יוסי יפה

RedUri

New member
יוסי יפה

את החלום הזה חלמתי במחנה של התנועה בשם יוסי יפה. בכל מקרה חלמתי שאני באמצע שיעור, והיה משעמם משהו פחד, אז החלטתי לעשות משהו מעניין. הוצאתי מכונת יריה מהכיס שלי וריססתי את כולם, אחרי שכולם היו גבינה שוויצרית התחיל לשעמם עוד פעם, אז מה שעשיתי זה החזרתי את כולם לתחייה ואז כולם ברחו, אז העלמתי אותם אחד-אחד. אז התחיל עוד פעם לשעמם בחלום, כאילו אני שונא סתם לעוף, זה נחמד לקצת זמן, אבל אני עף כזה כבר שעתיים, משעמם לי בכל מקרה (כשאני חולם חלום אז הוא ארוך, הפרשי זמנים בין הזמן שהמוח עובד על החלום לבין כמה זמן שאתה חולם). אז החלטתי לצאת מהחלום, אבל במקום לעשות הקרנה כמו שאמרתם, אני פשוט התעוררתי. איך אני עושה שבמקום להתעורר אני אעשה הקרנה? נב אני לא זוכר את כל החלום, סיפרתי רק מה שאני זוכר, אפשרי שאני מצרף כמה חלומות ביחד, אני פשוט לא עוקב... ככה אני... אורי

enigodin

New member
יווווווווווווו ../images/Emo13.gif

עם איזה קבוצה היית? אני חושבת שאני מכירה אותך

RedUri

New member
הקבוצה

רום רום רום דרום השרון לללללללל דרום השרון מי נותן, את הטון דרום שרון במקום הראשון. ובמקרה שלא הבנת דרום השרון!!!! המועצה הכי מורעלת!!!!! יש לנו אציטון במקום דם!!!! יש לנו אקונומיקה בעיניים!!!!! טרטרזין בשיניים!!!!!!!

enigodin

New member
../images/Emo3.gif

חלש חלש.... ג´ ג´- אשכול- א´ א´ גדול אשכול גדול וזה אומר הכל!!!!!!

RedUri

New member
את לא עולה עלי במורל

סרגל סרגל סרגל- דרום השרון!!!! ואז מה עם מעתיקים מורל? אין לי כוח לכתוב את כל המורל פה!!!! ה- חסידה. ה- חסידה, אהאהאהאהאהאה. ה- פיל פילון, ה- פיל פילון, אהאהאהאהאהאה, ה- דג טונה, ה- דג טונה...... ואני אישית לא כל כך טוב בזה....

enigodin

New member
ואיך אתה יכול לעלות עלי במורל באמת

אם אתה מעתיק אותו? תודה באמת: אשכול סוסים אשכול חיות והבנות הכי שוות! "לא אנחנו לא חיות רק בני אדם, לא אנחנו לא חיות כן אנחנו, העולם"!!!

למעלה