יוסטון טקסס

Dragon Fly

New member
יוסטון טקסס ../images/Emo35.gif

שלום לכולם... חזרתי לעדכונים ושאלות נוספות... אז ישנה אפשרות לעבור ליוסטון, באחד מבתי הספר מחפשים מרכזת כל נושא עברית יהדות ושאר ירקות... וממחר יתחילו להריץ מיילם לבדיקה מדוקדקת של האפשרות, כמובן שאנו פועלים בעזרתו של מקים בית הספר הנ"ל עדיין אין לי שום פרטים אבל סיסמת הצופים היא "... היה נכון..." אז כל מידע על יוסטון יתקבל בברכה.... איפה לגור
מה יוקר המחייה
כלומר מהיא משכורת נורמאלית
וכמובן אני צריך לחפש עבודה בשבילי(תכנת VB) אז אם יש למישהו קשרים, אח, שכן, דוד מצד האמא, ידיד מצד האבא שיכול לעזור נשמח מאוד, כן וגם סתם תגובות למה לא למה כן ובכלל... שבת שלום Dragon Fly מתחיל למתוח את כנפיו ומתחיל להזרים דם חדש לחייו.... Dragon Fly

nir2323

New member
לגפן ../images/Emo124.gif ולשאר החברים../images/Emo43.gif

גפן ויניב (אם חזר כבר ), אולי ניתן לשרשר את כל מודעות המדור לחיפוש קרובים ביוסטון, NYC או ראש העין, ל"לוח מודעות"
, יש לאחרונה רבות כאלה, שסתם דוחפות שרשורים מעניינים לארכיון, ולכל חברי הפורום, לא נמאס לכם כבר להגיב, לכל יצור שבא להתקיף וליצור פרובקציות, למה אתם מרגישים צורך להצדיק את עצמכם, על בחירות שעשיתם? ולכל מי שאין לו חיים, קחו רכבת (אוטובוסים נוטים להתפוצץ לאחרונה), סעו לקניון עזריאלי, תעלו לגג הקניון, תשקיפו על תל אביב ותהנו מהנוף ומהשמש המדהימה , שהיתה כאן היום, ואח"כ תלכו לאיזה סרט בגלובוס, תאמינו לי, שזה הרבה יותר מעניין ומענג, מאשר להתקיף, ולהתיז טינה ורפש סביבכם. שרק יהיה יותר טוב!

Yaniv-DC

New member
ניסינו נוהל טרול

אבל זה לא עובד. אני אישית - אפילו לא קורא את השירשורים האלו, הם חוזרים על עצמם, מה אנחנו חושבים - אנחנו כבר יודעים, מה חופשי ודומיו חושבים - לא ממש מעניין אותי למען האמת. בעצם, מעניין אותי, אבל צורת הניסוח שלהם גורמת לי את השמחה שבלהיות רחוק. היות ואני לא מרגיש צורך להצדיק את הבחירה שלי לאף אחד, אם שמת לב - לא תראה את היוזר שלי מתנוסס בשירשורים האלה, ומאוד שמחתי לראות שגם אתה חושב כך ושאני לא היחיד...

אני גרה באוסטין

זה די קרוב (רק 3 שעות נסיעה - קפיצה קטנה במונחי טקסס). אני לא יכולה לעזור לך בנושא של איפה לגור (יוסטון עצומה... נראה לי שכדאי לכם לפחות בשלב ראשון לגור ליד איפה שאשתך תלמד) אבל מבחינת עבודות, כדאי שתתכונן שהמצב פה ממש לא טוב, מפטרים כל הזמן ומאוד קשה למצוא עבודה. אם אין לך רשיון עבודה יש סיכוי סביר ביותר שלא תמצא עבודה (אלא אם יש לך קשרים שיסדרו לך עבודה מהארץ). מצטערת להיות זאת שמבשרת בשורות רעות, אבל באמת מאוד קשה עכשיו, כולם צופים שעוד שנתיים-שלוש יהיה יותר טוב.... העבודה של אשתך לא יכולה לעזור לך? הבשורות הטובות הן, שמבחינת יוקר המחיה, טקסס נחשבת יחסית זולה ועם רמת חיים גבוהה. אפרת

MARMELAD

New member
../images/Emo45.gif יוסטון טקסס

הלו דרגון... לתת לך אינפורמציה שממש תעזור לך על יוסטון אני לא יכול לצערי. כל ההיכרות שלי עם העיר מתמצה בביקורים שם מדי פעם (יש לי שם משפחה). אבל הנה כמה דברים שאני יכול להגיד לך - שאולי יעניינו אותך: קודם כל יוסטון היא עיר ע-נ-ק-י-ת. לא ניו יורק, אבל עצומה בכל זאת. לשם ההמחשה - יש כביש מהיר שמקיף את העיר (שנקרא ה 10-6 או הלופ). אם תסע לכל אורכו ייקח לך בערך שעה של נסיעה עד שתחזור לנקודת ההתחלה. מדהים, לא? יש ביוסטון קהילה יהודית די גדולה ומפותחת, בבית הכנסת המוצלח ביותר בעיר - בית ישורון - תוכל למצוא ספרייה עם ספרים בעברית, אירועים לחגים וכל היוצא בזה. בכלל, בית הכנסת הזה ממש מצוין. אפילו שונא דת כמוני מצא את עצמו יושב שם בימי שבת ומקשיב לחזן ולרב שעשו דואטים (דרך אגב, כדי להיות חבר בביה"כ צריך לשלם סכום לא מבוטל של כסף) מבחינת בילויים ושאר ירקות - יש ביוסטון מסעדות מעולות. אם באמת תגיעו לשם תעשה לעצמך טובה ולך לבדוק כל אחת מהמסעדות בעיר. יש שם דברים - שלא ייאמן עד כמה הם טעימים ועד כמה הם זולים.... תיאטרון אין ממש ביוסטון - אבל פעם בשנה חברת החשמל מוציאה את כל בני העיר למדשאות שמתחת לדאונטאון ועושה תצוגת תאורה מדהימה. כל הבניינים מוארים בכל מיני צבעים, דמויות לייזר רוקדות.. בקיצור - חגיגה. אז מה אני אומר לך ידידי? אני לא יכול ממש לעזור לך בשום דבר "משמעותי". אבל איכות החיים בעיר הזו היא גבוהה מאוד. החיים ביוסטון הם יחסית לארה"ב זולים - ומצד שני העיר היא ענקית ויש בה הכל. לדעתי אם יש לך חשק לטעום קצת חיים אמריקאים נחמדים ושקטים - יוסטון זה אחלא מקום להתחיל בו. גיא

למעלה