של מי את חברה מהערבה?
F fresh mishmesh New member 21/9/04 #46 אביח"ץ אימפריה../images/Emo3.gif, אהה, וכמובן ../images/Emo127.gif יש לך בעיה עם זה לאלא, שאני אבין... עם איזה מועצה את יוצאת בסוף?
אביח"ץ אימפריה../images/Emo3.gif, אהה, וכמובן ../images/Emo127.gif יש לך בעיה עם זה לאלא, שאני אבין... עם איזה מועצה את יוצאת בסוף?
ו ויינר הקטנה New member 21/9/04 #49 ניצןןןן../images/Emo24.gif ראיתי אותך ביום ראשון איזה כייף ליייי המממ נראה לי שאני אצא בסוף עם עמק חפר.. לא ברור עוד ועשיתי את הסימני שאלה על המשפט "זה לא כאילו אין מחר אלא" משו עם שלשום... אז שאלתי WTF?!?! (כאילו רק אני הבנתי את זה אבל לא חשוב.. ) נוווו אני יודעת לשרשר נתראההה
ניצןןןן../images/Emo24.gif ראיתי אותך ביום ראשון איזה כייף ליייי המממ נראה לי שאני אצא בסוף עם עמק חפר.. לא ברור עוד ועשיתי את הסימני שאלה על המשפט "זה לא כאילו אין מחר אלא" משו עם שלשום... אז שאלתי WTF?!?! (כאילו רק אני הבנתי את זה אבל לא חשוב.. ) נוווו אני יודעת לשרשר נתראההה
2 2מ י כ ל ו ש New member 22/9/04 #52 חיחי את יוצאת איתנו?!?! איזה כיף לנווווו =] וניצן כבר תסביר לך שם מה זה המשפט הזה או שבעצם.. את תשמעי אותו ממנה כבר =]
חיחי את יוצאת איתנו?!?! איזה כיף לנווווו =] וניצן כבר תסביר לך שם מה זה המשפט הזה או שבעצם.. את תשמעי אותו ממנה כבר =]
כ כהנא צדקה New member 19/9/04 #36 ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif|X
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif|X
K kedeman New member 20/9/04 #37 ../images/Emo127.gif אני עם יוסי!!! תודיעו לי אם אתם עושים מפגש פורום ביוסי יפה!!! (אני לא זוכר כרגע מה הולך שם עם ערבים.... מתי זה אפשרי)
../images/Emo127.gif אני עם יוסי!!! תודיעו לי אם אתם עושים מפגש פורום ביוסי יפה!!! (אני לא זוכר כרגע מה הולך שם עם ערבים.... מתי זה אפשרי)
ט טוקר המפתח New member 20/9/04 #40 אם אני אצליח להיות בבית אם זו תהיה יציאה לי מהפרק בט"ש אז אין בכלל שאלה יוסי יפה ברור!!!! דרך אגב מכירים את הפרסום הכי מזעזע ליוסי יפה? יוסי יפה כי העבודה משחררת - תשאלו את סבתא....
אם אני אצליח להיות בבית אם זו תהיה יציאה לי מהפרק בט"ש אז אין בכלל שאלה יוסי יפה ברור!!!! דרך אגב מכירים את הפרסום הכי מזעזע ליוסי יפה? יוסי יפה כי העבודה משחררת - תשאלו את סבתא....
ח חן מגן רווה New member 21/9/04 #45 אוווווווף תפסיק עם זה כבר!!!! דיי להיות חניך בעייתי כל הזמן הדגש האמת היא על להיות חניך!!!! דיי כבר אתה בצבא!!!!! ותכף אתהה משתחרר!!!! אז דיי!
אוווווווף תפסיק עם זה כבר!!!! דיי להיות חניך בעייתי כל הזמן הדגש האמת היא על להיות חניך!!!! דיי כבר אתה בצבא!!!!! ותכף אתהה משתחרר!!!! אז דיי!