יוסי ועינב בובליל

ittaisha

New member
יוסי ועינב בובליל

חייבת להאיר את עיניכם: 1. השיחה בין שפרה לחגית נערכה בתוכנית בצורה מגמתית. בתוכנית נראה היה כאילו שפרה מתעלמת מחגית אבל בפועל ( וראיתי בערוץ 20 ) היתה להן שיחה מאוד טובה. שפרה הסבירה לחגית מה קרה, וחגית פנתה אח"כ ליוני וסיפרה לו על השיחה בינה ובין שפרה. היא סיפרה לו שהיתה להן שיחה ממש טובה ושהיא ממש מאמינה לשפרה. ההפקה ערכה את השיחה בצורה ברוטאלית !!!!!!! 2. עינב שכל כך אוהבת את אבא שלה וכל כך מרחמת עליו כשאין לו סיגריות באופן קבוע לא נותנת לו מהסגריות שלה גם כשהוא מבקש. אבל יודעת יפה מאוד להאשים את שפרה וצבר שמעדיפים לקנות בתקציב אוכל במקום לדאוג לאספקת סיגריות ליוסי. 3.יוסי ועינב באופן מאוד בוטה האשימו את צבר ש"דפק" את משימת ההתעלמות כאשר חיבק את שי, ושוב אינם רואים את הדבשת של עצמם. הם "דפקו" את המשימה הרבה לפני ששי נכנס לבית. אבל הרבה הרבה לפני. 4. חבל לי ועצוב לי שההפקה בוחרת לצדד במשפחת בובליל הבהמתית, הגסה והמזלזלת. אם יש מישהו בבית שמטיף לגזענות זה רק הם. נותנים במה לאדם כמו יוסי בובליל שאותי באופן אישי הפסיק להצחיק מזמן. שני הכוכבים של ההפקה זורעים רוע והרס ומשום מה את כולם זה מאוד מצחיק. פני המדינה כפני שני חדלי האישים הריקים מכל תוכן האלו. ולא, אין לי שום דבר כנגד ספרדים, אבל יש לי הרבה כנגד שני אלה. חבל לי שאני במיעוט, עצוב לי שרוע, תחמנות וזלזול הפכו להיות תכונות כל כך אהובות ועצוב לי שהשניים האלה יהפכו למודל חיקוי.

../images/Emo45.gif צודקת ב-100% ניסוח מעולה..חשוב לקרוא

את מה שכתבת כי זה מתאר את המצב בצורה מדוייקת..

זה בדיוק מה שהיה בשיחה בןחגיתל שיפרה

הם ערכו לפי מה שרצו ערכת את במדויק כל הכבוד למרות שלא אוהבת את שיפרה זה מה שהיה

דורוN

New member
גם אני צפיתי בשיחה לייב

זה ששפרה מדברת בשקט ולא מתלהמת זה לא אומר שהייתה שיחה טובה, חבל שאתה לא יודע להבחין בניואנסים פשוטים. עובדה שבסופו של דבר חגית בחרה להדיח את שפרה.

Fairywitch

New member
תראה-

שפרה לא מושלמת, והיא ממש לא הייתה מאה אחוז בשיחה הזאת, אבל כן נוהלה שיחה, חלקה טובה וחלקה פחות. אתמול זה הוצג כאילו היא פשוט הפנתה את הגב לחגית ולא הייתה מוכנה לדבר איתה בכלל, וזה כבר לא הוגן.

דורון צדקת בכל מילה, הרבה חושבים ששפרה בסדר כ

כי היא משחקת אותה מנומסת ומדברת לא בקול גבוה, אבל, היא ממש לא נחמדה כמו שגם אני חשבתי בהתחלה, זה חלק מהמשחק שלה, כי הרי בכל משפט שני באה קללה, מסכן לאון פשוט רחמים עליו מה היא עושה לו. היא צריכה להתבייש לה. זה שכתב למעלה כתב שטויות ושקרים. עינב לא רוצה להביא לאבא שלה סיגריות, כשיש לה מעט הוא לא רוצה כי הוא אומר שעדיף לא כלום מאשר שניים בודדים אני שמעתי את זה , אז די ללכלך ולהמציא שקרים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל כך! אמן ואמן לכל מילה!

גם אני ראיתי את זה בלייב בערוץ 20 - והייתי בהלם המעריכה אתמול!
זה היה כ"כ חד-צדדי, ועוד לטובת איזה צד בדיוק? הצד הגועלי והמכוער הזה
גם לי עצוב, ואני שמחה שאני לא היחידה. עם כל השאר אני כאמור יותר ממסכימה, עם כל מילה ומילה. לא הייתי מנסחת את זה טוב יותר- תודה לך

