יוסי...חזק ואמץ!!!

avikeren2

New member
יוסי...חזק ואמץ!!!

אמנם איננו מכירים....אבל אני חייב לציין שאני נמצא בפורום הרבה ויוסי עושה כאן עבודה מצויינת.אני חושב שכל ה"קבועים" יודעים למה אני מתכוון כשאני אומר את זה.....יוסי.....ספר קצת על עצמך.....מה הוביל אותך לפורום? בכלל הייתי רוצה שאנשים קבועים פה יגידו מה ה"סיפור" שלהם....כולם יודעי םשאותי החברה לשעבר הקנדית הובילה אותכי לזרועותיכם.....

seeyou

New member
תודה!

מה הוביל אותי לפורום? רצון לחלק מה שרכשתי במשך החיים עם אחרים. לא תמיד אני מצליח להתחבב עם האנשים בפורום. ישנם אנשים גם כאן בפורום שיודעים לכתוב יפה ומרגש. לגלות את זהותי? זה לא יתרום לאף אחד דבר או חצי דבר. עצם הדבר שאדם במצוקה יכול לפתוח את הלב ואת הפה מבלי להיחשף זה גורם חיובי בדרך למציאת פיתרון חלקי לבעיותיו.. ניסיתי להכניס קצת הומור,על ידי בדיחות-תמונות...אך כמו שאתה מבין,אנשים מותרדים שוכחים לחייך...וזה לא טוב! גם אם אתה לבד בדרך עם הרבה בעיות על הראש תמיד תחייך ותנסה לזמזם (או לשיר).... זה לא יפתור את הבעיות אבל זה ישפר בהרבה את ההרגשה הכללית. keep smiling

mymind1

New member
../images/Emo140.gifיוסי

יוסי, אמנם יש לי הכרות דיי קצרה איתך אבל קראתי הרבה תגובות שלך ובכולם התגלת איכפתי אמיתי וישר, תודה על הנתינה וההיתחלקות.

למעלה