יוסי גבני שלום.. האם מישהו מכם יודע האם ליוסי גבני מיוסי וטירן יש חברה כרגע? תודה
O ohli New member 11/10/04 #1 יוסי גבני שלום.. האם מישהו מכם יודע האם ליוסי גבני מיוסי וטירן יש חברה כרגע? תודה
א אוש7יתי New member 11/10/04 #2 כן..אבילוס../images/Emo11.gif../images/Emo107.gif סתם.. אני חושבת שכן
ר רונלוש הכפרונוש New member 11/10/04 #3 ליוסי גבני אכן יש חברה..../images/Emo26.gif וקוראים לה אבילוס גבני.. היא נמצאת פה בתפוז בכינוי: "אבילוסית" הם ממש מתאימים והם אוהבים אחד את השני.. ואל תנסי לגנוב לה אותו!!! (סופך יהיה מוי רע! ) אז.. מצטער.. הוא תפוס!!
ליוסי גבני אכן יש חברה..../images/Emo26.gif וקוראים לה אבילוס גבני.. היא נמצאת פה בתפוז בכינוי: "אבילוסית" הם ממש מתאימים והם אוהבים אחד את השני.. ואל תנסי לגנוב לה אותו!!! (סופך יהיה מוי רע! ) אז.. מצטער.. הוא תפוס!!
ט ט2לולה New member 11/10/04 #5 ../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif כן! אבילוס!!! (סתם, באמת יש לו , קוראים לה מיכל {ואבילוס ממש בעצבים עליה }) נצלו"ש מחר אני נוסעת לטיול ליומיים למצדהההה בייייי
../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif כן! אבילוס!!! (סתם, באמת יש לו , קוראים לה מיכל {ואבילוס ממש בעצבים עליה }) נצלו"ש מחר אני נוסעת לטיול ליומיים למצדהההה בייייי
א אבילוסית New member 11/10/04 #6 ../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif נתגעגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני!!!!!! ונצל"ש גם לי :המחשב שלי עובד בינתיים כמו שצריך והסיבה שלא הגבתי בימים האחרונים היא שהוא היה ממש איטי..אז עכשיו אני מסתערת על הפורום
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif נתגעגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני!!!!!! ונצל"ש גם לי :המחשב שלי עובד בינתיים כמו שצריך והסיבה שלא הגבתי בימים האחרונים היא שהוא היה ממש איטי..אז עכשיו אני מסתערת על הפורום
R Ronush14 New member 11/10/04 #7 נעמולההההה../images/Emo110.gif שוב את נוסעת? את נוסעת יותר ממני! אז תהני המון המון המון לאב יו...
ר רונלוש הכפרונוש New member 11/10/04 #8 נהמולההה!!../images/Emo24.gif תהני בטיול!!!!! אני אתגעגע!!!!!! (אדבר איתך בSMSים!!) מתעליך
ט ט2לולה New member 12/10/04 #9 ../images/Emo51.gifמושלמותת../images/Emo80.gif אני אדבר איתכם בסמסיייייםםםםםםםםםם
D darkman 36 New member 12/10/04 #10 נצל"ש- בדיקת חתימה ../images/Emo67.gif../images/Emo72.gif מה אתם אומרים?
N NimaZ New member 12/10/04 #11 בעיקרון...../images/Emo108.gif החברה הוכחית שלו היא מיכל ארל (שאותה אנחנו לא ממש אוהבים ) אבל בקרוב מאוד זאת תהיה אבילוס אחרי שהוא יבין שמיכל הזאתי סתם צרות והיא גרועה בשבילו
בעיקרון...../images/Emo108.gif החברה הוכחית שלו היא מיכל ארל (שאותה אנחנו לא ממש אוהבים ) אבל בקרוב מאוד זאת תהיה אבילוס אחרי שהוא יבין שמיכל הזאתי סתם צרות והיא גרועה בשבילו
ר רונלוש הכפרונוש New member 12/10/04 #12 ../images/Emo6.gifצודקת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif
../images/Emo6.gifצודקת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif
S sisty New member 13/10/04 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יש בזה הרבה משהוים ... וכן, הפורום בעד אבילוס.
../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יש בזה הרבה משהוים ... וכן, הפורום בעד אבילוס.
א אבילוסית New member 13/10/04 #13 ../images/Emo28.gifחחח איזה חמודות אתן טודע וכבר ענו לך אז אני לא אענה שוב
D darkman 36 New member 14/10/04 #15 ../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif../images/Emo72.gif לצערם של כל בני הפורום, החברה של יוסי זאת אכן אבילוס
../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif../images/Emo72.gif לצערם של כל בני הפורום, החברה של יוסי זאת אכן אבילוס
ר רונלוש הכפרונוש New member 17/10/04 #16 לצערם של כל בני הפורום?!../images/Emo12.gif אווווור?! אתה רוצה לגלות לנו משהו?! (אבילוס את רואה?! אז כן כל הפורום מאוהב בך! "אמרתי לך!!!! ")
לצערם של כל בני הפורום?!../images/Emo12.gif אווווור?! אתה רוצה לגלות לנו משהו?! (אבילוס את רואה?! אז כן כל הפורום מאוהב בך! "אמרתי לך!!!! ")