יוסטון לאן?

bertie

New member
יוסטון לאן?

מה דעתכם על שנה הבאה אצל הטילים? האם להעביר את טרייסי? או אולי את מינג? אני חושב שכן, כי שניהם מיועדים לפציעות.. מה עם ארטסט? לפי דעתי חובה להשאיר אותו עם באטטיה הוא שילוב מצוין לפי דעתי אם טרייסי נשאר, הוא צריך לעלות מהספסל.. ולא לשכוח שחייבים סנטר מחליף ועוד פאואר פוורד לספסל... חייבים להמשיך בכייוון מעלה ושנה הבאה מינימום גמא מערב נקווה לטוב...

כמה שנאי אוהב את טרייסי הוא לא מה שהם צריכים

לטרייסי יש חוזה נגמר עצום ואם יוכלו להעביר אותו תמורת חוזה ארוך ו"רע" הם מסוגלים להיות קונטנדרם שנה הבאה בתנאי שיאו מינג ייתן עונה חסרת פציעות וארטסט יחתום מחדש. עם ברוקס ארטסט באטייה סקולה ויאו יש להם חמישייה טבוה מאוד אבל אני לא יכול שלא לחשוב שעם PF יותר טוב אולי כמו אלטון בראנד (למרות ששחקן פצוע זה הדבר האחרון שהם צריכים) או רשארד לואיס וסקולה מהספסל הם פשוט יהיו ברמה של קונטנדרית...

Or Amit

New member
הם נמצאים בנקודה טובה עבורם

קודם כל ארטסט מסיים חוזה, אני מאמין ומקווה שהוא יישאר. סביר להניח שבערך באותם המספרים (7.5-8 מיליון דולר). מבחינת מקגריידי - אני כבר אמרתי שלדעתי טרייד שיעביר את טי-מאק עבור ריפ ועוד משהו (נניח קוואמה ואמיר ג'ונסון) מבחינת הסגל - צריך לעבות את הפרונט-קורט. לאנדרי הוא אחלה מחליף, אבל הייז ודורסי שחקנים מוגבלים. כל עוד ליוסטון אין מחליף אמיתי ליאו- הם בבעיה רצינית. מבחינת הבק-קורט העניינים נראים יותר טוב. ברוקס-וופר-לאורי הם שלישיה מעולה שחסרה גו-טו גאי אמיתי. ברוקס אולי עוד יהיה כזה, אבל בינתיים הוא לא שם. אם יש להם אפשרות לקפוץ על ג'מאל קרופורד במקום ריפ - מעולה. טרייד של טי-מאק+מישהו (נניח הייז) על מאגטי+קרופורד יכול לעבוד טוב (בהנחה שאדלמן יצליח לחנך גם את מאגטי) למעט ההזזה של טי-מאק שלא מתאים ליוסטון ויוסטון לא מתאימה לו והבאה של ביג מן כגיבוי ליאו, אני לא חושב שהם צריכים לעשות שינויים מרחיקי לכת. עוד שנה של צבירת ניסיון וקילומטראז' עבור ברוקס, לאורי ו-וופר (גם חוזה נגמר) ויוסטון יכולים להיות כוח רציני בליגה גם שנה הבאה.

Oxycodone

New member
ממ

הם צריכים פשוט להחתים את ארטסט , להביא מחליף ראוי ליאו מינג וגם לסקולה ואולי לתת לטרייסי לעלו מהספסל רק ולשמור עליו בריא שיחתימו את ראשיד וואלס אולי

