יוסטון לאן?

billc

New member
יוסטון לאן?

שחקנים שנגמר להם החוזה וחופשיים לגמרי: קורי ברואר, ג'וש סמית' וג'יסון טרי

שחקנים שהם רסטריקטד פרי איג'נטס : פטריק בברלי ומקדניאלס

בחירות דראפט
18 ( מהפליקנס)
32 (מהניקס)
קאפ ספייס, בערך 10 מיליון

הבחירות הדרפאט שלהם הם העבירו בטריידים

somone1411

New member
קבוצה נהדרת

אני הייתי מחליף מאמן, כמו במקרה של דאלאס המאמן שם לא מספיק טוב. מנסה לדוג מישהו בכיר.
חוץ מזה קאדר נהדר, עם פה ושם תוספות וכמובן השארת ג'וש סמית' הקבוצה הזו תתבגר ותתלכד עוד יותר בשנה הבאה ותחזור טובה ומנוסה יותר.
&nbsp
מעניין אגב אם הווארד ישלים את החוזה הענק שם עם טבעת בסוף, שזה מה שהוא הצהיר שיוסטון תשיג במהלך כהונתו בקבוצה. בינתיים שנתיים מאכזבות, ראשונה עף סיבוב ראשון, שניה בגמר המערב שזה שיפור משמעותי אבל עדיין מאכזב בעונה בה ספרס לא בסביבה.

billc

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר, היה להם הרבה פציעות, אי אפשר להאשים

את מקהיל, אני גם הגעתי בצורה מחשבתית מסויימת לפני הפלייאוף על מקהיל, שיניתי אותה לאחריה
אמרתי כמה פעמים יחסית הוא מאמן צעיר בניסיון, ורואים שהוא משתפר כל הזמן, אני מאמין שעם בברלי ואחרים שלא שיחקו , הם היו עושים יותר בעיות לגולדן,
צריך לזכור שבשני המשחקים הראשונים בגולדן הם היו קרובים לנצח

somone1411

New member
חסר להם את הגרוש ללירה

עם כל הכבוד לגולדן שהיא קבוצה טובה, זו קבוצה עם אפס ניסיון במעמד כה גבוה, מאמן טוב יותר היה יודע לנצל את זה לדעתי. אם זה במיסמצ'ים אחרים, הגנה אחרת, בטח על סטף שחגג כאוות נפשו. יוסטון הציגה הגנה די גרועה בכל הפיליאוף הזה. למרות שיש לה כמה משחקני ההגנה הטובים בליגה. אפילו את הארדן אפשר היה להכריח לתת יותר בהגנה.
&nbsp
פציעות יש לכל קבוצה, גם לגולדן יש והיו. זה סתם תירוץ.

billc

New member
אני חושב שחסר להם 70 אגורות,

בעונה הבאה הרבה קבוצות במערב יהיו יותר בריאות ויותר טובות ממה שהיו העונה

NETANELD

New member
לקו העונשין

שהווארד יתחיל ללמוד לקלו עונשין וכנ"ל סמית.
שהארדן ילמד איך לשלוט על עצמו ועל הכדור ושיוסטון יגייסו קלע שלשות רציני אחד או שניים כי ברואר +סמית+טרי זה ממש כלום.
וגם אז אחרי כל זה לא רואה אותם מתחרים על הטבעת במתכונת הזו.

mrpink3

New member
כן שנייה

רק עוד 10 זריקות אימון והאוורד וסמית יהפכו ל80% מהקו
תאמינו לי, אנשים פה לפעמים..

NETANELD

New member
מי דיבר על 80% ועל 10 זריקות?

או שאתה בכוונה אוהב להגזים כדי שתוכל להגיד "אנשים פה לפעמים.."
שיתאמנו מספיק כדי לקלוע אפילו באיזור ה 60% וזה כבר ימנע מקבוצות לעשות עליהם עבירות מכוונת.

