יוסי... יש לי הצעה.

חלמית

New member
צודקת. רק חשוב שזה לא ישאר לדקה

ה-90, כדי שלא ילחיץ. ובוקר-טוב, מה שלומך?

SadClown

New member
אממ...

אני בסדר... רק קצת מאוכזבת מחברים שלי
ומה איתך? וצודקת. לא צריך לחכות יותר מדי. אבל קודם כל נראה איך הכל הולך, נדבר עם יוסי, נראה עם כדאי ואז נתחיל לפעול:) וכשחשבתי על זה, רעיון ההגרלה ממש טוב!

חלמית

New member
מה קרה ../images/Emo12.gif מאוכזבת על הבוקר?../images/Emo4.gif

אם מציק לך את מוזמנת לספר לי...
או לתת שמות ואחים שלי יטפלו בהם
ותודה בקשר להגרלה. אם יש לך רעיונות לפרסים בבקשה לפרסם...

SadClown

New member
חחח מי אלו אחים שלך? ../images/Emo8.gif

וכרגע אין לי ממש רעיונות. קודם נראה אם עושים את זה ואז נתחיל לחשוב על רעיונות:)

חלמית

New member
טוב.. אז מה עושים? מחכים לתגובות של

חברי הפורום ויוסי אם זה נראה להם? חשוב באמת שזה יראה לכולם... ובקשר אלייך -תראי, אני בטיול ואני יכולה לספר לך שיום מקסים היום ולא שווה שתתעצבני כי זה יבזבז אותו. תקראי את החתימה שלי ותתעודדי.

SadClown

New member
איזו חמודה את:)

תודה. וכן... נראה לי שנחכה לתגובות... אני לא מבינה למה הם לא נותנים את דעתם

yossi iv

New member
דעתי..

התרמה לשם נתינה זה אחד הדברים היפים ביותר שאני מכיר. אני לא חושב שצריך לעסוק בשום נושא שקשור לכסף במפגש שלנו.אם תחליטו בכל זאת שכן, אני לא חושב שתהיה הענות להתרמה וגם אם כן,אני גם לא חושב שנצליח להתרים מספיק כסף או בכלל.זו תקופה קשה כלכלית,בוגרי ומנחי מיכא"ל ישמחו לתרום, אבל לא כסף.קשה לתרום ממה שאין לך. בכל מיקרה,אם בכל זאת רוצים להתרים ,צריכים: א. לאמוד את סכומי ההתרמה. ב. לקבוע לאן ילך הכסף. ג. לקבוע מי יחלק. ד. לקבוע קריטריונים לחלוקת הכסף. ה. מאין יגיעו המתנות להגרלה. ו. מי יבצע את הפרוייקט העצום הזה. אשמח לתשובותיכם.

חלמית

New member
תשובות שלי:

א. סכום ההתרמה יהיה מחיר כרטיס הגרלה שנחשב. ב. אני לא חושבת שיש בעיה אם לאן ילך הכסף כי לא חסר... נחפש משהו שקשור אולי לילדים. ג. יחלק מה?? ד. לא הבנתי. ה. אני מוכנה להיות אחראית למתנות. דבריים סמליים לא דברים שעולים כסף. אני יצירתית ובטוח אחשוב על משהו. ו. אנחנו. אני מוכנה בשותף עם עוד מישהו אחד להיות אחראית לזה ולהוציא את זה לפועל תוך חשיבה על כל האפשרויות והאספקטים. ובנוגע לזה שזה לא נראה לך -אם זה לא נראה לך אני לא חושבת שצריך להוציא את זה לפועל, אחרי הכל אין ספק שנזדקק לעזרתך, ולא יהיה פייר לבקש אותה אם אתה לא תומך ברעיון.

yossi iv

New member
חלמית..

זה לא שאני לא תומך ברעיון, כתבתי לליטל מסר אישי שם פירטתי קצת יותר לשאלות הספציפיות שהיא שאלה אותי. אני מקווה שהיא תשלח לך אותו.

SadClown

New member
חלמית.

הוא צודק... אנחנו נהיה בסביבות ה40 איש. נגיד וכל אחד יקנה כרטיס הגרלה ב10 שקל? מה זה ייתן? זה לא מספיק כסף. זה לא ממש יעזור. אבל אולי אפשר אחרי המפגש לארגן ערב התרמה רציני יותר... לפרסם את זה ולאסוף כמות גדולה של אנשים. להשיג פרסיים רציניים יותר ושנהיה כמות מאוד גדולה של אנשים שבאים במטרה לתרום ולא בין היתר... ואז זה עשוי להצליח. אבל במפגש אין הרבה אנשים, לא לכולם יש כסף. והם באים בעקרון בשביל המפגש ולא בשביל לתרום למרות שכל אחד עשוי לתרום סכום סימלי של 10 שקל בערך אבל זה לא יביא לתוצאות של המון כסף שבאמת יכולים לעזור למישהו. ואז זו תהיה אכזבה... עדיף לוותר על זה כרגע, לגבי המפגש. אבל אני בעד לארגן ערב התרמה בעתיד. שהנושא העיקרי שלו יהיה התרמה.

חלמית

New member
סגרנו. לא עושים. אבל רק בשביל הרקור

הרקורד אני מניחה שיהיו שם לפחות 100 אנשים וכרטיס יכול לעלות יותר. וכל טיפה של כסף חשובה. אבל אתם צודקים זה לא מתאים.

חלמית

New member
כבר חזרתי הביתה. עשינו את הלילה

בכנרת (3 דקות מהקיבוץ), ובבוקר עשינו ספורט ימי. הצפון הוא מקום מדהים עם טבע מכל צד, והכל כל-כך קרוב. דרך-אגב אם אתה תוהה בקשר לאינטרנט נכנסתי ממחשב נייד של מישהו שהוא חיבר אותו לפלאפון או משהו כזה (כן, פוול כסף).

למעלה