rapgamer4ever

New member
חסר להם בעיקר שחקן יוצר

אין להם שחקן שיכול לקחת כדור ולייצר מצבי קליעה טובים לו ולאחרים. מה שיפה ביוסטון הוא שזו קבוצה טובה אבל בלי אגו כל ששחקן כזה יוכל למצוא טוב את המקום שלו. הדבר הראשון שיוסטון צריכה לעשות הוא לפטר את הצוות הרפואי. ברצינות, כל מה שהם עושים נדפק שנה אחר שנה בגלל פציעות. בהמשך- לחדש את החוזה של ארטסט (8 ספרות נמוך) ושל וייפר. יתנקה להם משחקנים לא רלבנטיים 6-7 מליון שאמורים להספיק לסגור את הפער של ארטסט מהחוזה הישן ולכסות על רוב החוזה של וייפר. ועכשיו- להתחזקות. טימאק יחזיק בחוזה הכי יקר בליגה שנה הבאה וניחשתם נכון- מדובר בחוזה נגמר. ולא סתם חוזה נגמר, כזה שנגמר עם צמד מילות הקסם קיץ 2010. האופציות מגוונות- או להעביר אותו לקבוצה שתוכל להמר על חיזוק מיידי (דאלאס? פיניקס?) או לכזאת שתשמח להקלה במשכורות (חצי ליגה). אופציות אפשריות בסקירה זריזה: - סטיבן ג'קסון+פויל (חוזה נגמר) - באטלר+איתן תומאס - מייקל רד (אם בא למילווקי להצטרף למירוץ 2010) - ג'וש הווארד+מאט קרול - לא יודע אם ניו ג'רזי תרצה, אבל הבן דוד וינס אני מודע היטב לכך שלא מדובר פה בחבורה של סקוררים עילאיים, אבל סה"כ מדובר בשחקני התקפה טובים ו(רובם)שחקני הגנה טובים. כל אחד מהם יוסיף הרבה להתקפה של יוסטון לטעמי. כרגע אין להם מספיק שיכולים לעשות נקודות. עם תוספות מפה הם קונטנדרים לכל דבר. את המיד לבל הם צריכים לנצל כדי להביא סנטר מחליף ראוי.

Orenseg

New member
אבל טימאק לא חיזוק ולא מיידי. יותר טוב לרוקטס

הוא לא צפוי לשחק בתחילת 2010, ולא ברור אם ישחק בכלל בעונה הבאה (בrotoworld מסומן כרגע כquestionable for 2010). וזו בדיוק הסיבה שהוא הופך ליותר אטרקטיבי - חוזה שהביטוח צפוי לממן 80% מעלויותיו - כמו לפרנץ העונה, אבל כפול (22.5M$) - וגם נגמר ב2010. פויל כבר מזמן לא בווריורס, נופה לפני שנתיים. אם אני לא טועה, הוא במג'יק העונה (בטוח היה שם בשנה שעברה).

rapgamer4ever

New member
החוזה של פויל בווריורס

מהיכולות הפוטנציאליות של טימאק אני לא יכול להתעלם... בטרייד לקבוצה כמו דאלאס למשל כמובן זה במידה ויהיה בריא. בכל מקרה ברוב הטריידים שהצעתי הערך שלו הוא בעיקר של חוזה נגמר.

Orenseg

New member
הווריורס לא יכולים להעביר חוזה מנופה

החוזה של פויל תקוע בתקרת השכר של הווריורס (לא במס המותרות) גם ב09/10, ואחר כך יעלם מהפיירול. הרוקטס והמאבס יריבות division, וסביר להניח שהן לא יתחלקו אחת עם השניה בטרייד. שתיהן מנסות לנצח עכשיו והן אמורות לדרוך אחת לשניה על הבהונות. חוצמזה, אם קיובן ינסה להשיג חוזה שנגמר ב2010 הוא יעדיף ללכת על השחקן שהוא רודף אחריו כבר שנים - שאק. אולי זה חלק מתוכנית הרשע שלו, לאחד את שני הפיות הגדולים בליגה כדי ליצור מפלצת שתאכל את כל היריבות ואת אמא של קניון מרטין.

carmelo

New member
בטוח

אחרת הניקס היו מחזיקים בשלל חוזים מסתיימים, כל אחד בהתאם לעונה...

