יוסי ווחשטוק

יוסי ווחשטוק

אשלונק? וואן אינתא? איל ג'רדי מל מחשב מלי קסר ולכן נעדרתי בס סעה כילתה מליח

העכבר של המחשב

התקלקל ולא היה לי זמן לתקנו וגם לא היה לי זמן וזהו אתה בטח חדש כי עיראקית אתה לא ממש מבין תקן אותי אם אני טועה

tapuz105

New member
לא חביבתי

אנא אחקיאו פי א לורת אל ערביה ,היא לורה גמילה גידאן.

lmns

New member
סאנשיין את גדולה. מתוו מן אל-צ'חק

אשלונו הססה איל ג'רדי?

lmns

New member
סאנשיין, את מתכוונת לפתגם:

אלג'ריידי מא קדר ידחל אל-נקב, דחאל מקנסי וויאנו. ולחברי הפורום: מי יודע מה הכוונה?

סועד

New member
פרוש לפתגם של למנס

לעכבר לא היה מקום להכנס לחור, אז הוא הכניס מטאטא איתו. הכוונה : אל לו לאדם להסתבך בצרות נוספות. "אלג'ר'ידי מא ק'דר' ידח'ל באלשיק', דח'ל ויאנו מיכנסי".

שיר לכבוד יוסיסיסיסיסי ../images/Emo141.gif

אני מתנצל אם שמתי סי אחד יותר מדי, סליחה, התבלבלתי, הא הא הא הא. וינכ וינכ יא אבו יוסיסי אשו אח'תבית וח'ליתנא נטלע נדור עליכ. בין אלוורוד ובין חבאיאת אלזביב. וינכ וינכ. באהבה ממני,

lmns

New member
סייח!! אני מציעה שתעבוד על החריזה

שלך. אמנם כתבת שיר יפה אבל.... (קדאצ'חק וויאק, לא תאחד' עלא נפסק)

עברי לידר פרייאר לידך

לפי דעתי אתה צריך להעביר לעביר לידר קורס כתיבת שירים אולי יוסיסיסיסיסע לא שמע שנגמרה המלחמה ועדיין בבונקר

שוקרן ג'זילן

יא הלה יא סייח! יפה מאד , תמשיך כך לכתוב שירים זה מאד מאתגר גם אם זה בערבית או בלשון אחר דאגתי לך בעתות מלחמה ולא השבתני לא על מי ולא על מה אך העיקר עכשיו אתה איתנו וחזרת לסורך הקליל וברכתנו "שקנדחי" וציני כל "אללאסבוע" בלעדיך! אנו "שלילי וראסה מדיוע". באהבה יוסי (סיסיסיסיסיסיסי)

סאנשיין אהובה .

יא הלה יא עיוני! ואין אנתי ? ג'ננתיני היי שבועיין ורסי כידוח . רק בגלל סיבת הג'רדי המקסור אני סולח לך. לכן אני לך מקדיש שיר, ממעמקי הביר שאלתי, האם עכבר יכול לגרום צער? ואמרו לי, מה פתאום? איזה בער אמרתי, לא חברים בגלל עכבר וזנבו קצתי בחיי ולא ידעתי אנה אבוא ענו לי, יתכן , עכבר צעיר ואפור יגרום צער יאוש וליום שחור אמרתי לא עכבר חי מכרסם אלא עכבר מחשב IBM אמרו, זה דבר ידוע מזמן שהכל בגלל עכבר קטן. יוסי

ועוד אחד

עוד שיר מוקדש לך נעלמה זריחת השמש גזה חלפה לבלי שוב אותי הותירה באמש חורפים, ויגונים, כאוב חיפשתיה, ושהדי במרומים כי לא יכול בלעדיה יוסי

יוסי האהוב

מילים כדורבנן אליך נאמר בערקית כיל צבאעתו ריג'אל ריגשת אותי מאוד ופתחת לי את היום בחיוך גדול אני לא משוררת אבל אני מקדישה לך את השיר כולי יא חילו מין אלק ג'בה........... באהבה ממני

Under the GUN

New member
תקון למילות השיר גולי יה חילו מנין

אללה ג'אבכ והמשך לשיר, ח'אזאן ג'אריח גלבי מן עאדאבאכ. בברכה סועד.

למעלה