יוסי ילד שלי מוצלח

יוסי ילד שלי מוצלח

נשיא ארה"ב נשא נאום אתמול (יום ב´), שבו גינה בחריפות את הטרור ואת ההנגה הטרוריסטית והמושחתת של הפלשטינים. כמו כן קרא להחלפת הנהגה זו. גרמניה ברכה על הנאום. צרפת אמרה שעמדתה קרובה לז שבנאום. האיחוד האירופי חיזק את ידי נשיא ארה"ב על הנאום. מצרים אמרה שהנאום מאוזן. ירדן מסרה שתשתף פעולה עם ארה"ב. גורמים רשמיים בישראל שבעי רצון מנאומו של בוש. ערפאת ברך על הנאום (אבל לשקרן הזה אנחנו לא מאמינים). בכירי הרשות הפלסטינית אמרו שלא מקובלים עליהם דברי בוש. סוריה לא הגיבה. יוסי שריד מאוכזב מהנאום. עכשיו תגידו אתם: האם יוסוף שריד אינו ערבי יותר מערבי ????

טעות!

מרצ בירכה על הנאום ואמרה שהיא מקבלת אותו בשלמותו... (לא כמו הליכוד שאמר שהוא מקבל רק את החלק הראשון שלו שבו יש דרישות רק לצד הפלשתינאי) מרצ רק אמרה שמאכזב שהנאום לא כולל לו"ז ברור, ככה שיהיה אפשר לתת תקווה להפסקת שפיכות הדמים... אני לא יודע מה איתך, אבל בתור ישראלי שחי בפחד מתמיד מפיגועים אני מסכים עם העמדה הזאת...

איך טעות ?

יוסי שריד מתראיין ליד כל מיקרופון שהוא רואה. הוא הביע אכזבה מיד לאחר תם הנאום ואמר שזה נאום של מי שלא מבין כלום בענייני המזה"ת. רק יוסי שריד מבין בענייני המזה"ת. הוא בטח עדיין חושב שהסכם אוסלו והדרך שבה ההסכם התנהל לא היתה טעות. נ.ב. זה לא "מרצ" שברכה על הנאום. אין חיה כזאת "מרצ". יש יוסי שריד, הדיקטטור הליברל, ומסביבו כל שאר הפודלים. מי שמנסה לחשוף שיניים (שולמית אלוני, דדי צוקר) נבעט החוצה.

טעות!

יוסי שריד לא אמר שהוא מאוכזב מכך שבוש אמר שצריך הנהגה פלשתינאית אחרת, הוא לא אמר שהוא מתנגד למשהו שבוש אמר... הוא בסה"כ אמר, מה שאתה צריך להסכים אם אכפת לך משלום האנשים שצריכים לחיות פה, שהוא מאוכזב מכך שאין שום צעדיים משמועתיים שננקטים יחד עם הנאום, שהנאום הוא רק נאום של חזון יפה ונחמד (שדרך אגב, ממשלת ישראל לא מוכנה לחזון הזה לפחות לא מפלגת השלטון) אבל כנראה שגם לבוש בעצמו אין מושג איך הוא מגיע אליו - שום דרך מעשית לא נאמרה בנאום! אין חיה כזאת מרצ? אני שמח שאתה אומר לי... איזה מזל, עכשיו אני יודע שהמפלגה שאני חבר בה בחצי שנה האחרונה לא קיימת, אויש... ואין לה גופים, וחוקה, וועידה, ומועצה והנהלה - הכל סתם חיזיון עיניים נכון? יש רק את יוסי... טוב לדעת.... תעשה טובה, תתעסק בעניינים של המפלגה שלך (מה שהיא לא תהיה) ולא במפלגה שלי...

r.v

New member
די נמאס לי ממך אתה מסית

ברמה נמוכה . דבריך מגובבים ברשע ובבורות.

למעלה