Orenseg

New member
אה, וטימאק יותר מחוזה נגמר

הוא חוזה "סופר-נגמר", כמו לפרנץ העונה. בזמנו, אחד הGMים סיפר לESPN שהחוזה של לפרנץ יותר פופולרי מהחוזה של אמארה, ועם החוזה של טימאק קבוצות יכולות למחוק יותר מ16M$ מההוצאות שלה (80% חוזרים מהביטוח). בליגה עם בעלים קמצנים ותקופת מיתון קשה, כשקבוצות מדממות כסף מכל הכיוונים, חוזה כזה יכול להיות שווה הרבה יותר מקארון באטלר או ג'וש הווארד.

Or Amit

New member
בדיוק בגלל זה עלה לי הרעיון

של לאנדרי+טימאק על צ'נדלר ופז'ה. אדלמן מכיר את פז'ה ופז'ה נתן את הכדורסל הטוב בקריירה שלו תחתיו. יחד עם ארטסט ובאטיה הוא סוגר את עמדות 2-3 יפה יפה. כשהוא ישחק ליד אחד מהם זה גם יחפה על החסרון ההגנתי של פז'ה. הוא גם נותן להם אופציה אמינה לקליעה מבחוץ. כמובן שהאס הגדול הוא צ'אנדלר, שיכול להיות המחליף של יאו ובסיטואציות מסוימות לשחק גם לידו. כמובן שיש הימור כאן על המישור הרפואי, אבל זה בהחלט יכול להשתלם להם. לניו אורלינס זה יכול להשתלם בשתי צורות: 1. אם טי-מאק לא בריא, זה מוזיל להם (מאד!) משמעותית את העלות. החוזים של פז'ה וצ'אנדלר יחד עולים 25 מיליון דולר שנה הבאה. 2. אם טי-מאק בריא, הוא הופך להיות אופציה שניה-שלישית בהתקפה. זה גם יפתח להם אופציה לעלות עם פוזי או באטלר לבחירתם. לאנדרי יכול להיות כסנטר אנדרסייזד או לתת להילטון ארמסטרונג את הסנטר הראשון ואת לאנדרי להעלות מהספסל.

carmelo

New member
הצעה הזויה

פג'ה, עם כל הכבוד לכדורסל הטוב שהוא נתן תחת אדלמן, הולך ודועך כולל בקליעה שלו מחוץ לקשת שהפכה להיות נשק כמעט בלעדי עבורו. אז להביא אותו לצד באטייה וארטסט כשיש לך בעייה חמורה יותר בעמדת הרכז? כנ"ל לגבי צ'אנדלר...כבר ברור מזמן שהוא סנטר ולא פאוור פורוורד, עדיף לרוקטס כבר לפתח את ג'ואי דורסי אם הם רוצים נגר חייתי לצד יאו. מחליף שמרוויח 12 מיליון? נו באמת... וקארל לנדרי כסנטר זו בדיחה, הוא אנדרסייזד כפאוור פורוורד ובניגוד להייז, אין לו מספיק מאסה בשביל לחפות על כך.

Or Amit

New member
אני לא מסכים בקשר לנושא של הרכז

יש להם את ברוקס שמספק להם כרגע רכז-סקורר. הם לא היו מעיפים את אלסטון עבור כלום אם הם לא היו בונים על ברוקס. יש להם את לאורי שהוא בדיוק השחקן שיכול לייצר נקודות לשחקנים כמו פג'ה. ההורנטס לא באמת מחפשים מישהו שישחק אצלהם כסנטר. הם מחפשים להקל בשכר ASAP. תן להם אופציה למישהו שיקח מהם את המשכורת של פג'ה והם יפתחו גם עם עמרי כספי כסנטר.

carmelo

New member
אולי אתה צודק לגבי ההורנטס

בכל זאת, כבר עדיף את ווסט כסנטר מאשר לאנדרי, זה מה שבאתי לציין בקשר אליהם. כנראה שאתה גם צודק לגבי ברוקס, לדעתי הרוקטס לא צריכים לבנות עליו. הוא לא בדיוק רכז וגם לא בדיוק סקורר, סתם שחקן מאוד מהיר שממלא ואקום בקבוצת הנגרים שנוצרה שם. גם לאורי לא בדיוק מייצר נקודות ויודע רק לתקוף את הטבעת, אבל לפחות יש לו גוף עדיף לשים על הרכז היריב בהגנה.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך

