יוסי בכינור

שישה אני עושה

חמישה היה אתמול ארבעה זה שלשום שלושה מצב רגיל שני פעמים חולה 1 Cלוהיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Cגלית

New member
שבעההההההההה פלסטנאים

מאמי יא מאמי תפתחי את הרגלים מייד אשוב.

gidionline80

New member
קונדום

אדוםםםם קונדום לבן קונדום גדול קונדום קטן אני יובל המבו לבל כל היום אני עושה כואב, דוקא בכוונה בכלל את החולצה אני גוזר במספריים ומסובב לה את היד כששואלים אותי כמה זה שתים ועוד שתים אז אני צובט בשד אני בחורף מלפף בקיץ קצת שורף רוכב לי על הגל החיים הם קרנבל מטבוחה-הפוכה מנורה-סטירה תפוח אדמה-סגריה בפיטמה פלפל-סקלפל

Cגלית

New member
גדוללללללללללללללללללללללללל

לי כל קין נותן מזכרת מין הסשן הקודם מין השלבקת החוגרת ושיער ערוות המגמר.

gidionline80

New member
:))))))))))

עורי עור -ספאנק עורי עור-ספאנק שניים פיסטינג עם צינור גדול פתחו לה תסתימה וגם גמרו בקול גדול פרת משה רבנו חשבה שזה טיפשי השוט כואב ולא צריך באופן ממשי לכן היא מתחננת וזה ככ יפה פשוט לקרא לה בואי והיא תעשה קפה עכשו היא מתמסרת היטב לכל אחד פשוט לקרא לה בואי והיא תעשה ביד והיא תעשה ביד הולה

Cגלית

New member
ספנק ספנק ספנק

עולה האבר מעשרת הדומים מין בבוקר מין בערב,כאן דוחפים וגם צולבים. נחדיר דילדו נחדיר סטרפאון ונספור את הגמירה, כי בדרך כלל שיפחונת ממושמעת מלידה.

לולה 123

New member
להיפך

יפה לך החירפון רק חבל שאני רחוקה כרגע ולא נהנית ממנו קרוב-צמוד . מדמיינת את עצמי שם קרוב בזמן שאתה שר "עורי עורי ספאנק " מלווה את עצמך בתיפופי דארבוקה אנושיים... אוף , מה עשית לי כאן ? מי יכול לעבוד עכשיו ... ?

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

גידי אתה מתרחק ממך נעלם בשמופ אל תהיי חצוף היא לא יכולה לראותותך.

Cגלית

New member
לפין שלי 3 תקיעות

רד אלינו ויברטרון קח אותנו למעון נתרומם על ראש פינים ונגמור בלי כינים.

../images/Emo12.gif

היי הטריפ היי הטריפ איזה אקסטה מסביב יאללה שלמה בוא קדימה תן אחורה תן ימינה כל החבר'ה מסטולים מאיפה הבאתי את השיר המדהים אחאח הטריפ אח הטריפ..... לה לה לה לה

Cגלית

New member
פין פין לו עם חוד ארוך

לא ידע כיצד לדפוק. רק אתמול עשה סתימה אצל השורש של השכנה פין פין פין פין לאאאא
מפ'יק מפ'יקקקקקקקקקק

למעלה