יוסי וג'אגר

אביחי 33

New member
יוסי וג'אגר../images/Emo17.gif

עכשיו היה ה=סרט עם יהודה לוי בערוץ 22
כל החוויות שלכם בשרשור הזה
אני אישית פעם ראשונה צופה מההתחלה עד הסוף, וזה סרט ממש סופני,ובסוף מאוד מרגש
כ"כ אהבתי את הסוף עם השיר "בוא"
. היה ממש יפה
יהודה לוי מדהים אותי כל פעם בכושר שירה ומשחק שלו
כל הכבוד לו באמת סרט נפלא
שתפו את כולנו גם אתם בחוויות מן הסרט

אלונה../images/Emo7.gif איזו נוסטלגיה../images/Emo70.gif

לזכר הימים הטובים
איזה חמודים יהודה ואיה היוווו

פעם שניה שהקלטתי../images/Emo110.gif

שמעו למה.. אחותי רצתה כי עברי לידר שר שמה.. חח שתהיה בריאה.. אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם
והסרט בכלל מדהיםם

חח, זאת הפעם השנייה שאני רואה

אותו.. אני לא ראיתי אבל אמא שלי ראתה.. היא כזה אומרת לי: "יש יוסי וג'אגר" עם יהודה לוי
בטח היא חשבה שרק בגלל זה אני אראה את הסרט הזה..טוב זה ברור

אביחי 33

New member
אגב תודה לסיוון על התזכורת../images/Emo140.gif

ולא, הייתי נשאר שעות נוספות על המחשב
ולחופית אניי מצטער על החוסר יחס
הייתי חייב לראותא את הסרט

יאאאאאאאא סוף סוף ראיתי אותו מההתחל

ה עד הסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
קל הרבה יותרררררררררררררררררררררררררררררר ל*** ב*** <בא לי לצעוק את זה אבל יש פה ילדים קטנים
> איזה הומו מושלמון שלי
איך הוא משחק הומו הרג אותיייי דייי כפרה עליוווו
עכשיו אני שרה את זה שעותתתתתתת
סוף עצובבב

SimsY

New member
פעם שלישית שאני רואה ועדיין בוכה

לא מצליח להחזיק מעמד פשוט - זה קורע. אני חושב על זה אם אני הייתי מאבד את בן זוגי חס ושלום וחלילה וחס טפו טפו טפו מלח מים נציגת קפריסין לארוויזיון 92' אני הייתי מת ביחד איתו. זה גם כואב שיש אנשים שדיעות קדומות ואנשים מטומטמים מאלצים אותם להסתיר את האהבה שלהם - אז כדאי שהאנשים ה"נאורים" במדינה הזאת יבינו שאהבה זאת זכות ! אף אחד לא יכול לקחת אותה ממך - א ף א ח ד ! בגלל זה אני הולך לכל המצעדים אפילו לזה בירושלים כדי לירוק בפרצוף של כל הדתיים עם השלטים השחורים שרק תחליפו את המילה הומואים במילה יהודים והם מהווים שחזור מושלם להפגנות האלימות נגד היהודים אחרי עליית הנאצים לשלטון ב-1933. זורקים עלינו אבנים, צורחים קללות, צורחים שאנחנו מיעוט שצריך להשמיד אותו ואפילו אחד שבא לרצוח "בשליחות האל" שזה בעצם כל מה שהיטלר עשה בעצם לעם היהודי (ותבינו שהם יהודים ....) בגלל זה כל פעם אני גם מעוצבן חבל על הזמן. למרות שעברו כבר 3 שנים מאז שראיתי את הסרט פעם ראשונה ואחר כך גם ראיתי עוד פעם אחת עדיין זה כואב כמו בפעם הראשונה ומכעיס כמו בפעם הראשונה. טוב לפחות קיבלתי משהו קטן שיעודד אותי - אני נכנסתי לפורום פתאום אני רואה שלבלוג שלי נכנסו המון אנשים ואז פתאום שמתי לב שהבלוג שלי מופיע בדף הראשון של תפוזי !!
נו טוב לפחות זה...

אביחי 33

New member
כל הכבוד יניב../images/Emo140.gif

ולעולם אל תספיק להאמין בעקרונות שלך אם אחרים לא מאמינים בהם
תאמין בהם ותחזיק בהם ותראה שהם יובילו אותך לאורך כל חייך. אלו משפטים שנעוצים טוב בליבי, מחבר שלי שנהרג בתאונת דרכים. מממש יממה לפני שהוא נהרג או אמר לי את זה. אל תשכח את זה, זה המפתח לחיים.

אביחי 33

New member
מאוד..:/

בגיל 11 וחצי זה היה. מה שהכי מצחיק שהכרנו כזה במקרה. בבית מלון
נקשרנו שנה,דיברנו,נפגשנו[גם בגלל שהוא היה חבר של בן דוד שלי]. וכעת הוא כבר לא בינינו. אבל אמרתי לך, המילים שלו מנחות אותי. בכל מובן אפשרי בחיים.

SimsY

New member
כן, בוגר

הוא היה בגיל שלך ? זה קרה כשחזרתם מבילוי ?

אביחי 33

New member
הוא גדול ממני בשנה וחצי..

ולא הוא היה בכלל במקום אחר בלי קשר אליי, ובן דוד שלי הודיע לי.

למעלה