יוסי אזולאי

יוסי אזולאי

זמר ברמה אחת יותר מעל כל הזמרים כאן בארץ לפחות לדעתי אני בטוחה שיש שיסכימו איתי אומנם קצת התאכזבתי מהיחס הטיפה מזלזל שקיבלתי ממנו אבל האומנות זה מה שחשוב ופשוט יש לו את זה אגב אני טלי אני חדשה כאן נעים מאוד.... אולי יש כאן מישהו שיסביר למה יוסי מתיחס רק למבוגרים יותר ושם קצוץ על הנוער?? בכל אופן אני תמיד אעריץ אותו על כשרונותיו הרבים השיר שהכי ריגש אותי זה אהבה בת 20 פשוט העוצמה הקולית שלו מתבטאת שם נורא זה מה שעושה את השיר חזק הוא יכול להגיע לרמות עצומות בקול שלו .... ודבר אחרון אני נורא אוהבת כאן את הפורום הזה אומנם לא כתבתי פה אבל אני תמיד מסתכלת ורואים שהמעריצים של יוסי על רמה פותחים דיונים על באמת מה שחשוב וזה יפהה תודה לכם תמשיכו כך

sarit lang

New member
ברוכה הבאה מותק ../images/Emo24.gif

ונראה לי שאת טועה לגבי היחס של יוסי.....הוא מתיחס ממש יפה למעריצים שלו ולא קשור לגיל בכלל... לפי דעתי יוסי מתייחס לפורום שלו יותר מכל מה שזמר סלב אחר מתייחס ואני הסתוובתי בפורומים אז אני יודעת..וכל פעם שיש לו הזדמנות הוא מודה לפורום... אולי תכנסי לכל ההודעות שהוא כתב פה בפורום ותתעדכני לגביי היחס שלו...כי בנתיים עד לא מעודכנת בכלל!!!!

orianush

New member
ברוכה הבאה

ואני לא מסכימה איתך בקשר למה שאמרת על היחס של יוסי.. אני חושבת שאת צריכה קצת יותר להכיר אותו.. הוא בכלל לא "שם קצוץ על הנוער" ממש ההפך.. תהני פה

כנסי שניה

אני לא יודע מה היה שם בדיוק, אמנם הייתי שם (באירוע) כפי שציינת קודם, וממה שראיתי,זה את היחס החם שיוסי מקבל ונותן בחזרה מהרוקדים. כל מי שדיבר עם יוסי קיבל תשומת לב,(והיו הרבה). אני אהיה אובייקטיבי, ואומר למרות שאני חבר וקרוב אליו, מהיכרות אישית שהוא אחד האמנים שהכי אוהבים אנשים באשר הם ומעריצים, בכל גיל ותמיד תמיד אוהב להחזיר אהבה ולהתייחס עם חיוך לכולם. מה שכן,לא ציינת מה בדיוק גרם לך לתחושה של "זלזול וחוסר יחס", אין לי ספק שזה משהו שפירשת לא נכון, או שקרה במקרה ולא במודע. יותר מזה, הפורום הזה רובו מעריצים של יוסי בגילאי תיכון-חטיבת ביניים, ואת מוזמנת לשאול אותם, ולראות כמה הם מתים עליו ומציינים בכל פעם את היחס הנדיר וחסר המניירות. אני מצטער, אבל הפעם הייתי חייב להגיב ולכתוב את כל זה, כי מדובר דווקא באמן שמתייחס הכי יפה קודם כבנדאם, אח"כ כאומן לכולם!!! פשוט ככה...

../images/Emo45.gif אריאל כ"כ צודק...

קודם כל ברוכה הבאה... את מוזמנת להישאר ולהתעדכן פה...
דבר שני.. לא כדאי לשפוט אנשים סתם ככה... <עצה כללית..
> סתם חבל שתתאכזבי... ועוד מיוסי? הבן אדם האחרון שאפשר להתאכזב ממנו... אני לא חושבת שיש הרבה אומנים שמתייחסים כ"כ יפה כמו שיוסי... ולכל הגילאים.. לא משנה אם זה נוער או השכבה היותר בוגרת...

כוכבה 27

New member
אוריאן ואריאל כ"כ צודקים!../images/Emo45.gif

אני לא מסכימה איתך בקשר למה שאמרת,על היחס של יוסי,כניראה שלא הכרת אותו,ואין אומנים שמתייחסים כ"כ יפה למעריצים כמו יוסי!

