יוסי מלכה, מנכ"ל המועצה של גולברי?

gillb

New member
לשאלתך בדבר תמיכתי בראש המועצה

להלן שני "פוסטים" שכתבתי בנושא עם תגובות של חברי הפורום אחד לענין מיקי אקרמן והשני לגבי שאר המועמדים, כולל ראש המועצה המכהן. עדכון לגבי מנדי. אין אצלו מספר 2 מצורן. חבל מאוד. רק הצבעה מסיבית ל"יחד בתנופה" לא תגרום לאיבוד 25% מהכוח שלנו במועצה. בברכה גיל

לא התייחסת למה ששאלתי-מאכזב מאוד- תענה לעניין

אני מבין שאתה בדיוק כמו איציק - לא עונה לשאלות שלא נוחות. כל מה שיש לך להגיד זה : יש אנשים מלאים טענות כרימון. האם הטענות מוצדקות בעיניך ? האם הן חמורות או קלות בעיניך ? אני טוען אין שמץ מנהל תקין ומביא ציטוטים מהרבה אנשים, האם אתה יכול להפריך אותם או להביא ציטוטים נגדיים (לא של איציק גולברי) ? אני טוען האיש לא תמיד אומר אמת, ומביא ציטוטים. האם אינך רוצה להראות שלא הוא שיקר אלא הם ? ואלא טענות של הבסיס. עוד הרבה לפני זה שהתדרדרנו בחינוך , שגם על זה מגיע תשובה. למה שאאמין שהפעם יהיה אחראי על החינוך , שכר לימוד זה לשנה , שנתיים מכסימום, השנתיים האחרונות אמורות להיות אחרי שכר הלימוד, עם עשיה וקבלות. 5 שנים שכר לימוד, זאת טענה מגוחכת. ואם לא אז עשר לא נורא, הילד לא טוב בזה תסלחו לו, תנו לא צאנס... וחוסר תכנון אורבני מה איתו, האם אפשר לראות כאן איזה מסמך שמראה שהיה שמץ תכנון כיוון בעניין. האם אתה כמשפטן מצדיק את הפרשנות של גולברי, שלפי תמ"א 35 הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ביישוב ולהגיע לאיזה מספר תושבים שבא לו ? יש עוד הרבה אבל אני חושב שזה מספיק. אני רוצה תשובות מלאות ומפורטות, ולא "יש אנשים מלאי טענות...", כאילו יש כאלה, ויש כאלה והכל בדר, הכלבים נובחים והשיירה עוברת. טענת במקום אחר, אנהג לפי צו מצפוני. כנראה גם בתור טענה דמגוגית שמטרתה לברוח מתשובה. ובכן יש משמעות בעברית למילה מצפון, זה מתייחס לערכים ומוסר. זאת לא מכבסת מילים. מצפה לתשובה מפורטת ולעניין תודה גל

למעלה