יוסי סיאס-כמה מרגש

יוסי סיאס-כמה מרגש

כל כך מרגש לשמוע שוב את קולו האהוב של האחד והיחיד יוסי סיאס במיוחד היה מרגש לשמוע איך הוא פתח את השידור הקלטתי כדי להעלות לכאן את דברי הפתיחה אך המחשב קרס באמצע (אולי גם מהתרגשות...) אז מי שהקליט את הפתיח שלו ויעלה זה יהיה ממש מעולה

מאזינים שלו... ../images/Emo8.gif

כן, ללא ספק זה היה מרגש להאזין לקולו. 103FM עושים עבודת קודש, בשמירה על נכסי צאן-הברזל של הרדיו הישראלי. אני לא הקלטתי, ולמען האמת גם לא האזנתי, אז אם תוכל לציין (באופן כללי) כיצד הוא פתח את השידור שלו, אני אשמח.
עוד עניין טכני: כיצד השידור מועבר בעצם? דרך קו ISDN? קו טלפון פשוט? לווין?

EladCanada

New member
השבוע השידור מועבר כרגיל

כמו שמשדר שמוליק טיאר, כמו שמשדר נתן זהבי, וכמו שמשדר דידי הררי, וזאת בגלל שיוסי סיאס משדר השבוע מהאולפן בגבעתיים. מהשבוע הבא הוא ישדר לדבריו מ"תחנת רדיו באמריקה". באמת מעניין איך זה יועבר לישראל ממיאמי.

אני שמעתי את ההתחלה..

אתה בטוח שהוא שידר מגבעתיים? כי היה נדמה לי ששמעתי שהוא אמר שהוא ממיאמי. גם הסאונד בקול שלו נשמע כאילו הוא עובר מכשיר RBASE (מכשיר שמדגיש את תדרי הבאס במקרופונים) וכמדומני אין בישראל מכשירים כאלו בתחנות האזוריות ובכלל.. ובארה"ב זה סטנדרט של כל תחנה. אבל יתכן ואני טועה כי הקשבתי לו תוך כדי עבודה.. בכל מקרה, היה מרגש מאוד לשמוע אותו שוב, מגיע לו! הוא באמת איש רדיו ואדם מקסים.

Joe the wolf

New member
וידוי קט על סיאס ..

אז ככה: אם לאהוב ולהעריך את יוסי סיאס היה תנאי על מנת ליטול חלק בפורום זה אז הייתי כנראה נאלץ לעזוב. אני לא אוהב אותו ולא מעריך אותו - אם כי אני מודע היטב לכך שהוא הגיע - כשהוא הגיע - להישגים מרשימים ביותר בעולם הרדיו. אבל כמו שלא טרחתי ולא אטרח לעולם להאזין לו, לא הייתי יוצא עימו "למלחמה" או קונה ממנו פרח משומש. הבחור רק פותח את הפה ואצלי מיד נדלקת נורית פנימית בצבע אדום. לא כתוב עליה ON AIR אלא רק "חשדהו וחשדהו". יש רק דבר אחד שאני מאמין ומעריך אצלו זה העובדה שהביא לעולם שמונה ילדים (לא לבד עם רעייתו כמובן). זה אמיתי ועל כך כל הכבוד להם. חוץ מזה לא הייתי קונה ממנו מכונית משומשת אפילו אם היה נותן לי הנחה ונשבע בקולו הרדיופוני שהיא יד ראשונה מרופא. מצטער. זה קורה לפעמים. ג'ו.

רונית 777

New member
הללויה! צדיק אחד בסדום...

ג'ו, ממני תקנה מכונית משומשת? ותיתן לי במתנה מכונית חדשה???

Joe the wolf

New member
רונית יפתי

מי הצדיק? ומי הסדום? ולך... לך אקנה אפילו מרסדס בנץ..

וגם אני אצא מהארון....

על מה בדיוק יש להעריך את יוסי סיאס? על שירד מהארץ כי לא יכול היה להתמודד עם הקשיים? אז איך בדיוק הוא רוצה לעודד את כל החלכאים והנידכאים הפונים אליו?! להמליץ על ירידה מהארץ?!

הנה כמה סיבות להעריך את סיאס..

בגלל האישיות חסרת האגו! בגלל הרצון התמידי לעזור, עם או בלי התוכנית! בגלל שבילדותי הדלקתי רדיו ושמעתי את קולה של שכנתי בוקע מהרדיו ובוכה על כך שיש לה שני בנים חיילים בקרבי ואין לה כל דרך להתעדכן בחדשות כי אין לה אפילו מקלט רדיו בבית, שלא לדבר על טלוויזיה. יוסי סיאס סיים את השידור ודאג שישלחו לה את הטלוויזיה הפרטית מחדר הילדים שלו לביתה!!! איפה תמצאו היום אנשים שעושים את הנתינה הזו בכזו אהבה??? ובכזו צניעות?? אין לי מושג מה היו שיקוליו לירידה מהארץ, אני בטוח לעומת זאת שהוא לא עשה זאת כדי להתעשר, אלא בסך הכל כדי לדאוג לפרנסה מכובדת לשמונת ילדיו. מה גם שהוא לא פעם אמר שהוא יחזור לארץ וזה ברור לו. אל תשפטו אדם בצרה, כל עוד לא הרגשתם את זה על בשרכם.

alpha80

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יפה כתבת מושיקו!

המתעדכן

New member
השידו יועבר החל מהשבוע הבא ממיאמי

וכתתקשר לעלות לשידו תגיע היישר לאולפן במיאמי כמובן במחיר שיחה תוך ארצית בחסות ברק

asulind

New member
אחחח... יוסי סיאס

איזה עונג היה לי לשמוע אותו כמעט כל השבוע. כל הכבוד לרדיו ללא הפסקה שהחזירו לנו אותו, ולא רק לפעמיים בשבוע כפי שהיה בקול ישראל, אלא לרצועה קבועה במשך חמישה ימים. נקווה שהשידור מהאולפן במיאמי יעביר את אותן העוצמות למקלטים בארץ.

מה שמוזר הוא..

כששחקן כדורגל יוצא לנסות את מזלו בחו"ל כולם מעודדים אותו, מחניפים לו ועוקבים אחריו. האם רק במקצוע הנ"ל מותר "לערוק" מהארץ? פשוט חוצפה!

למעלה