יוסטון רוקטס

somone14111

New member
יוסטון רוקטס

ניצחו הלילה גם בפורטלנד בדרך ל-W תשיעי רצוף.
מאז שCP חזר הם רק מנצחים ובצורה דומיננטית במיוחד.

האם יש להם את זה העונה? יכולים להעיף את גולדן ב-7 משחקים?
לטעמי הם יותר טובים מהספרס, והם כנראה יהיו בגמר המערב. השאלה כמובן מה הם שווים מול הווריורס. דבר אחד מעודד מאוד לאחרונה - יוסטון קבוצת הגנה הרבה יותר טובה ממה שאנשים חושבים. וזה רק יילך וישתפרר.

כמובן שהארדן MVP עד כה בלי תחרות.

fatnoam

Active member
אני חושב שהנוכחות של פול פוגעת בקייס של הארדן ל-MVP

פול הרבה יותר דומיננטי מקווין לאב לדוגמא.
&nbsp
ושניהם יותר דומיננטים ממה שיש ליאניס בסגל. העובדה שמידלטון נטול סטאר קוואליטי משרתת טוב את הקייס ל-MVP של יאניס.

עם כל הכבוד ליאניס

כשהוא מקום 4 במזרח, והארדן כנראה יסיים 1-2 במערב, עם 10 נצחונות יותר ממילווקי (בקצב הנוכחי), ליאניס אין קייס. נכון לעכשיו ללברון יש קייס רציני, אבל לדעתי הסיכוי שלו פחות משל הארדן.

fatnoam

Active member
נהיה יותר חכמים לקראת סוף העונה

בינתיים מילווקי מאכזבת ויאניס לא נותן עונת ווסטברוק אז יש משהו בדבריך.
&nbsp
אני חושב שיוסטון מנצחת יותר מהשווי שלה כרגע, וכשג׳בארי יחזור מילווקי יפסיקו לאכזב - כך שהפער הזה צפוי להצטמק בעיניי.
&nbsp
ללברון יש קייס חלש כי הוא לברון, והפסיקו לחלק לו MVPs לפני כמה שנים ולא סביר שיתנו לו שוב. מצד שני הבנאדם נותן את אחת העונות הכי טובות שלו השנה, הוא כבר 4 שנים לדעתי לא שיחק כדורסל כל כך טוב בעונה הרגילה, אז לך תדע מה יהיה. כולם יודעים שהוא השחקן הטוב בעולם, לאב הפך לרול פלייר ותומאס שבא במקום קיירי פצוע. שאר השחקנים עם סטאר קוואליטי - רוז נפצע ולך תדע אם יחזור בכלל, ווייד קולע 11.5 נקודות למשחק. בוא נגיד שללברון כרגע אין כריס פול אמיתי, ואם בסוף העונה יהיה לקאבס מאזן דומה ליוסטון, אז זה מאוד מחזק את הקייס שלו מול הארדן.
&nbsp
וכמו כן יש גם את קיירי, שסיכוי טוב שהוא ייקח אם בוסטון לוקחים את המאזן הטוב בליגה.

זה יהיה הארדן מול לברון

והארדן ינצח בגלל שהוא היה כל כך טוב גם עונה שעברה ולמען האמת היה צריך לזכות שנה שעברה. מה לעשות שהאמריקאים מתים על טריפל דאבלים וכל מיני חרטא

fatnoam

Active member
הארדן הסגן כבר שנתיים רצוף

אם ייתן עוד עונה כזו, האמריקאים בהחלט יכולים ״להתחשב״ בזה.
&nbsp

somone14111

New member
להפך

עם פול הם טובים יותר וינצחו יותר - מה שיגדיל את הסיכוי של הארדן לזכות ב-MVP. את שלו הבירד ייתן בכל מקרה, היום 48 נק' בשיתוף פעולה אדיר עם פול.
&nbsp
אני חושב שמצאתי שחקן להתחבר אליו אחרי קובי.. ממש לא אוהב באותה המידה אבל החיבה קיימת, כמו שלא כלפי אף שחקן אחר.

