יוסי חץ

יוסי חץ

לא תקבל אצלי לא ניהול ולא יחס ואתה יכול להציף עד מחר את הבלוג אתה לא מזיז לי, אתה פשוט ילד קטן שרוצה תשומת לב בכוח באמא שלך תתבגר כבר!!

תרגעי עד יוסי ילד נשמה זה

הוא פשוט לא רגיל להיות בלי ניהול ככה זה משפחת החצים <<<<< !!

לא רגיל אהה

כן משפחת החצים עלק, משפחה של עברייני מקלדת. יוסי חץ אתה לא רצוי אצלי בבלוג לא אתה ולא המשפחה שלך משפחת החצים עלק...חחחחחחחחחחחחחחח

yoniqq1

New member
הלו הלו משפחה זה רק הqq1

אנחנו המשפחה הראשית בבלוג אומנם לאחרונה כמה חברים במשפחה פרשו והמשפחה קצת במצב של פרוק אבל בכל זאת אנחנו המשפחה הראשית של הבלוג ! ואם צריך משפחת הqq1 תשמח לעזור למשפחת החצים !

חחחחחחחחח יוני !!

גםלי יש ניק sapirqq1 ותומר בעצמו בקושי נכנס בגלל זה כולם פרששו =\ :)

אנחנו לא במצב של פירוקקקקק יוני

רק מתחזקים מיום ליום ועד יוסי אע כי חבל שאת תהיי לבד בבלוג עם עצמך
יום טוב

יוסי חץ

New member
לא רוצה ניהול אצלך אבל על הזריקה שלך אני זורק

גם מכל חדר וזה חוקי < וזה מותר עוד פעם תדברי על השם שלי אני נישבע לך בקבר דודה שלי ז"ל לא עדי אני פה להנות ואם את נהלת אותי והורדת לי אחרי מצלמה על השפלה אותי לא משפילים וזורקים הבמת??? חצופה אני לא רואה אף אחד שלא מכבד ומתנשא הבנת אל תתעסקי איתי אני בפינה שלי עוד מלה על החץ< את באמת לא תשכחי תחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואייייייייייי זה היה טוב

צחקו עדדד מחר

עלאק לא רצוי בבלוג בקיצור את אומללה בכלל שפתחת על זה נושא זה לא מעניין אפ'חד .. !! במקרה ראיתי את זההה .. וכעעע משפחת החצים יש הרבה חצים בבלוג ויש להם ניהול בכל החדרים ויוסי מתעצבן שלא מביאים לו ניהול אז סגרי את זה איתו ואל תפתחי עליו פה בפורום כמו איזה מושפעת בקיצצור וטים מאתה צוחקקק שקטט חחח

אני אומללה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא זכור לי שפעם שלא נתנו לי ניהול באיזה בלוג הלכתי להרוס אותו.. ואני אומללה כן..חחחח חיה בסרט את כן ספירי עשית את הפאדיחה שלך, משפחת חצים עלק, כל המטרה שלכם פה זה להרוס את הכיף של אנשים שלא רוצים תחברה שלכם. פעם הבאה שזה קורה אני פשוט שומרת העתקי שיחות מהצט ושולחת לתפוז ויחסמו את כל המשפחה האומללה הזאת, ואם אני ארצה לפתוח פה על אבא חץ אני ממש לא שואלת אותך גברת חץ.

איך נתנו ליוסי הזה לנהל פורום טכני לא יודעת

תפוז עושה לעצמה פדיחות שהיא נותנת ניהול לאחד כמו יוסי שמתנהג מגעיל ומנסה להרוס לאחרים בגלל ניהול זה תת רמה הוא בושה לתפוז ותמיד ליד הפוליסים הוא משחק אותה שומר על החוקים אבל צריך לישמור תמיד לא רק ליד פוליסים יחנפן טיפש יוסי

יוסי חץ

New member
בקשתי ניהול אצלך על עיקרון כי לירן היה שם

והמוסקטר והם חברים ואמרו לך לנהל רק בגלל שלא נהלת כל זה קרה את לא חייבת לנהל אבל ככה זה הנהולים פה בלאגן אני לא מעונין בניהול ורואים שאת חדשה פה וצעירה ואם את בבלוג שלך שמה פס על אנשים לא בעיה שלנו שמפרקים לך הבנת? אל תאשימי על דברים שאין לך ולא יהיו לך הוכחות

יוסי חץ

New member
ילדה את חדשה פה חחחחח עלק ליד פוליסים

אני לא רואה אף אחד מי שמגיע לו קיק עף<\

למעלה