יוסאנג MS3 250cc

• פותח הנושא ay115
  • פורסם בתאריך

ay115

New member
יוסאנג MS3 250cc

טוב אחרי חוויה גרוע מאוד בקנית קטנוע יד שניה התחלתי לחשוב על לקנות קטנוע חדש, רוב קטנועי ה250 עולים בין 23,000 לקימקו גרנד דינק ועד לאזור 28,000 לגוי מקס (כמובן שיש טיפה יותר יקרים אבל זה לא ממש בתקציב שלי)

עכשיו סתם נכנסתי לאתר של יוסאנג ראיתי את הפרסום הזה -http://hyosung.co.il/motor/ms250/
14,000 לקטנוע חדש משנת 2009, חדש הכוונה ל0 ק"מ.

בראשון אני אתקשר לברר פרטים כגון אחריות ואופציה לתשלומים.

אבל לפני זה אני רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שנסעו על הקטנוע או מכירים אותו בכל מה שקשור לתקלות מחלות ושימושיות... כי הוא די אנונימי באינטרנט.

ובסיבוב הקודם של יוסאנג בארץ והדגם מ2007 לא קיבלו יותר מידי מחמאות...

katangilis

New member
יש להם ניסיון רע בארץ

שובקים חיים מהר מדי ,
ודו"ג שעמד שנים לא בריא יותר מאחד שנסע.

ב14K קח XEVO או ג'וימקס מוזרק בן שנתיים - לא תצטער!

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה...

בהצלחה

ay115

New member
תודה

אני לא רוצה להתעסק בכלים יד שניה, אני רוצה כלי שתהיה לי עליו אחריות ושקט נפשי...

תודה רבה על התגובה.

פרארי1

New member
הסיכוי שיהיה לך שקט נפשי מיוסאנג בן 4

שמלכתחילה לא היה מי יודע מה מוצלח, יותר נמוך מהסיכוי למצוא כלי בן שנה-שנתיים עם קילומטרז' נמוך, שטופל כהלכה ותוכל להנות ממנו.
יש כאלה גם בסוכנויות הטרייד אין, לפעמים עוד עם אחריות יצרן לזמן מסויים.
נכון שליוסאנג יש יבואן חדש ויש תקווה שהוא יהיה יותר מוצלח מהראשון, אבל מדובר על קטנועים מהסטוק הישן, אתה לא יודע באיזה תנאים הם אוחסנו בכל התקופה של פשטת הרגל של היבואן הקודם, בקיצור, כמו שנאמר, זה ראש בריא למיטה חולה.

RoyceGracie

New member
אני מסכים עם האחרים, אל תיתן לחוויה גרועה

להרוס לך את המשך ההתנהלות על הקטנועים. גם לי הייתה חווית רכישה לא טובה כל כך בעבר אבל לא כולם זבלים ולא כל קטנוע יד 2 הוא הרוס\דפוק\עומד למות... יש כאלה שאתה תקנה אותם ממישהו שטיפל ונסע רגוע והכל יהיה בסדר בהתאם לטיפולים.

השוק בארץ לטעמי מאפשר לך לקנות כלי יד שנייה בשנתון מצויין בעלות שהיא ממש ממש נמוכה מתחת למחירון - זו אחת המעלות של השוק בארץ (מנקודת המבט של הקונה).

למעלה