rapgamer4ever

New member
הם צריכים לשמוח מההישג שלהם השנה

יש רשימה די ארוכה של קבוצות מערביות ששאפו להגיע לגמר האיזורי, יוסטון הצליחו לנצל את ההעדרות של אוקלהומה וההפסד של הספארס.
בוורלי הורגש בחסרונו, אני חושב שהרוקטס ירצו להחתים אותו מחדש. כמעט לכל הקבוצות בליגה כבר יש רכז פותח כך שהמחיר אמור להיות סביר.
יוסטון ינסו להחתים כוכב שלישי בקיץ 2016 כי הקבוצה הנוכחית לא מספיק טובה בכדי להתקרב באמת לאליפות. זה לדעתי הכי רחוק שהם יכולים להגיע עם הסגל הנוכחי.
&nbsp
מגיע קרדיט לדריל מורי על ההחתמות הקטנות שביצע העונה- טרי, ברואר וג'וש סמית'. כולם תרמו מאוד לעונה של יוסטון.

myway23

Active member
אולי רונדו יצטרף לחברים שלו?

ג'וש סמית' חבר קרוב, נראה לי שגם דוויט ...
הרכב של רונדו-הארדן-אריזה-סמית'-הווארד זה הרכב מפחיד, השאלה איך יהיה השילוב בין רונדו להארדן כי שניהם אוהבים להחזיק הרבה בכדור.
בכל אופן, יוסטון בנויים טוב והם יהיו בפסגה בשנים הקרובות. אל תשכחו שגם מוטיונס היה פצוע, לא רק בוורלי.

רונדו, הווארד וסמית' באותה חמישייה? נשמע כמו אסון

מי אמור לרווח שם את המשחק? שלשות? עונשין? אה, שוב רק הארדן? לא נראלי שזה יילך.

billc

New member
לא בטוח שג'וש סמית יחתום עונה נוספת ביוסטון

הוא הסכים להרוויח פחות ממיליון מהם, כי זה היה באמצע העונה והיה לו שם רע
הוא קצת תיקן את השם שלו, ויש קבוצות שיהיו מוכנות להסתכן עליו, כמו הקליפרס אולי הלייקרס אול הניקס ואחרים, יש ליוסטון מגבלה כספית

מור תור

New member

עוד קלע עונשין גרוע שיגיע ליוסטון? עדיף שלא אחרת סוגרים ת'בסטה

rapgamer4ever

New member
אני חושב שחסרונו פחות הורגש

ג'וש סמית' היה טוב בפלייאוף. הוא אמנם לא מסוגל למלא בדיוק את המשבצת של דימו אבל זה נכון גם לכיוון השני.

BeniTaz

New member
הצלחה ענקית של יוסטון

גם בעונה הסדירה וגם בפליאוף עם ההדחה של הקליפרס.
&nbsp
יש לי תחושה שגולדן סטייט מתחילה שושלת, אבל גם תחושה שאם תהיה קבוצה שתצליח להציק לה בשנים הקרובות זו תהיה יוסטון.
בלי שני שחקני חמישיה הצליחה לעשות את המקסימום שלה. אני חושב שבברלי ומוטיונאס היה משנים לגמרי את השיטה והופכים אותה לקבוצה קצת יותר חכמה התקפית (מוטיונאס) ועלוקה הגנתית (בברלי). יש מה לצפות מיוסטון בשנים הבאות.

אין ספק שהם היו עוזרים, אבל איתם היית מהמר נגד גולדן בסדרה?

יוסטון צריכים משהו מעבר לבברלי ומונטיונאס כדי לנצח את הווריורס. עוד איזה יוצר בעמדות 1-3 יהיה מעולה.

billc

New member
השאלה האם הם יכולים לשמר את השחקנים

גרין הרי מסיים חוזה, והוא שווה סכום גדול על מה שהוא מביא לשולחן (עלותו העונה 900 אלף דולר) בלעדיו תקציב הקבוצה בעונה הבאה 78 מיל
אם הם יכולים לעשות טרייד על דיוויד לי לקבוצה שהרבה מתחת לתקרה אז יש סיכוי

BeniTaz

New member
דייויד לי עולה להם ביוקר

הם חייבים למצוא דרך להיפטר ממנו. השחקן הבא שלצערם הם צריכים להיפרד במידה ועדיין יהיו בעיות זה איגודאלה. הוא חשוב והוא נפלא בפליאוף אבל הוא עולה להם 12 מליון בערך לשנה והוא חתום לעוד שנתיים וזה יותר מידי. האריסון בארנס מרוויח בסביבות ה-3 וחצי מליון. ממש מצחיק.. והשכר של קארי כבר הוזכר מתישהו. בכל מקרה גרין יישאר.

למעלה