעד הראשון לעליה באינפלציה מי שהעבודה שהוא עובד בה והמשכורת לא מתאימה לו שיעזוב ויחפש עבודה אחרת זה המהלך הטיבעי לפעמים המשכורת תעלה בצורה טיבעית בלחץ כזה אם המפעל לא מתוגמל במכירותיו אזי תוספת יוקר תהיה כמו מנת חיים לטווח קצר באשר לנזקקים אני בדיעה שבעזרה הניתנת היום היא ממש בדיחה צריך לשנות את הקרטריונים ולהעלות את הקיצבאות >לכל הנזקקים< לגבי הדתיים לא מגיע להם גרוש מהמדינה הם צרכים למכור את מרכולתם כמו כל עסק אחר אם אין קונים שיחליפו עבודה מי ששרת בצבא כולל אנשי צבא קבע לדעתי לא צרכים לקבל שום תגמול שכן שרות בצבא הינו דבר טרויאלי למדינה שנמצאת במלחמה מאידך לאלו שלא משרתים צריכים לשלם אגרת >הגנת מדינה< כל ימי חייהם ואו למנוע מהם הטבות הניתנות בדרכים כל שהם.... לגבי לסגת מהשטחים כבר ניסינו את זה וזה לא הלך רק נהיה יותר גרוע נסיגה מהשטחים כולל הפרדה מוחלטת בין יהודים וערבים לזה אני מסכים וכבר כתבתי על זה בעבר אם להיות שמאלני אז עד הסוף ... ממחר בבוקר כל ביית שגר בו ערבי בין ישראלי ובין פלשתיני יוכרז כטרטוריה פלשתינית כולל יפו כולל חיפה כולל נצרת וכו כל נקודה שגר בה יהודי תוכרז כשטח ישראל מדינת פלשתין תוקם מחר בבוקר כל הערבים יחזירו את תעודות הזהות שלהם וישמעו להוראות הרשות הפלשתינית בהסכמה ואני מדגיש בהסכמה יבוצעו חילופי אוכלוסין על מנת לבצע את ההפרדה האמיתית היחידה שנקראת הפרדה גם אם זה יעלה לנו ביותר מסה"כ השטחים שישראל כבשה ב 67 מבחינתי לותר על ירושליים המזרחית אך לא על הכותל שהוא הסמל שלנו.... גבול אמיתי יוקם בין שתי המדינות בתקווה לקישרי מסחר ויחסי שלום ערבי שירצה לגור בישראל יהיה תושב ללא זכות בחירה לכנסת כמו שיהודי שירצה לגור בפלשתין לא תהיה לו זכות בחירה... אין אנו מציבים תנאים למי שיעמוד בראש הרשות מיצידנו גם בן לאדן יכול להיות ראש הרשות... אבל אני שואל אם הם לא יסכימו לכך אז?...ויגידו שזה לא הומני להפריד ושערביי ישראל רוצים להמשיך להנות משני העולמות מה אז? ושאלה לי אליך תגיד זה פיתרון ימני או שמלאני?

למעלה