יוסי אלפנט

exit_from_here

New member
יוסי אלפנט

קצת ידע בסיסי: יוסי אלפנט היה מטובי הרוקרים של ארץ הקודש וניגן יחד עם אהוד בנאי (ב"פליטים") וברי סחרוף והיה בלהקה רטורית,אלפנט נפטר אחרי הופעה לפני כמה שנים. ומה הקשר לנטאשה?אלפנט פעל והפיק המון את החברים של נטאשה בהרבה מדרכה ודיי כיוון אותה. אני קניתי היום את אוספ אלפנט-דיסק מעולה.

exit_from_here

New member
עוד קצת ידע

יוסי אלפנט חי בין השנים 1979-1991, בשנת 82 ייסד את להקה רטורית ביחד עם עופר הררי ב83 הוציאה להקה רטורית מיני אלבום ב84 מוציא אלפנט דיסק עם ארבעה שירים ביחד עם מוסא נחמיאס מלהקה רטורית. ב86 משתתף אלפנט באופרת הסבון מאמי ביחד עם ברי סחרוף,אהוד בנאי,מזי כהן ועוד. 87 כאחד מ"הפליטים" מקליט יחד עם אהוד בנאי את "אהוד בנאי והפליטים". ב88 מתאחדים להקה רטורית להופעה ויוצא להם דיסק הופעה. 89 הקמת למה פיל 90 מפיק את "שינויים בהרגלי הצריחה" של החברים של נטאשה . כותב לגידי גוב את "ענן מאושר" כותב ומבצע את המוזיקה להצגה "סיפורים אורבניים" בפסטיבל עכו. ב91 מופיע עם להקת ה"אחים המכוערים". ב6.9.1991 מופיע אלפנט יחד עם ה"אחים המכוערים" במועדון הלוגוס בתל אביב,לאחר ההופעה נתקף אלפנט בליבו והולך לנגן עם ג´ימי הנדריקס וג´ון לנון...

ונראה לי שחושב לציין

למי שלא יודע: השיר המדהים "כמה יוסי" (מדהים אפילו יותר בגרסה של ברי+ארקדי+אהוד) נכתב עליו....

אוי זה רע..

"הולך לנגן עם ג'ימי הנדריקס וג'ון לנון.." רע אבל מצחיק

N a V e

New member
אממ אני מתפלא עליכם

גם השיר "לא שבר,משבר" נכתב עליו.

למעלה