יוסי לבקו המון

yossi018

New member
יוסי לבקו המון ../images/Emo50.gif

מחר לבקו מתגייס! אז יוס, שיהיה לך המון המון בהצלחה ושיפשוף נעים! תשמור על עצמך!!!! ותחכה לי בבקו"ם אני יבוא יום רביעי
אה ואם בכל זאת יפנו אותך לדרום אז נסיעה טובה (כמה? 5 שעות?) ותתחדש על התיספורת

shiroosh999

New member
וואי..... ../images/Emo85.gif

איזה כיף לך.... מתה להגיע לרגע הזה! המון המון המון המון המון הצלחה!!!!!! ותתחדש על התספורת!

tanya666

New member
בהצלחה לבקו ויוסי. ../images/Emo9.gif

יוסי, מקווה שתסתדר עם הנשק..חחחח

y l 18

New member
תודה אח שלי.

אחרי היום אני מוכן ומזומן לשרת את המדינה בהנדסה קרבית!!!! מרץ 04 כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשאר לי עוד 18 שעות להיות אזרח!!!!

yossi018

New member
אני מקדיש לך שיר אבא'לה

המנון חיל הנדסה קרבית תתחיל מעכשיו ללמוד את המילים... כסף הוא הצבע, פומ"ה זה הכלי יחד, בנחישות ותעוזה ראשונים בחזית, הנדסה. שדה מוקשים או גשר תיל או מטען כל מכשול נפרוץ בגאווה גאוות היחידה הכסופה. עוד נפרוץ את הדרך, עוד נצלח תעלה, הנדסה קרבית ראשונים תמיד, גאוות הכסופים הנדסה! נפלס את דרכנו, נטהר המכשול הנדסה קרבית, משפחה עתיד, עם חזון למחר ותקווה. יהל"ם בכתר עצמה בכלי צמ"ה גדוד המחץ להב ואסף פלסים מהשורה הראשונה כל אנשי האב"ך טוהר המשימה כסף הוא הצבע השולט והלב מתמלא גאווה עוד נפרוץ את הדרך... נפלס את דרכנו, נטהר המכשול הנדסה קרבית, משפחה עתיד, עם חזון למחר ותקווה. קול קורא בדרך, פנו דרך שם כל הר יישפל לכדי גבעה עמקים יינשאו בתרועה עוד נפרוץ את הדרך...

faith2

New member
לבקו../images/Emo24.gif

איואיוא גיוס קל (נו נו אני חוזרת על עצמי
, מקווה שקיבלת את ההודעה שלי) בכל אופן המון המון בהצלחה ושיפשוף נעים

MS6

New member
לבקו הגבר גבר...

אתה יודע שאני אתגעגע אליך, תמיד יהיו לנו את רגעי הקיקמיאל ואת הרייסים.... איש שבור רגל, לא בעצם אל תשבור, בהנדסה לא לוקחים דברים כאלה בצחוק....

האחמית

New member
רונקיפליץץץץץץ../images/Emo24.gif

אוי תהני!!!!! אני כל כך אתגעגע אין לך מושג כמה!!!!!!! לאב יווו

למעלה