יוסי גרבר אצל מני

יוסי גרבר אצל מני

הקרינו גם קטע מהצריף של תמרי... זוכרים את הבובה פוקסי? כיום הוא מופיע במר גרין - הצגה מאוד מומלצת.

מה זה קו לדר"א?

דיילים טסו בכל הקווים לא טסו בקו מיוחד היתה רק דיילת אחת בעלת עור שחום מהרגיל ( מה זה רגיל?) שלא נתנו לה לטוס לדרום אפריקה בגלל שחששו שתתעוררנה בעיות עם הלבנים זה היה בתקופת האפרטהייד אחרת כולם טסו לכל מקום

טרה10

New member
חושב שהופיע שם בתיאטרון.בגלל זה

בכל מקרה..זה היה מזמן..וזה לא מוריד מערכו כשחקן. מתברר שההצלחה שלו היתה הצריף של תמרי..שזו נוסטלגיה אמיתית. אם כי בשבילי הנוסטלגיה הטלויזיונית היא משנת 68 עת בכל הדרה הופיעה דליה מזור..בשחור לבן שלש פעמים בשבוע בחדר האוכל..ועימה הבחור הצעיר חיים יבין.! ואחר כך טוביה חרמן האינטרנט..סער..ועוד כמה..שכבר לא זוכר אבל דליה..וגליה-גלוריה היו הכוכבות..!

magy

New member
תזכיר לנו להביט בך במכשיר המרובע.

ביום חמישי.......שלא נשכח...... ואיך נדע שזה אתה????

טרה10

New member
זה ביומן ששי..ואחרי שתראי אני אתן

סימנים..ומבטיח לך שתזהי..בעצמך..! קרחת אין, שמן-לא ! ובכלל הנה כאן תמונה שלי מזמן..אז מה הבעיה..?

טרה10

New member
אבל מדוע שירשרת את זה כאן..

בכושי כישרתי..את הענין..ולמה הכל באות כ´..יען כי יש פקחים ששומרים שהכל יהיה כשר..גם אם לא קשור..לפסח.! [נבדק עם נר.] ובקשר ליומן ששי..אני אספר לאחר שישודר..פרטים נוספים.! כי אי אפשר בלי יומן! וששי בלי יומן זה לא ששי.

אטיוד5

Active member
חרמן האינטרנט?

זה נשמע חביב-כאילו-כזה. הבן אדם בן 60 שיקר שהוא צעיר והתחיל עם ילדה קטנה ! אז אולי בשבילך 60 זה צעיר, אבל לא בשביל בת ה-16. בקיצור, חלאה.

למעלה