יונתן,

רן333

New member
יונתן,

תסתכל רגע על התמונה הזו (בואה קונסטריקטור אימפרטור במופע "קרמל-אלבינו"). מה, לא יפה?

יפה, אבל...

הבוגרים הרבה פחות יפים ממה שאני זוכר. אפשר להגדיר את המופע הזה בתור "הרע במיעוטו" ביחס לבואות אלבינו הרגילות
בכל מקרה יש גם כאלו שהן לא במופע מיוחד והם יותר יפות מהבואה הזאת.

naja

New member
האמת-לא מלהיבה.

לא יודע למה, אבל כל הבואות במופע הזה "מלוכלכות" בהמון נקודות שחורות שדיי פוגעות ביופי שלהן. באופן כללי אני חושב שיש מעט מאוד מופעים של בואות קונסטריקטור שניתן לומר שהם הרבה יותר יפים ממופע הבר. הנה דוגמא לאחד המופעים היותר מעניינים שראיתי. השאלה הגדולה היא כיצד הן יראו בבגרותן.

רן333

New member
בעיני הנקודות האלה דווקא מוסיפות.

אבל כנראה שזה עניין של טעם וריח.

naja

New member
מופע מיחד(לא בהכרח יפה....../images/Emo6.gif)

הקישור שהעלת זה סוף הסיפור ולא הסיפור המלא. אם אני לא טועה, הסיפור הוא שהזכר הבוגר יצא במקרה בהשרצה של בואות במופע רגיל, ובקישור שאתה העלת הוא בעצם הצליח להוכיח שמדובר במופע גנטי ולא באיזשהו פגם.

nevs

New member
אתה צודק אסף...

עירבבתי בראש בין שתי שירשורים שונים, בשירשור השני נתן המגדל את הסיפור כולו, אני ינסה לחפש את המקום ולעלות אותו. לגבי הסיפור אני יפרט בקצרה, כמו שהזכרת הצאצא הראשון שיצא במופע זה היה תוצאה מזיווג של שני בואות רגילות. הבואות הרגילות הללו נמסרו לבעל חנות חיות בשל גודלם, ואחרי מספר שנים בעל החנות עשה ריבוי.כתוצאה מהריבוי יצא הזכר המדהים הזה, אפשר לראות תמונה שלו בתחתית ההודעה ששלחתי.בתחילה רוב מי שראה את המופע סבר שזה הינו פגם גדילה, ולא מופע גנטי. אבל עכשיו אחרי שלוש שנים שהזכר הגיע לבגרות, הוא זווג בחזרה לאימו ויצאו 15 צאצאים מתוכם 7 במופע הנ"ל. בזיווג זה הוא הוכיח שהמופע הינו גנטי, ובינתיים נראה כמופע רצסיבי רגיל. שם למופע עדין לא הוחלט ממה שאני יודע. לגבי מה שאמרת אסף על יופי הנחש, מיוחד אני מסכים אבל לדעתי המופע היפה ביותר שראיתי בבואות עד היום. הכל אבל עניין של טעם, נבו

FreakOn

New member
ומה עם המופע הזה?

לדעתי הוא מדהים... "קוראל אלבינו"

naja

New member
כמו כל האלבינו.

חפש תמונות של בואות אלבינו בוגרות.....

naja

New member
צודק.

לכן המלצתי לך לחפש תמונה של בוגרת......

בiטן

New member
נו זה מה שהוא אומר לך..

תמצא תמונה של אותו מופע רק של בואה בוגרת ותראה שהיא דיי מכוערת..

למעלה