billc

New member
זמן מחלים הכל

או זקן

צריך לקחת עוד שחקן בחשבון למרוץ הMVPההוא שאתה שונא

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך שהפער בין פול להארדן קטן יותר מהפער

בין לברון ללאב (זה גם ישתנה קצת כשאייזיאה יחזור).
בכל מקרה אם יש קבוצות של co-stars, למשל גולדן של קרי ודוראנט, אני חושב שזה לא המצב ביוסטון. הארדן הוא הכוכב הגדול ואי אפשר להשוות את התרומה שלו לזו של כריס פול.

billc

New member
דרך אגב גם ההגעה של בלאדסו נראה שעתה טוב למילווקי

בקשר לספרס אני לא עוקב אחריהם אבל הם מנצחים יחסית הרבה
בלי קוואי, אז איתו יעלו עוד שתי דרגות קדימה עם התוספת של גיי
אולדריג׳ נראה יותר טוב, גאסול גם קצת

בקיצר לא הייתי רץ ומספר לכולם שהם לא במרוץ

FrecCo

Active member
אתה לא יכול לדעת אם הם יותר טובים מהספרס

כי עוד אין שום דרך לדעת כמה הספרס טובים העונה.
אבל נראה לי שכולם מחכים למפגש הבא בין יוסטון לווריורס. עד היום יוסטון לא הגיעה עד הסוף בגלל הגנה בעייתית ובגלל משהו שאני לא יכול להגדיר אחרת מ״חוסר אופי״ (ע״ע הארדן במשחק 6 מול הספרס עם הגב לקיר)
העונה הקבוצה נראית יותר נחושה, וכריס פול הוא co-leader מעולה ככל שאנחנו יודעים. אני חושב שהם יותר טובים מהווריורס של לפני KD- יותר כוח אש ומצ׳אפים טובים בכל העמדות. אבל מאחר והווריורס הנוכחיים עם KD פירקו את קליבלנד שהייתה קבוצת שלשות מטורפת בעצמה שנה שעברה והיו לה שחקן או שניים לא פחות טובים מהארדן+פול, כל הימור נגד הווריורס הוא בגדר משאלת לב בלבד.

rapgamer4ever

New member
יוסטון מצוינת. הם סוגרים משחקים בהרכב מפחיד

של פול-הארדן-גורדון-אריזה-טאקר.
הם עושים בקלות חילופים בהגנה כי הגארדים שלהם חזקים פיזית ויכולים להתמודד בפוסט ובריבאונד מול שחקנים גדולים. למרות שמול פורטלנד הם יכלו להרשות לעצמם להשאיר את אריזה על לילארד ללא חילוף משום שוונלה וטרנר לא מאיימים מספיק בחסימות שלהם.
&nbsp
כשהמגרש של יוסטון מרווח לגמרי והארדן משחק אחד על אחד יוסטון נראית מפחיד. הוא עשה צחוק מכמה שומרים של פורטלנד ואני לא חושב שלקרי למשל יש איזשהו סיכוי להכיל אותו ב-ISO.
יוסטון עדיין אנדרדוג מול גולדן אבל היא ללא ספק יותר טובה מהגרסה שראינו בשנים קודמות. לדעתי הרוקטס הקבוצה היחידה בליגה שנראית מאיימת על הווריורס. השאלה היא כבר לא "לכמה משחקים יוסטון תוכל לגרור אותם", אלא "מה הסיכוי שיוסטון מנצחת בסדרה". כי אני לא חושב שזה סיכוי זניח, במיוחד אם הווריורס יתקלו בכמה מכשולים כמו שקורה לפעמים בסדרות פלייאוף- כשירות חלקית, הרחקות וכו'.

למעלה