יוסי בנאי

איזיקו

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

היה אדם מוכשר מאוד, בעל קול נפלא. חבל.

הלך לעולמו, אבל נשאר בעולמנו ../images/Emo20.gif

האיש שנתן לנו גרסאות נפלאות לשאנסונים צרפתיים, מערכונים מבריקים שכתב ל"גשש החיוור", קריינות מרגשת לסדרה "עמוד האש" ואת ... יובל בנאי.

טופז2

New member
../images/Emo16.gif

ענק תרבות בקנה מידה שאין דומה לו יהי זכרו ברוך

../images/Emo16.gif תגובה מספר 354

חייבת להודות שאני מעולם לא התעניינתי בו במיוחד. אבל בדיוק הייתה אתמול תוכנית ברדיו על ברסאנס ומוסטאקי,וחשבתי עליו...

עצוב באמת.

אהבתי את קולו, את צורת הגשתו, את החום שהקרין, את הישראליות שלו. היה לי עצוב באמת כששמעתי.

בשורה עצובה../images/Emo16.gif

איש גדול, יוצר רב פעלים בעל קול מיוחד במינו - בשירה ובקריינות ואיש עם נשמה מיוחדת (לא הכרתי אותו אישית, אבל אפשר היה לחוש בזה) אחד האנשים שמייצגים בעיני את התרבות הישראלית בצידה הטוב יהי זכרו ברוך

Sea Urchin

New member
../images/Emo16.gif אני זוכר אותו כקריין דגול

של מספר תקליטי ילדים, זמר וכותב מערכונים מהשורה הראשונה.

אטיוד5

Active member
בכיתה יא ...

הלכה כל הכיתה לראות את ההצגה "הרעב והצמא" של יונסקו בתאטרון ברחוב בלפור בת"א, אאל"ט, באיזה אולם מול אוהל שם. יוסי בנאי היה השחקן הראשי. הוא היה אנרגטי כדרכו, הרעים בקולו, והיה יותר יוסי בנאי מאשר הדמות אותה גילם. לפי החשבון שלי הוא היה אז בן 34, מה שלא מנע מכל הנערות לרוץ אחרי ההצגה אל מאחורי הקלעים לעשות את קטע הסגידה של בנות עשרה. אני זוכר שלא ממש הבנתי מדוע החתיכות האלו שלא נתנו לאף אחד בכיתה להתקרב אליהן נמסו פתאום. נו, טוב, יש לי באגים. ליוסי היו הרבה פחות באגים, אין מה לדבר.
[שכפול הודעה מ 953]

lion 7

New member
../images/Emo16.gif

משתתף בצערכם לאבידה זו, אחת מסמליה של התרבות היפה משנות השבעים והשמונים,שהפכה כנראה לנוסטלגיה , תמיד ענין אותי מי מאחורי המערכונים שכתב של הגשש ואחר, ליוסי בנאי תמיד תזכר לנו, כאחד מהמעריצים שלך..... יהיה זכרו ברוך...

אלי ו.

New member
כולנו גדלנו על היצירה שלו ../images/Emo16.gif

על השירים שכתב ושר, הגשש ועוד. יהי זכרו ברוך.

שרוֹן

New member
אוי נורא

רק עכשיו ראיתי ולא האמנתי כשראיתי שזה מה שכתוב: יוסי בנאי. עם נר ליד. זה חונק בגרון. אבא שלי מאוד אהב אותו, ואחריו כולנו. היו בבית הרבה ציטוטים והיינו קצת מעריצים שלו בעצם (למרות שלפני שאטיוד כתב לא ידעתי שהיו לו גרופיז אמיתיות). הוא אחד השווים האחרונים שהיו. אולי עכשיו הוא עם אבא, עושה שולחן עם הקדושים על איזו עננה קטנה

מוגג

New member
לא זוכרת את המערכון עם רבקה

מיכאלי? "הלו? זה יוסי בנאי? חחחח"

שרוֹן

New member
השיחה עם אלוהים שמזמן אותו לבוא?

בעצם, לא זכור לי שזה היה עם רבקה מיכאלי.

למעלה