לא רואה בעיה בעמדת הרכז, ברוקס עוד יחזיר להם את כל האמון שהם נותנים בו ועם עודף. צריך לזכור שהוא רק סופמור שהתנסה השנה לראשונה בלהיות רכז ראשון ולא מחליף אינסטנט סקורר. צריך לתת לו זמן ולדעתי הוא ינצל את זה במהרה. מה שהם צריכים זה סקורר בעמדה 2, אם מתעקשים אפשר בעמדה 3. אם מתעקשים אפשר לא סקורר אבל שוטר מעולה.

88nothing

Active member
הם פשוט צריכים שחקן שיכול ליצור לעצמו!!

זה הדבר היחיד שבאמת חסר לרוקטס. כמה פורוורדים לעמדה 3 כבר אפשר להביא? ארטסט הועבד ל2 כי הוא מטפל בכדור יותר טוב מבטייה אבל עדיין.. נכון שאין הרבה שחקנים בליגה שיכולים ליצור לעצם מצב, אבל זה הדבר היחיד שיוסטון באמת חייבת! ועם חוזה סופר אטרקטיבי של מגריידי הם גם יכולים להשיג שחקן כזה. למשל:סיין אנד טרייד עם שיקאגו על בן גורדון. קרופורד או\ו מונטה אליס מגולדן סטיט. כמו שנכתב כבר מייקל רד. אני באמת חושב שחסר להם גם סנטר מחליף, אבל בסכום נמוך הרבה הרבה יותר! בטח שGM שלם יצא אחד כזה בליגת המכללות השניה או משהו.

לא רואה סיבה ששיקאגו תרצה לקחת את החוזה העצום

של מקגריידי תמורת כלום... בן גורדון לא חתום אצלהם שנה הבאה ככה שהוא לא יירד מתקרת השכר ובעצם פשוט יתווסף להם 23 מיל'...

Orenseg

New member
יש לי רעיון

טימאק ולאורי תמורת גורדון (S&T) והיינריך. הבולס נפטרים מהחוזה של היינריך, חוסכים המון המון המון המון המון כסף (בזכות ההחזרים מהביטוח) ממשיכים לנקות את הפיירול לקראת 2010 - וגם מקבלים את לאורי בתור רכז מחליף סולידי. הרוקטס משיגים את הרכז שלהם ואת בן גורדון, שמסוגל ליצור לעצמו ולצלוף. ארטסט וברוקס מפציצים מהספסל (ברוקס יכול לשחק ליד היינריך): היינריך/ברוקס גורדון/(וייפר)/ארטסט באטייה/ארטסט סקולה/לאנדרי/ארטסט יאו/(סנטר בMLE) S&T עם שחקן נוסף חוקי לפי הCBA?

carmelo

New member
חוקי

אדי קארי עבר לניקס יחד עם אנטוניו דייויס שהיה חתום לעוד עונה. השאלה היא מהו היקף המשכורת של גורדון בטרייד כזה, אני מניח שמספיק עבור הדרישות שלו, אבל אני לא מתמצא בחישובים האלה. רעיון טוב, כי למרות שארטסט מדבר על להישאר יש סיכוי שהרוקטס יאבדו אותו בקיץ. אבל אם הוא נשאר, אז בינו ובין גורדון, אין צורך בווייפר האגואיסט והסטריקי. אני מהצדדים בכך שהבולס לא ישאירו את גורדון עם הסכומים המגוחכים שהוא כבר דרש ועוד ידרוש, אבל אם הוא עוזב כנראה שהיינריך נשאר. לא נראה לי שמהלך כזה שבו הם יוותרו על שניהם בתמורה לגופה ורכז מחליף (גם אם סולידי) הוא כ"כ ריאלי. אבל אין ספק שבין טימאק וג'רום ג'יימס, הבולס יוכלו להרכיב את חבילת הSAVINGS הכי אטרקטיבית בליגה...

למעלה