צודקת

1. גם אני ראיתי את השיחה המלאה בין שפרה לחגית ולאחר מכן בין חגית ליוני בערות 20, ואתמול בשידור ערכו את השיחות האלה בצורה מגעילה! חגית שאלה את שאלתה שכולם ראו בערוץ 2 אך שפרה ענתה לה בערוץ 20, שזה לא היה משהו מכוון ואישי, שהיא צריכה להבין שהמשחק הזה חזק הרבה יותר מכל אחד בבית הזה, זה משחק מוחות קשה לכל אדם שפוי ובר דעת כי הניתוק הלא טבעי הזה מהמציאות, מהאנשים הקרובים התומכים והאוהבים שאתה יכול לפנות אליהם כל פעם שרע לך בחיי היום יום, כשדברים בחוץ מכניסים אותך לפרופורציות לגבי החיים הפרטיים שלך, פה אין את כל אלה ולכן הכל הופך להיות יותר קשה ודרמטי ולכן היתה לה תחושה שכשדיירים החדשים נכנסו זה כאילו פלשו לה לבית ולפרטיות שלה, למשפחה שלה.... אז חגית אמרה לה - מה את רוצה להגיד לי שאת שוכחת שזה משחק? שפרה ענתה לה ש-כן , יבוא יום וגם את תשכחי או שהיא אמרה אחרי כמה זמן גם את תצליחי לשכוח (לא זוכרת בדיוק את המילים) (אז עכשיו אנשים אולי ינסו להבין מה עובר על האנשים האלה בפנים....) חגית אחרי זה ישבה עם יוני בחוץ וגם את זה ערכו בצורה ברוטלית בערוץ 2 ואמרה לו כפי שהראו "בשבוע הראשון שפרה היתה על סף גועלית... " אבל אז גם אמרה שהיתה לה שיחה "טובה מאוד עם שפרה ותתפלא עכשיו אני מאמינה לה לכל מילה" בגלל זה היא בכתה אחרי זה בחדר - היא פתאום הבינה לאן היא נכנסה, שפרה התיחה בה את המציאות לפנים קל לנו להסתכל מבחוץ ולראות את זה כמשחק אבל הם מאבדים את זה.... עובדה! 2.נכון, עינב באופן קבוע אומרת לאבא שלה שהיא לא רוצה לתת לו מהסיגריות שלה וזה גם היה כתוב ונצפה בדו"ח היומי כמה פעמים - " אהבת אב " אבל קל יותר באמת לצרוח על שפרה וצבר שלא רוצים לתת לו לחם בריאות או מסבירים עד כמה זה מגוחך שאדם ייקח לעצמן לחם חמאה וגבינה וביתר התקציב שלו סיגריות... והכי קל לצעוק על לאון ורנים שבגללם אין כסף לסיגריות 3. וכמובן שעינב ויוסי דפקו את המשימה הרבה הרבה לפני שי! הם צחקו וגיחכו בלי הפסקה... ראיתם איך שפרה וצבר נכנסו תמיד לחדר האח הגדול ועברו ללא בעיה את כל הדברים שהיו שם? לא ממש ראיתי את זה על עינב ויוסי.... 4. והגזענות אכן באה והתחילה מצד הבובלילים, להזכיר על קצה המזלג את עינב צורחת בחדר האח הגדול כשהעמישו אותה ואת אשר להדחה בשל התיאום ש"צ "אף אחד בבית הזה לא יותר טוב ממני, כל הפרידמנים האלה לא יותר טובים ממני" ויקום הפרידמן שיגיד שפרידמן זה חנון ולא אשכנזי אני מזרחית גאה אבל לא גאה שבובלילים הם חלק מהצד שלי בעדתיות... יש הרבה מקרים בהם הייתי מעדיפה לא להיות חלק מהבובלילים ולהיות דווקא פרידמנית... וכן לצערנו זלזול, חוסר כבוד לזולת, חוסר כבוד להורים נהיה חלק מהחינוך שלנו במדינה הזו - שימו לב מה קורה לילדינו ... האם הילדים מכבדים היום את הוריהם, מוריהם ואנשים מבוגרים מהם כפי שאנחנו כיבדנו בעבר? אז מה הפלא שהבובלילים זוכים לאהדה והערצה כל כך רבה?

Ootch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל אני לא חושבת שאת במיעוט, אם תשימי לב יש את אותם 12 אנשים שבכל שבוע מציפים מחדש את הפורום עם אותן הודעות.

tint1

New member
מסכנה...לנגב לך את הדמעות?../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif

עוד לא הבנת שבובליל הוא יקיר ההפקה?

למה את חושבת הכניסו אותו ביחד עם הבת שלו ונתנו להם פור על פני כל שאר המתמודדים? לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שבובליל הוא יקיר ההפקה. הרי הוא עצמו אומר שהכל אצלו זו הצגה והוא משמיע לאנשים מה שהם רוצים לשמוע, ממש אתמול הוא אמר את זה לבת שלו. בובליל הוא זיוף אחד גדול ואני לא יודע איך בהתחלת התוכנית החזקתי כל כך מהבנאדם הזה וקראתי לו מלך, או בקיצור קניתי את הדמות שההפקה המגמתית הזאת מכרה לי. אבל בניגוד לאחרים כאן, מהר מאוד ירד לי האסימון. טוב, לא ממש מהר, יותר בכיוון של חודש-חודש וחצי מאז שהתחילה התוכנית, וכמוני יש עוד הרבה צופים שירד להם מבובליל והבינו שהוא זיוף. השאר שנותרו אוהדיו, הם פנאטים שאני ממש, אבל ממש לא מעוניין להיות מזוהה עימם, וזו גם אחת הסיבות העיקריות שבגללן נטשתי את מחנה בובליל והפסקתי לתמוך בו.

עד סעיף 4 היית בסדר. משם הרסת הכל

מסכים שההפקה לא נוטה לכיוון שפרה, אבל - הבובלילים הם מה שעושה את התכנית. ויוסי בובליל בן אדם חיובי וחכם. הוא משחק את המשחק הכי טוב שם מכולם. הוא מוכיח שלא חייבים להיות משכיל כדי להיות חכם. הוא קורא מצוין את האנשים ומנחש די טוב מה קורה מחוץ לבית.

למעלה