ליבית1

New member
תשמעי, אני חייבת להצטרף פה לחבר'ה

ולהגיד לך שאת הכי טועה בעולם לגבי יוסי, האיש הוא כולו נשמה אחת גדולה וטהורה, ואין מצב שהוא לא מתייחס למישהו שניגש אליו, אני בעצמי ראיתי אותו כמה פעמים (בסטייג') כשניגשים אליו אנשים ולמרות שהוא שם כאדם פרטי ולא כסלב, והוא בזמן פנוי שלו ולא בהופעה או משהו, ותמיד הוא יהיה אדיב וחייכן ומקסים, תמיד הוא יצטלם גם אם, תסלחי לי, לא בדיוק בראש שלו באותו רגע, יוסי הוא אחד האמנים שאני חושבת שם מעל הכול את הקהל שלו, וטוב שכך, כי אם אמן מצליח להבין שקהל יכול לבנות אותו אבל יכול גם להרוס, אז הקהל מקבל יחס הולם. יוסי הוא פשוט איש טוב, ואני חושבת שאת לגמרי טועה. תאמיני לי. ודרך אגב, יוסי, תודה תודה על המילים החמות והברכות, אתה נשמה ענקית ואני אוהבת אותך....

9B9

New member
צודקים בהחלט

קודם כל ברוכה הבאה דבר שני באמת מכל מה ששמעתי וקראתי והיחס שהוא נותן כאן בפורום זה באמת מעבר לכל הציפיות.

ניר86

New member
אין קשר למציאות !!!!!!!!!!!!!

ואוו כמה שטויות אפשר להגיד ... זה הדבר הכי לא נכון שאפשר להגיד על יוסי ! ליוסי אין מנירות של כוכב על הסטייל מאיה בוסקילה שמה זין על המעריצים שלה ... על היחס של יוסי למעריצים שלו אין ויכוח יחס מדהים ומוערר כבוד כל סלבריטאים למינהם יכולים לקבל שיעור מיוסי על יחס למעריצים ..יוסי קודם כל מתיחס אליך כבן אדם וזה מה שעושה אותו כל כך גדול ועוד לא דיברנו על היכולות שלו בתור זמר שפה בכלל אין לי ספק שהוא הכי טוב ! ועוד היחס הכל כך חם והכל כך אוהב ודואג לנו מגיעה לו את כל ההערצה שבעולם ואני מוריד בפניו את הכובע על ההתיחסות בן אדם מדהים !!!! אז כנראה שאת לא מכירה אותו אבל זה הדבר הכי לא נכון להגיד על יוסי !

לכולם כאן

תקשיבו הוא היה סבבה אבל הרגשתי אכזבה לא שהוא עשה משהו לא במקום הוא באמת התיחס שם לכולם בחמימות אני מעריצה שלו הרבה חלמתי רק על הרגע לפגוש אותו ולהגיד לו את כל מה שאני חושבת עליו עצם העובדה שלא הייתה לי אפשרות איכזבה אותי זאת האמת כל כך הרבה דברים רציתי לומר לו בתור זמרת פשוט ציפיתי ליותר אז התאכזבתי בהתאם אתם צודקים אולי לא הכרתי אותו מספיק מי אני שישפוט אותו היתה לי מין הרגשה כזאת שלא סופקתי מספיק כי רציתי לומר לו מליון ואחד דברים ואני חושבת עשיתי טעות שלא כתבתי לו איזה שהוא פתק וזה שאמרתי על היחס המזלזל התכוונתי שהוא ראה בי כילדה שמתלהבת ממפורסם או משהו ושלא מעריצה אותו בשל האומנות שלו תאמינו לי נורא קשה לי כל זה אני רוצה לומר לו מלא דברים חבר'ה זה תחושת בטן כזאת שמרגישים אל תשפטו אותי אולי טעיתי אבל בעיקר לא סופקתי ובכן בגלל שהוא בנאדם מקסים ושהתייחס לכל העולם רק בגלל זה לא היה לי זמן לדבר איתו אני מקווה שתיהיה לי את ההזדמנות הנפלאה הזאת לחזור ולהיפגש איתו שוב והפעם לנצל את המפגש אני לא סתם ילדה מפונקת שמעריצה "סלב" נוסף לרשימה שלה אני באמת מאוד מעריכה אותו בגלל האומנות שלו ולא בגלל שום דבר אחר אני מקווה שתבינו אותי ולא ישר תגידו את טועה אריאל כנס אליי לאיסי 298114974 וכל מי שרוצה מוזמן בכיף אני ישמח לדבר על יוסי

למעלה