יוסי לבקו...

faith2

New member
יוסי לבקו...

אתה פשוט יפיוף. זהו היה לי צורך עז להגיד את זה

y l 18

New member
הייי רק עכשיו אני רואה את זה

תודה- גם את יפיופה.

y l 18

New member
תודה אבאלה.

עשר אתם תאמינו לי...... יללה פרססר פרססר

faith2

New member
אני חושבת שיש לנו....

את הזוג בין אותו מין הראשון בפורום! ייאלה תביאו לי
ים!

faith2

New member
אני חושבת שיש לנו....

את הזוג בין אותו מין הראשון בפורום! ייאלה תביאו לי
ים!

MS6

New member
נכון אל תצחקו על זה אפילו...

הזוג הראשון זה לבקו ושי (בדיחה פרטית).. אגב לבקו יא נעל שמעתי ממנו שאמרת לו שאני יחכה איתו בתחנה, זבל נשאר זבל הא?? וואלה... רותם מאמי תחשבי פעמיים לפני שאת מדברת...

yossi018

New member
לבקו ומשה, תגידו...

איך הוא הגיע מפ"ת לבית-שמש????????? ולמה???? (לבקו....)

faith2

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה מה שיש לי להגיד חחח

אתם מתלוננים?!!?

אולי לבקו הזמין אותו, אבל מסתבר שאני המארח של הבן אדם הזה... לבקו, אתה לא יודע, בא לי לרצוח אותך... הוא בא אלי ואמר לי שהוא רוצה לבלות איתי... (תשאל את מרגלית!!!) אני רוצח אותך!!

MS6

New member
אני אספר לך...

וואלה שמעון אני לא יודע מה קרה איתך... מצחייייק אתה חייב לספר לי!! זוכרת את ההפגנה הגדולה שהייתה?? טוב היה שם איזה אחד, נקרא לו נניח שי. אוקי אז התחלנו צעקות עם כהנא והוא בא לאיזה טמבל מכהנא וסתם לו את הפה והעיף אותו כזה.. אז אמרתי לו "טוב גבר!!" טעות של החיים. מאז חיי אינם אותו הדבר, ואני הולך לברוח מהמדינה. הוא חיבק אותי ונדבק אליי ובסופו של דבר הוא לקח את הטלפון של לבקו. אחרי שלקח את הטלפון של לבקו הוא שאל "מה המס' שלי" לבקו בשמחה נתן לו
.. והוא התחיל להתקשר אליי.. בערך 14 פעמים ביום (בלי הגזמה...) לא הפסיק לבלבל לי ת'שכל ובאמת שיחות ארוכות... חוץ מיזה הוא הומו, וזה די הפחיד אותי אז הסכמתי איתו שיתקשר פעם בחודש!

y l 18

New member
הגרסא שלי.

באמת כמו שמשה אומר זה התחיל ככה אבל לאחר שהכרתי את י גיליתי כי הוא בנאדם שונה ולא רגיל שי בחור שנפגע בלידה ולכן מתנהג בצורה שונה. הוא נפגע בצורה טראומתית לפני כ 3 שנים וסובל מהתקפי דיכאון. הדבר היחיד שיכול לעזור לו להבריא זה התחושה שאוהבים אותו ויש לו חברים. ולכן למרות כל הקשיים והשיחות המרובות שאני צריך לקבל גם בשעות לא שיגרתיות. סבלונית לא פוקעת כדי לעזור לבחור הזה. שדרך אגב חכמתו והבנת הדברים שלו היא רגילה כמו של כולנו.

למעלה